Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • terra

    @Igniss: pošto se prepoznajem u svim Beta karakteristikama i naravno nisam zadovoljan, samim time da sam u vezi iz koje bih htio izići, a ni sam ne znam kako. Kad će knjiga na svijetlo dana, možda mi tada svane?

    avatar

    20.11.2012. (15:08)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    Počašćena sam mjestom u postu! Nikad mi nije palo na pamet da muškarci mogu pomisliti da su sve žene same po sebi dobre. Otvorio si mi oči! Stvarno mi to ne bi nikad palo na pamet, ali kad razmislim, drži vodu. "Djevojke su tako nježne i bespomoćne, ne bi ni muhu zgazile!"

    avatar

    20.11.2012. (15:18)    -   -   -   -  

  • Putin

    evo posto imam i viska alfa osobina dopusticu sebi malo "antiigre" pa cu ti pohvaliti post ignise.. bravo ! hahah pozdrav.

    avatar

    20.11.2012. (16:00)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @terra: drago mi je da je očekuješ, ali ne želim davati predviđanja jer mnogo toga ovisi i o izdavaču, a kojemu će biti zimski praznici. Ali moj rukopis je pri kraju, trenutno je na dijelu o spojevima.

    @Samohrana majka: naravno ne uvijek, znamo i sami da ima i muškaraca koji tako ne misle, pa i onih koji misle obrnuto (sigh), ali držim da objašnjava barem dio fenomena.

    Anyways, pokušaj spomenuti prijateljima koji put da bi ih trebale brinuti njene karakterne osobine (ne u smislu "baš ste površni") i vidi kako reagiraju. Možda jednostavno ne smatraju da je potrebno o tome razmišljati kad se 'podrazumijeva'.

    @Putin: ehhh, je li me ti to zavodiš ili što? Igra je samo u odnosu sa ženama :P

    avatar

    20.11.2012. (16:09)    -   -   -   -  

  • anon

    Jeben neki monstrum.

    On a side note, koji bi mogao biti njen motiv?

    avatar

    20.11.2012. (16:13)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ne mogu reći da bih tako nešto odbio kada bih imao 17 godina, ali svejedno bi je trebalo procesuirati čisto za primjer, kada već procesuiramo muškarce koji čine istu stvar nježnim i nevinim djevojčicama...

    Motiv? Ima Beta mužića od kojeg se ne može navlažiti i nalazi potrebno uzbuđenje u mišićavim, pobunjeničkim srednjoškolcima i osjećaju opasnosti.

    avatar

    20.11.2012. (16:19)    -   -   -   -  

  • Hana

    Da li je moguce da muskarac bude alfa ali ne i igrac?

    avatar

    20.11.2012. (20:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ako pod igrač misliš netko tko vara, pump 'n' dumpa i sl., naravno.

    Ali "igrač" strogo gledano znači samo netko tko dobro poznaje igru. Iako je vjerojatno da bude takav (čisto zato što može pa je mnogo teže suzdržavati se), ne mora biti tako.

    avatar

    20.11.2012. (20:59)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Dobra teorija o neprivlacnosti Beta muskaraca koji rasipaju svoju paznju na sve strane (promiskuitetni su paznjom).

    Takvo davanje paznje odmah na pocetku nuzno izaziva kruga pitanja:

    1) Zasto tako olako daje svoju paznju? Zar nema niti jednu drugu zenu u svom zivotu? Zar doista misli da ovakav pristup uspjeva kod zena? Ima li ikakvog iskustva sa zenama?

    2) Da li ce ovako lako davati paznju i drugim zenama?
    Paznja = resursi (emocije, vrijeme, novac, angazman itd.)

    Ova pitanja se kod zene mogu javiti svjesno ili nesvjesno, ali krajnji rezultat je isti: percepirana vrijednost muskarca je sve manja.

    Primjer:

    Sta je privlacnije: muskarac koji djevojci/zeni kupuje buket crvenih ruza svaki vikend ili muskarac koji posve neocekivano (nije rodjendan/godisnjica) kupi jednu lijepu crvenu ruzu i to nakon sto je ta zena ucinila nekoliko lijepih stvari za tog muskarca (neocekivano znaci da ruzu nece kupiti odmah slijedeci dan nego nakon 3-5 dana)?

