Komentari

darshana.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • podijeljena1

    Zašto bi nužno veza, svakodnevni život, trebala imati ikakve veze sa strašću, kemijom, privlačnošću. Bilo bi lijepo da ima, znam, pa i želim bar kao i ti, ali nema. U sexu smo bazični, instinktivni, ogoljeni i fokusirani na ono što činimo ili nam čine. Ostatak života je puno kompliciraniji i ovisniji od stotine varijabli. Genetskog naslijeđa, odgoja (dragih mamica!), socijalnih regula, obrazovanja, navika, materijalnog, egoističnog, svakavog. Te je prava lutrija pogoditi koga slučajno sličnog, dovoljno sličnog za harmoničan zajednički život, To ti je neopozivo tako. Tako da je jedina veza zajedničkog života i sexa ideja da imaš pri ruci nekog za osobit sex. Sve drugo kazuje da sex ne bi smio utjecati na takve odluke. Nego razum i iskustvo, Jasno, to je teorija, koliko puta sam imala osjećaj da bi im dala čitav svijet, a ne samo ležaj u stanu, ali to je uzrokovana, kemisjki uzrokovana ideja. U poremećenom stanju duha. Na žalost, čak je prečesto obratno. Volim kada su odlučni, kada me lome, ne pitaju ništa kada me uzimaju, čak dapače i kada mi zacrvene guzu, ili me zadave do pravih krokodildkih suza, bez imalo milosti, ali baš takvi, savršeni, ujutro to skoro redovito projiciraju i na običan život, pa se čak usude i zamahnuti. Što oni drugi, dragi, koji pitaju čak i mogu li me poljubiti, nikada ne bi pomislili. Ali su prokleto dosadni među plahtama....

    avatar

    21.11.2012. (18:56)    -   -   -   -  

  • gugu gaga

    Hmm vidiš, meni se u jednom trenutku učinilo da se i moja veza temelji na strasti ali... došle su svađe. Totalno zahlađenje odnosa. Od sexa niti s, a k tome sam još završila i u bolnici, operacija, oporavak. Od sexa i dalje ni s. I što nas je onda držalo skupa? Moralo je biti nešto više. Loše je razdoblje prošlo, sad smo sretniji no ikad. Osim što ja još uvijek pokušavam kontrolirat neke stvari, ali sve rijeđe. I možda bi apstinencija na par dana pomogla? da otkrijete stvari zbog kojih ste i završili zajedno? Ne znam, nisam psiholog. Razgovor je bitan, bliskost je bitna ali, kao netko tko je prošao i skoro pa platonsku vezu, s tipom prije mog zaručnika, mogu ti reći da ti razgovori dosade, a sex uvijek nekako prodrma sve. Nije dovoljan ali je preeeebitan. Ti sama moraš odlučiti da li voliš tog čovjeka ili se voliš sexati s njim. Velika je razlika. I kad odlučiš što ti želiš i u kojem bi smjeru htjela ići, lavina će se pokrenuti sama ;)

    avatar

    22.11.2012. (09:37)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    a kako stoji sa lošim seksom (ili bez ikakvog) u inače dobroj vezi? ;-)

    avatar

    22.11.2012. (10:51)    -   -   -   -  

  • marionetta

    K'o sa šibicama, zapale se pa izgore do kraja.
    Ima jedan trik, baš sa šibicama, pokazivali mi k'o djetetu;
    dvije upaljene šibice prisloniš jednu na drugu, puhneš, i ostaju slijepljene i bez vatre.
    Možda treba samo puhnuti? ;)

    avatar

    22.11.2012. (12:21)    -   -   -   -  

  • marionetta

    Jedina mana je u tome što, iako spojene, nijedna se više ne da upaliti.
    Tu prestaje čarolija trika, ali počinju vicevi ;)

    avatar

    22.11.2012. (12:31)    -   -   -   -  

  • Neverin

    http://www.youtube.com/watch?v=eqMxPoCIHP4

    poslušaj riječi :)

