Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Cakana

    Komentar na tweet: nisi jedini, znan nekolicinu koji obožavaju starke na ženama, a čini mi se da ni ostali nisu baš tolko opsjednuti visokim petama kolko nekad mislimo.
    Iako, otkad san pročitala ovaj post, razumin i one koji jesu: http://babl.blog.hr/2007/10/1623360252/ispovijest-fetisista.html

    Btw, za stupac u sredini tehničari bi rekli da je šrafiran ;)

    avatar

    08.11.2012. (22:11)    -   -   -   -  

  • Igniss

    p.s. starke naravno samo na lijepim, vitkim ženama. No to se odnosi na svu odjeću i obuću, ne na starke, ne? Thx!

    Bio sam u napasti nazvati srednji stupac "leopardovim" :D

    avatar

    08.11.2012. (22:12)    -   -   -   -  

  • terra

    I kako prepoznati njenu kroničnu nesigurnost, a da ne spominjem depresiju? Idemo po redu: između mene i nje se razvila seksualna fantazija, povremeno se viđamo( tajno), oboje smo u vezama, mislim da nam i to dodatno pruža neku dimenziju divlje privlačnosti ( tuđe- slađe). Naša viđanja se zadržavaju na strastvenim poljupcima i nadasve vatrenim zagrljajma. U pokušaju za dalje ona se povlači i vidim na njenom izrazu lica da se gubi. Ne bih ju htio povrijediti a ni izgubiti. A dal ju imam? Jel to njena nesigurnost, strah?

    avatar

    09.11.2012. (10:54)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @terra: nesigurnost spada u normalnu i nenormalnu. Recimo, da ti žena ponekad kaže da se brine što će biti s vama, ili da ne bi mogla bez tebe, ili da kaže da se osjeća golo bez tebe, to su sve one "slatke ženske stvari" koje nazivamo ženstvenošću. Nenormalna nesigurnost je da žena na temelju takvih stvari plače, viče, histerizira, radi dramu, prekida, pretjerano je ljubomorna, igra igre s tobom i sl.

    Ne mogu ti u ovom slučaju reći imaš li je ili nemaš. Jednostavno nema dovoljno informacija. Bi li ju htio imati, tj. bi li to funkcioniralo kao išta više od fantazije? Ako da, vjerojatno bi bilo i pošteno da ostaviš tu s kojom si trenutno, kao i ona ona toga s kojim je trenutno.

    U svakom slučaju, najbolji recept za to da nastaviš biti u takvom odnosu s njom je da nastaviš biti topao ali neutralan. Budi agresivan, ljubi je, ali nikada joj ne objašnjavaj da se bojiš izgubiti je, jer onda najvjerojatnije hoćeš.

    p.s. iz tvog opisa "zadržavaju na..." dobivam dojam da se još zapravo i ništa nije dogodilo među vama. Samo strpljivo i prihvati da ne možeš kontrolirati baš sve kamo ide.

    avatar

    09.11.2012. (13:14)    -   -   -   -  

  • terra

    Ponavljam da nije bilo odnosa, ali teško je reći da se ništa nije dogodilo ili da se ne događa, s obzirom da razmišljam samo o njoj , ljubim je , grlim i uživam ju gledati. Vidim da ju gubim čim krenem korak dalje, a strpljenjem se naoružavam .

    avatar

    09.11.2012. (18:00)    -   -   -   -  

  • podijeljena

    Što samo pokazuje da je priličan dio muškog samopouzdanja naučena varka. Jer, da se poslužim tvojim riječima, pa naravno, doista muškarcima punim stvarnog samopouzdanja i snage ne smeta ista takva žena. Ali parirati takvoj ženi samo praznim, naučenim gardom, pozom...he,he,he, i nije nešto dugo zabavno!

    avatar

    09.11.2012. (18:32)    -   -   -   -  

  • podijeljena

    Eh, da Terra, NEMAŠ JU, vjeruj, da imaš, ako budeš imao, shvatiti ćeš vrlo brzo i sam !!!

    avatar

    09.11.2012. (18:34)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @podijeljena

    Samopouzdanje moze biti urodjeno, ali i nauceno; varka, ali i prava stvar.
    I vrlo, vrlo ucinkovito.

    avatar

    09.11.2012. (19:11)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @terra: mislim da će te to dugoročno uništiti. Trenutno si u nekom limbu gdje, kako podijeljena kaže iz pogrešnih razloga, misliš da je imaš, a zavaravaš se. No moje pitanje je: zašto bi je uopće htio imati? Uzevši u obzir njenu kvalitetu (i.e. vara nekoga s tobom), bilo bi bolje da prasneš i zbrišeš. No znam da je to komplicirano i ne osuđujem te.

    @Podijeljena: ocjene su davali svi muškarci, ne samo oni samopouzdani. I tko je ikada rekao da žensko samopouzdanje smeta? Jednostavno je - nebitno.

    Novi post: Opusti se! Sve će biti ok

    avatar

    09.11.2012. (19:31)    -   -   -   -  

  • terra

    @Igniss: da je prasnem to je ok, ali zašto da zbrišem?

    avatar

    09.11.2012. (20:02)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Zato što će stvar, uzevši u obzir situaciju i njenu nesigurnost (neurotičnost?), vjerojatno implodirati prije ili poslije. Samo upozoravam. Ali ako želiš ostati u tome dok traje, i to je u redu! Jedino moraš biti oprezan i ne zavaravati se, odnosno ne imati velika očekivanja.

    avatar

    09.11.2012. (20:30)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Ostavi je boljom nego što si je našao

    avatar

    14.11.2012. (18:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...