Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • agramerka

    pa...trebalo mi je nekih 15 sekundi...

    e da, apropos tvog posta od neki dan, o rampi kod vrapčaka (koji je KONAČNO krcat vodom :))) - danas sam pješka prolazila tamo i ne sviđa mi se. o funkcionalnosti neću, jer nisam furala ni bic ni kolica (što bi bilo i čudno jer nemam dijete), ali meni su takvi pothodnici - rampe mahom estetski preružni. i npr onaj prolaz ispod matetić rongovljeve. užas!

    što nije moguće nekako drugačije ispoljiti estetiku i funkciju?
    imaš ti kakve ideje?

    avatar

    06.11.2012. (15:25)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Hm, hm ... meni se pothodnik ispod Zagrebačke avenije generalno sviđa (radi puno žute boje koja djeluje poticajno i nekako čisto, sunčano ... pogotovo u ove sive dane), iako mi se čini podosta nepraktičnim, pogotovo za bicikliste. Onaj tamo oštri zavoj je fakat nezgodan .... no, gledam to kao tek jednu od aproksimacija prema onome što bi u stvari tamo trebalo biti, lijep i širok, po mogućnosti zavojit ili pravocrtan pothodnik. Dakle, dao bih mu recimo -4 od mogućih 5 bodova. ;o)

    Kaj se tiče onih pothodniak ispod Matetićeve, s njima je pak potpuno obrnuta situacija: oni su potpuno upotrebljivi, dapače, provozam se njima češće ... no, ružni su doboga, jer nisu održavani, zašarani su, pokradene su rešetke na šahtovima pa sad tamo stoje one iverice .. kod njih je možda jedini problem što su lokacije pomalo nelogične, pogotovo onome kod Petrovaradinske. U blizini su dva semafora sa pješačkim prijelazima, a pothodnik je čak pomalo izvan ruke - odnosno, donekle je logično pri ruci klincima iz OŠ Prečko i to je OK.
    Onaj drugi ej pak tamo za učenike iz OŠ Nikole Tesle i to je OK za one koji idu u pravcu SZ, dok oni drugi koji idu prema Shopping centru (koji su puno mnogobrojniji) idu preko semafora na Slavenskoga ulici.

    avatar

    06.11.2012. (16:18)    -   -   -   -  

  • Sova

    8000? Ja sam zbrojio 14 000 ;-)

    avatar

    07.11.2012. (21:44)    -   -   -   -  

  • Srećko

    Pozdrav!
    Jeste razmišljali da implementirate neki RSS čitač? Bilo bi jako zgodno za pratiti stranicu koja je super!

    avatar

    08.11.2012. (19:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...