    moja predzadnja veza je bila s naglaskom na seksualni naboj. Bio bi lažljivac da ne kažem da mi je imponiralo kad se tijekom jednog orgazma skoro ugušila. Želim pripisati sebi to a ne mogućoj astmi :)
    Nego, ostatak nam je odnosa bio totalno u banani, nismo znali što da si pričamo, meni je počelo ići na živce što ja pričam a ona ne. Kad joj kažem da nešto kaže onda me pita što bi volio znat?? Kako što? Još da napišem scenariji sa time što ćeš mi reći? A ona ima djete i traži sad nekakvog ozbiljnog a meni na pameti još izlasci (bilo to dok sam još studirao). I onda je prokljuvila da sam tipično muško koje je u vezi još samo radi seksa.. K vragu :)

    avatar

    22.11.2012. (13:21)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    Više ne prihvaćam polovičnosti i djelomičnosti, želim sve ili ništa. I ne mogu razumijeti žene koje su sa svojim muškarcima samo radi sigurnosti, navike, djece ili ne znam čega, i svjesne su da taj dotični i nije baš najsretnije rješenje, i da baš i nije najbolji prema njima i ga više ne vole kao i prvog dana, dapače mrze ga radi inih stvari i onda još nakon svega imaju volje/želje za sexom, skraćeno - ako me netko cijeli dan gazi i j..., ja apsolutno ne mogu to s tom osobom. To bi za menebilo čisto silovanje.

    avatar

    22.11.2012. (13:38)    -   -   -   -  

  • blade777

    Užitak je bitan, a sve ostalo su puti koji vode tom užitku.
    Ovisno o tome koliko strpljenja imamo, snažna je eksplozija i stvarnost doživljenog orgazma.
    To je ništa drugo do izboj nakupljene energije.
    Orgazam je oslobađanje te nakupljene energije.
    Ako u malim količinama konstantno otpuštamo određenu količinu orgazmičke energije, prava eksplozija(Supernova) se nikada neće dogoditi.
    Nakupljaj 2 il' tri dana, a onda se prepusti strasti i to je to.

    avatar

    22.11.2012. (14:01)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    hm...interesantno...i intrigantno...

    avatar

    22.11.2012. (18:16)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    da slažem se...događa se..ali to je kaj se veli turbulentna veza..i ludilo je...i oboje je igrate, nešto kao potisnuti s/m odnos..međutim činjenica je da to ne traje(((

    avatar

    22.11.2012. (19:52)    -   -   -   -  

  • glavata želva

    Oh, kao da pišeš o mojoj "vezi"...nekako mi je lakše sad..:)

    avatar

    22.11.2012. (20:12)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Ponekad s ljudima s kojima se razumiješ, koji te cijene, poštuju, vole, ne razviješ toliku strast kao s onima koji te zapravo više mrze nego vole, ako uopće i vole. Psihologija je dušu dala za objašnjenja zašto je to tako, a kad jednom povežeš i iščitaš sve razloge, ostane samo razočaranje jer književnost o destruktivnim odnosima govori na puno zavodljiviji način. Pruža obmanu o velikoj ljubavi dok zapravo u takvim odnosima nema ni lj od ljubavi.
    Treba sazrijeti da bi se nekog moglo zaista voljeti i imati i strast.. iako je ta strast drukčija nego ona pokrenuta destruktivnošću.

    avatar

    23.11.2012. (02:09)    -   -   -   -  

  • Žena.Samo to.

    Hvala vam svima na komentarima :)

    avatar

    23.11.2012. (09:06)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    nekako se slažem s @miss

    avatar

    23.11.2012. (10:17)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @metamorfoza, i ja...

    avatar

    23.11.2012. (10:33)    -   -   -   -  

  • ksenija

    Pitanje je postoji li dobar seks u lošim vezama ili jednostavno nemaš s čim usporediti?

    U biti tužna je ovo priča i pitam se kako su tri reda o seksu to zasjenila?

    avatar

    23.11.2012. (19:08)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    strast..ne mora biti samo seksualna, postoje mnoge druge stvari poput npr. one blješteće strasti prema životu koja može jako povezati ljude
    zašto se ograničiti, zašto sebi ne dati šansu za nešto bolje, ljepše i kvalitetnije..jer..život prolazi...
    ali da..mislim da mnoge stvari dolaze sa sazrijevanjem, mnoge stvari počinjemo osjećati na sasvim drugi način

    avatar

    23.11.2012. (19:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...