    Koji pristup ce izazvati vise emocija?
    Sta ce zena vise pamtiti?
    Koje ponasanje ce joj biti privlacnije?
    Kakvu poruku komunicira tjedno kupovanje buketa ruza? Kakvu poruku upucuje nenadana kupnja jedne ruze (ili bilo koji takvi mali znak paznje)?
    Koji od ta dva muskaraca ima bolji “frame” (mentalni stanje)?
    Koji od ta dva muskarca ce imati vise seksa? Boljeg seksa?

    Prvi muskarac ce nakon 3.-4. buketa u zeni pobudjivati sve manje emocija: “opet kupuje buket, pa sta, buket kao buket”. A jos je gore ako muskarac kupuje buket kao pokusaj isprike za neku gresku, stvarnu ili, jos gore, imaginarnu, jer to znaci da je slabiji od zene – a to je smrt za vezu.

    A drugi muskarac, onaj sa jednom neocekivanom ruzom, ce pobuditi osjecaje ljubavi (“ipak mu je stalo do mene”). Te emocije ce se onda odbijati od zidova njenog srca sve dok ne postinu rezonantu frekvenciju koja ce zeni dati nekoliko dana osjecaja ljubavi, zadovoljstva i ispunjenosti. Zasto joj to ne priustiti?

    Ako ti je stalo do zene, nemoj joj kupovati ruze svaki tjedan.

    Bez obzira sta govorile, zene zele zaradati paznju muskarca, a ne dobiti ju besplatno.
    Zaradjena paznja se daleko, daleko vise cijeni.

    avatar

    20.11.2012. (21:53)    -   -   -   -  

  • Tzar

    kad bi se čitav blog sažeo u samo jedan post - to bi bio ovaj + komentar Vuka!

    Your wisdom honors me...

    avatar

    20.11.2012. (23:27)    -   -   -   -  

  • ivy

    Moram te pohvaliti. Odličan post! I ostaje bolji osjećaj nakon čitanja kad pišeš s manje gorčine prema ženama. Samo tako nastavi.

    avatar

    20.11.2012. (23:49)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Tzar: Moram priznati da mi nije jasno zašto je ljudima ovaj post toliko simpatičan, meni se čini onako rutinski, rekao bih kvalitetno ali ništa revolucionarno... ali dobro, de gustibus non est disputandum.

    Stay awhile and listen!

    p.s. nadovezujem "O timingu" na Vukov izvrstan komentar.

    @ivy: hvala na tome, ali samo se strpi pa garantiram da ćeš opet naći nešto što će te razbijesniti :D

    avatar

    21.11.2012. (10:55)    -   -   -   -  

  • Cakana

    Jest, Vuk je odlično upotpunio post, pretjerana pozornost kod nas izaziva upravo takva pitanja (pogotovo ovo pod 2)! ) i osjećaj odbojnosti.

    avatar

    21.11.2012. (14:52)    -   -   -   -  

  • putin

    igniss svrati malo na facebook str. imas u inboxu nesto...

    avatar

    21.11.2012. (21:40)    -   -   -   -  

  • anon

    Kako besramno kradeš tweetove od Roissy-a :D

    avatar

    22.11.2012. (00:39)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @anon: Misliš Roosha? :P

    avatar

    22.11.2012. (08:28)    -   -   -   -  

  • anon

    *facepalm*

    Da. Njega sam zadnjeg čitao pa mi je ostao u cache memoriji mozga.

    avatar

    22.11.2012. (11:41)    -   -   -   -  

  • kigo

    mislim da bi ovo trebalo biti obavezno štivo redovnom psjetitelju ovog bloga

    http://whoism3.wordpress.com/2012/11/17/confessions-of-a-reformed-inc el/

    avatar

    22.11.2012. (12:52)    -   -   -   -  

  • Cakana

    uuuu, super mi je ovaj zadnji tweet - my body gallery!

    pregledavan fotke random odabirom i šta iman vidit:

    unatoč onom pravilu koje je jednostavno, a navodno sasvim dovoljno precizno, a koje kaže da za žene vridi: idealna težina = visina - 110, savršeno zgodne žene iz ove galerije imaju sve redom težinu koja iznosi visina - 100.

    i šta mi je još zanimljivije - sad san prilično sigurna da neke moje savršeno zgodne prijateljice lažu o svojim kilima xD

    avatar

    22.11.2012. (13:26)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @kigo: zanimljivo, baš sam o tome mislio sljedeće pisati
    p.s. ispravljeni link

    @Cakana: Visina -110 mi se čini sasvim dobro pravilo. -100 bi po meni već malo prelazilo granicu, pogotovo za velike visine.

