Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Šima

    meni ova druga priča ima više smisla

    avatar

    13.12.2012. (20:17)    -   -   -   -  

  • očalinko

    Svaka čast!!!
    A ni 7. mjesto nije loše!
    Vidimo se na 10-om!
    Srdačan pozdrav od četvrtog s liste.

    avatar

    14.12.2012. (07:37)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    otprilike jednaku predodžbu sam imala i ja, sve dok nisam odgledala vrlo poučan dokumentarac Pučka intima, kojeg sam sa zanimanjem pratila i koji mi je donio neka nova saznanja. ljudska seksualnost je oduvijek bila slikovita u svim vremenima i svim kulturama. bilo je uživanja, ali i muke. možemo se šaliti, naravno, ali je recimo ovaj običaj "gonjanja" u dalmatinskom zaleđu zapravo često plesao na granici silovanja (a to je i bilo kad bi se momak/progonitelj namjerio na curu koja ga ne simpatizira, ali ona nije bila dovoljno s(p)retna i snažna da mu pobjegne). danas bi se takvo nešto jasno definiralo kao seksualno napastvovanje.

    avatar

    14.12.2012. (09:48)    -   -   -   -  

  • Dirk Diggler

    Kad pomislim da ne možeš biti blekastiji ti me uvijek iznova ugodno iznenadiš..., znam tko je R.K. (68) hehe...

    avatar

    14.12.2012. (17:56)    -   -   -   -  

  • Neverin

    evo baš se nešto zanimam za etnologiju i etnografiju, nadopunio si mi ovaj seksualni dio maslinarenja, stočarstva i suhozida na kamenjaru. Glede povijesti sviđa mi se da su ljudi koji proučavaju povijest i koji znaju što će se desiti prokleti poput Kasandre koju je Apolon prokleo (jer mu nije dala) da zna što će se desiti u budućnosti ali da u njena proročanstva neće nitko vjerovat

    avatar

    14.12.2012. (18:26)    -   -   -   -  

  • pexa

    ..eto kako su nasi stari bili prakticni ljudi, spajali ugodno sa korisnim, i uz to se i motivisali da bolje rade na njivi :))

    avatar

    15.12.2012. (16:09)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Bit će da ima istine u tome jer moja bivša svekrva bi znala reći svojoj materi: aj maja ne seri mi tu o nekom poštenju i čednosti. Šta ja znam je li me moj ćaća napravia ili koji drugi. Šta si ti znala, kopala na njivi, gaća imala nisi, svak te moga sprčit, baš si ti znali je li to ćaća.

    Baba bi na to uvijk bila u predinfarktom stanju i vitlala štapom i zazivala boga da je uzme jer kakvu je to crnu sotonu rodila.

    A gdje ima dima ima i vatre......

    avatar

    15.12.2012. (16:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...