Komentari

sonustranuogledala.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Put povratka

    U potpunosti te razumijem. Doživjela sam nebrojeno takvih situacija, uvijek se povukla i počela se preispitivati kako je moguće da ja tako malo "znam". Koliko me samo to nesamopouzdanje koštalo dok sam "normalno" studirala i koliko sam puta pala ispit jer nisam vjerovala da ja to dovoljno dobro znam. Onda prije ili poslije mene dođe neki stvor koji lupa neviđene gluposti, ali melje li ga melje i prođe.
    Kasnije sam imala priliku (nažalost) upoznati dosta političara, svi odreda nevjerojatno pametni i "u toku". I konačno ja bistrih misli odlučim poslušati što oni uistinu govore. Ajme meni...
    Koliko god smotana i glupava sebi bila s ovim stavom, s druge strane, ne zavidim im previše. Možda oni imaju samopouzdanje, ali ja težim k tome da imam znanje pa da se od takvih mogu okrenuti a ne ne upuštati se u raspravu s njima.

    "Al saznat ću, jer namjeravam povratit samopouzdanje i sigurnost u sebe.. KAda uvidim kako to ide.. neću vas ostavljati u neznanju. podijelit ću to s vama..." (ipak, veselim se tome da saznam! ;) )

    avatar

    11.10.2012. (08:45)    -   -   -   -  

  • Cvjetna

    Hmm, to bih i ja htjela znati...pogotovo kad si po prirodi pomalo senzibilno, dobroćudno biće koje mrava ne bi zgazilo pa oni na kraju gaze tebe...možda se to mora učiti polako, kroz život, kao što naučimo hodati, govoriti, tješim se da je tako...

    avatar

    11.10.2012. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...