Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • cistiliste

    svejedno navijam za obamu...ovi konzerve me nerviraju..iako kamo sve ide i kolko svi žele "čvrstu ruku"kaj god to da značilo..meni je ipak brrr

    avatar

    05.11.2012. (20:34)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Sorry Limbolina, ali ako navijaš za tog progresivističkog pajaca, u stvari podupireš ovo: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=5672

    avatar

    05.11.2012. (20:43)    -   -   -   -  

  • jelen

    izgleda da su dosta izjednačeni, ne bu valjda nerješeno :-)) A koji god od njih pobjedil to bude onaj pravi jer za tu ekipu postoje samo win-win situacije.

    avatar

    06.11.2012. (09:31)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Vajrapani, izgleda zbog toga jer su svi naši mediji "obješeni" na progresivističke medije u US. Druga strana, nit se čita, nit se gleda. Ako težiš objektivnosti, onda moraš pratiti i one koji ti se osobno ne sviđaju. Isključivost i objektivnost si nisu prijatelji...:))))))))

    avatar

    06.11.2012. (09:59)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ako je taj „progresivizam“ zalaganje za što brži napredak u neue ordnungovskom smjeru onda su obadva progresivisti.
    Znaš kak se govorilo "Vote Nader for real change", ali nema šanse nikakve na svijetu da taj predsjednik bude netko distanciran od iste elitističke klike, a klika nema svoje konzervativiste, liberaliste, regresivce itd. To su samo šareni kaputi koji se odijevaju za potrebe prikazanja puku baš ko u nekakvim religijskim misterijama. Privid da nešto postoji kao takvo i takvo daje čovjeku iluziju slobodnog izbora između „toga“ i „drugoga“.

    avatar

    06.11.2012. (11:09)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Vajrapani, mogu se složiti s tobom. Da, u US smjer pobjednika određuju oni koji su dali lovu za kampanju. Jasno je da su se oni o kojima pišeš, unaprijed osigurali...:)
    Pa ipak, mislim da postoji razlika u ishodu, obzirom na brzinu uvođenja promjena ( čitaj NWO ). Politička opcija koja se zalaže za manju ulogu države, zasigurno bi usporila projekt. Libertarijanci su mi simpatični zbog toga što se zalažu za drastičnije " micanje države s puta". Npr. potpuno mi je neprihvatljiva ideja da država određuje što ću ja dati djeci za gablec u školu. Konkretno, nije baš fora da ti netko iz škole pošalje dijete doma jer si mu napravio sendvič sa šunkom i sirom, a sile djecu da jedu neku ružičastu tvorevinu iz tube jer je navodno - zdrava!?...:)

    avatar

    06.11.2012. (11:37)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Oho! Dooobro...
    ...Ja sam imao krivo, oni su imali pravo!...:)

    avatar

    07.11.2012. (07:41)    -   -   -   -  

  • jelen

    Pričekajmo prvo ipak @blenderičin osvrt o tome tko je i zašto pobijedio, a tko je i zašto u krivu odnosno u pravu, onda će nam sve biti jasnije :-)
    Koliko sam shvatio Obama je uzeo i većinu tzv. „popularnih“ glasova, a ne samo „elektorskih“ što bi značilo da je njegov izbor zaista legitimna volja naroda.
    Mislim da ne postoji nijedna demokratska država na svijetu osim SAD gdje može netko postati predsjednik iako većina stanovništva dade glas protukandidatu, a kako je to bio slučaj svojevremeno s Bushem i Goreom.

    avatar

    07.11.2012. (12:29)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Vajrapani, nisam prognozu isisao iz prsta. Svi su u neodlučne birače svrstavali i pripadnike Tea Party-a. Kako nema šanse da netko iz TP-a glasa za Obamu, bilo je za očekivati da će većina neodlučnih glasati otići Romney-u. Uostalom i ankete su, kad su u pitanju neodlučni, davale i do 25% prednosti za Romneya. Pod anketama ne mislim na tabloidne ankete, nego na etablirane anketare poput Rasmussena. Kad tome pridodamo još i činjenicu da su desni birači discipliniraniji u izlasku na birališta, te zatvoreniji prema anketarima, logično je zaključiti da će kod izjednačenih anketa, vaga na kraju ipak pretegnuti Romney-u. Važno je napomenuti i utisak, da je opće oduševljenje Obamom poprilično splasnulo u odnosu na 2008. Uglavnom, kad sam otišao spavati, Romney je imao 83 elektorska glasa i cca 900 000 više realnih glasova od Obaminih 65 elektorskih. Doduše, trenutno stanje u Ohaju i Floridi mi je bilo malo "šareno"...
    Ujutro sam, normalno, bio "iznenadjen i uvredjen"...:))))))))))))))

    avatar

    07.11.2012. (17:01)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    tak je kak je...ne očekujem niš novoga...(samo da opet ne dobi nagradu za mir i da u to ime ne bombardira mars ovaj puta:PPP)
    pardon očekujem...hillariusica rekla da odlazi, bez obzira ko pobjedi,a predviđa se da je to zato kaj bu se sama opet kandidirala..e pa imali smo crnca, sad je vrijeme da ide žena na čelo svjetske sila
    međutim...nemrem glasat za kretena koji bi ukinul ab i još neka elementarna prava, bez obzira kaj je u jednom dijelu tobož pametan...sorry...

    avatar

    09.11.2012. (14:45)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...“Conservatism in my humble opinion did not lose last night, it’s just very difficult to beat Santa Claus. It’s practically impossible to beat Santa Claus. People are not going to vote against Santa Claus, especially if the only alternative is to be your own Santa Claus. In a country of children where the only option is Santa Claus or work, what wins?”...:))))))))

    avatar

    09.11.2012. (18:03)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Što da ti kažem... Slobodna Dalmacija se potpuno slaže s tobom, čak i nakon izbora ;)
    http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/224910/U-Slobodnoj-Dalmaciji-pobi jedio-Romney.html#.UJ1jIYePh3U

    avatar

    09.11.2012. (21:11)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Hahaha, Toxicafoxica! Vidio sam...:))))))))))))))

    avatar

    09.11.2012. (21:49)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ne možemo ni s našim igrama na kraj, još da se zamaram američkim :-)
    Vidim, redovito komentiraš malog na mom blogu. Sutra je posljednja utrka. Konačno, već me pomalo zamorilo :-)
    Interesantno kad moj Pajo ne gleda utrku, mali redovito pobijedi, od slijedeće sezone mijenjamo taktiku, ne gledamo utrke :-)
    Pozdrav :-)

    avatar

    24.11.2012. (13:55)    -   -   -   -  

  • fanny

    Buš ti videl nagodinu :-)

    avatar

    26.11.2012. (20:36)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    ahaha a on meni kaže da sam izgub'la na pokeru :D
    Što ej to u usporedbi s Romenyem... pis of kejk

    avatar

    27.11.2012. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...