Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • windfuckersister

    Tako ti meni jedan dan pozvonilo na vratima, a ja si mislim: tko me to uspio naći tu u mom čardaku ni na nebu ni na zemlji. Prijatelji mi se najavljuju, stari nema potrebe da zvoni, kćer ima ključ, poštar ostavlja poštu u prizemlju kod starog. Kad ono neke kao ove tvoje raspjevane bogomoljke. Pokazuju mi nekakve letke o predavanjima tipa s Kristom u srcu bla bla bla.... Kažem ja: oprostite, ali ja vam baš i ne vjerujem... A one se stale ispričavati: joj oprostite, nismo primjetile, nismo znale... Tu meni uleti zbunjola jer navikla sam da su takvi dosadni ko stjenice. Pa im kažem: ma nema veze, ustalom ništa loše niste mislile. A one dadoše petama vjetra. Sinulo mi je tek kad sam zaključala vrata za njima: imala sam na sebi moju "haljinu za bule" koju sam kupila iz zajebancije u Sarajevu pa su žene mislile da sam muslimanka, hahahahaha!

    Spasio me Prorok......Allah agbar ;)

    avatar

    04.10.2012. (23:37)    -   -   -   -  

  • Šima

    do menen ne dolaze
    neda im se činit skale
    a ima ih
    42 u komadu :-))

    avatar

    05.10.2012. (16:43)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    neki dan dva mladića, tamna odjelca, bijele košuljice, tanke kravatice, ulickano, zalizano, mršavo, blijedo, akne, pod rukama tanke aktovčice, niti otvorila vrata oni već pružaju ruke, tipičan zaskačući nastup: Jeste čuli za sretnu vijest..., pomislim, oJ(!)...ehove, đe me vas dva nađoše, kad, nastavak rečenice... - da T-com ima novu ponudu proizvoda?
    đizus, koji vic, koja zbilja, da se ne zacenim samo zatreptah. same school different product, a proizvod treba prodati. pošto-poto.

    avatar

    06.10.2012. (10:13)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Šima, ovima se dalo činit skale, a ima ih pun kurac od prizemlja do mog potkrovlja. To ti je snaga vjere. Šteta što nisam imala na sebi moju majcu s mrtvačkom glavom, hahahahahah!

    avatar

    06.10.2012. (15:47)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Gospodjo (gdjice) Mandelica!
    Ovakav vokabular nije primjeren instituciji kao sto je SPIG, a i nije ni bogzna sta duhovito!

    avatar

    08.10.2012. (13:35)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ono što se maloprije dogodilo (o čemu ću napisati post) tako me razljutilo (da ne prostačim opet pa ne kažem raspizdilo) da još ne mogu doći k sebi.

    avatar

    12.10.2012. (12:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...