    Ipak, istina je da je polje kilaže dosta zamućeno (znaš onu izreku- "Godine i kile koji si neka žena skine ne nestaju, već se dodaju drugim ženama"), tako da je jedini kriterij stvarni izgled i privlačnost. Ergo, slika Ignissu na procjenu, kao procjenjitelju umjetnina :D

    avatar

    22.11.2012. (13:58)    -   -   -   -  

  • Cakana

    da, još san malo pretraživala, pa vidila da i među onima -100 i među onima -110 ima i iznimno zgodnih i, hm, ne baš tako zgodnih :)) (svega i svačega, doslovno). čini mi se da je od tih par kila gori-doli važniji tip građe i forma (tonus, 'utegnutost').
    među onima -110 ima žena na kojima je sve obišeno i vidi se da ne vježbaju, pa uopće ne izgledaju dobro, unatoč navodno idealnoj kilaži.
    dok je npr. najzgodnija žena koju san vidila meni osobno ova - 165 cm i 64 kg: http://www.mybodygallery.com/img/16855/6.jpg

    (nikako ne uspijevan zalipit valjan link :-/)

    avatar

    22.11.2012. (17:07)    -   -   -   -  

  • Aco

    Dobro ovaj primjer s ružama već spada u you don't say kategoriju. Mislim kome bi danas tako što palo na pamet!? Opisi bete u ovom postu upućuju da takvoj osobi fali pameti malo.

    avatar

    22.11.2012. (19:35)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Aco: oh vjeruj mi, ne moraju biti ruže, može se raditi o bilo kojem daru ili izrazu ljubavi (bez da ih ona uzvraća toliko i još više). Mislim da su čokoladice ili ljubavna pisma / poruke dobar moderniji primjer.

    @Cakana: istina! Inače ja za ovu ne bih rekao da je najzgodnija, ali vrlo je lijepa. Vjerojatno bi mi se više sviđala s recimo 60 kg (ili trunku više mišića za trbušno područje), ali svakako bi to bilo cjepidlačenje s moje strane.

    Primjeti da, kako ideš u velike BMI-eve (recimo 165 cm i 76 kg, slike ostaju realne, no kako odlaziš u još veće, slike ostaju gotovo iste kao i one iz prošle kategorije, a težina se ne mijenja. To znači da su najveći kitovi u negaciji oko toga koliko zapravo teže.

    avatar

    22.11.2012. (20:57)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Tvoj post "O timingu" je jako dobar i odlicno se slaze sa mojim komentarom.

    @Aco
    Ruze su samo znak jednog nacina ponasanja koje se danas u drustvu propagira kao privlacno tj. "ako budete ovako postupali, onda cete biti privlacni zenama." Ruze ili odlazak na skupu veceru na prv dejtu ili kupovanje skupih karata za koncert odmah na pocetku veze ili prekobrojno komuniciranje (telefon, e-mail, texting).... sve su to samo oznake ponasanja koje danas polucuju slabe rezultate i koje treba izbjegavati.

    ------------------------------

    Enter food coma.

    avatar

    22.11.2012. (20:59)    -   -   -   -  

  • D.

    Uh, Cakana, baš sam pretraživala cure koje na moju visinu (cca 175cm) imaju 58kg, to je broj kojem težim, dakle, imam nekih 6kg za skinuti, no sad kad sam vidjela ovu djevojku čiji link si stavila, nekako gubim volju - doista mi je prekrasna (i badić joj je prepredobar), a ja ću uvijek inače reći da je ljepše kad je cura mršavija.
    Ali njezino tijelo je stvarno lijepo, baš djeluje puteno i nježno i jako ženstveno. :)

    Inače, da, pažnja se više cijeni kad je zaslužena, kao i sve ostalo u životu.

    avatar

    22.11.2012. (21:00)    -   -   -   -  

učitavam...