Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • okpo

    jebo poljoprivredu

    avatar

    03.10.2012. (22:26)    -   -   -   -  

  • patriot

    Ma dašta, jebo poljoprivredu, neka netko drugi rinta po poljima. Kineski luk i makedonska dinja su super. A što kineski luk (čuo sam) navodno izaziva leukemiju je samo sitnica. Dolinu Neretve potaracat i napravit parkiralište za turiste.

    avatar

    03.10.2012. (22:49)    -   -   -   -  

  • Lijepa Naša

    Očito se ne pitaju, jer da su se Neretvani javili jasno i glasno, ne bi ni ovi u Zagrebu tako bezbrižno potpisivali dokument usred Trebinja! Nama u inat, izgleda. Mislim da nas nekolicina hrvatskih Don Kihota postaje dosadna neretvanskoj javnosti, jer mutimo vodu i stalno ih podsjećamo na nečinjenje i posljedice toga nečinjenja. Što je u pitanju: neinformiranost, ravnodušnost, strah, nevjerovanje u kobni ishod projekta.....Tko će znati, ali je činjenica da se ne ponašaju onako kako su se ponašali njihovi preci, slavni neretvanski gusari. A što se cijene HE Dubrovnik 2 tiče, do sada su obje strane tvrdile da će projekt koštati 170 mil.eura, a danas su rekli pravu istinu: Branislava Milekić danas je izjavila da će se to znati tek nakon izrade projektne dokumentacije.
    „Precizna vrijednost projekta se ne može znati, jer je projektna dokumentacija koja je ranije rađena vrlo starog datuma i tek nakon izrade nove projektne dokumentacije to ćemo znati, kao i vrijeme koje je potrebno za završetak radova.

    avatar

    03.10.2012. (23:01)    -   -   -   -  

  • Žukva

    Pod hitno treba velikim i upornim prosvjedima u Neretvi prisiliti vladu da otvori karte i izjasni se što se iza brda valja.Ovakav status quo nije dobar i vrijeme radi protiv Neretvana. Treba vladu prisiliti da se pozove na ESPO konvenciju i prekine šurovati sa balkanskom energetskom mafijom.Mislim da je zadnji trena da se nešto napravi,a to očito ne ide na ljudski način sa ovim našim mandrilašima. Neretvanima preostaju samo radikalni i uporni prosvjedi,ništa drugo i to pod hitno jer sat otkucava protiv naše Neretve.

    avatar

    03.10.2012. (23:31)    -   -   -   -  

  • YEEE

    hrvati neretvani imaju svoje prestavnike u saboru i vladi ,koju u ratu i poslije rata gledaju i vode dobro svoje privatne poslove i imaju kapitala na pretek ,Najprije stisnite njih ili ih mjenjajte ,a ako oni to nece da naprave ,upozoriti vladu na blokiranje svi puteva kroz dolinu neretve ,i to sto prije to bolje,jer njih uopce nije briga za neretvu i neretvane ,PROGLEDAJTE VISE ,

    avatar

    04.10.2012. (00:33)    -   -   -   -  

  • Za Dom

    Pa mi u konačnici imamo lpkalne samouprave koje je ovaj narod izabrao.
    Grad Metković vidili smo šta Jambo kaže na tv ,da nema štete..
    Opuzen nisam ni primjetio jer njima šta je god vezano za ekologiju ,oni to žele ugušiti ,jer je u pitanju oteta zemlja...
    Općina Kula norinska ,onaj mali šminkerčić ,nisam primjetio da se nešto javno bori za održivost Neretve i da se izašlo pred svoje ljude.
    I šta sad ...,ajmo mi na USTANAK.
    Naravno da će budućnost pokazat da s namam vladaju imbecili koji se bore samo za svoj interes i da ćemo postat slana dolina ,jer sam sinoć večerao brujet od orada iz Neretve .
    Mislim da je za sve kasno ,jer UDBAŠI koji ne vole i koji je nikad nisu voljeli ,vladaju Hrvatskom već 20 g.
    ZA DOM!

    avatar

    04.10.2012. (08:31)    -   -   -   -  

  • okpo

    jebo poljoprivredu i poljoprivrednike

    avatar

    04.10.2012. (09:46)    -   -   -   -  

  • Istjeraj laz!

    Sdp IZDAJA!

    avatar

    04.10.2012. (09:49)    -   -   -   -  

  • MO Komin

    konju australski komunistički govno udbaško,privarija si i rođenoga brata

    avatar

    04.10.2012. (10:01)    -   -   -   -  

  • Istjeraj laz!

    sdp i hns veleizdaja

    avatar

    04.10.2012. (12:00)    -   -   -   -  

  • Kaki_glupana

    HDZ i HSP veleizdaja

    avatar

    04.10.2012. (13:52)    -   -   -   -  

  • YEEE

    Ne svadjajte se ,ta tolike stranke su dozvoljene da se ljudi izmedju sebe kolju a oni svi pljackaju prodaju i obogatili sebe i svoje ,a ti narode pati,Jedni sjasu a drugi uzjasu i svi pricaju stedi i rezi ali ne njima ,Sve in besplatno ,a pogledajte in place i benificije koji sami sebi dase,a vi se tucite ,SVE JE TO ISTA BAGRA ,KO BAJAGI IH BRIGA ZA HRVATSKU I NJENE GRADJANE ,Zar ne vidite sto napravise od HRVATSKE ZA KRATKO VRIME I U STO NAS UVALISE DOTI JRDAN,

    avatar

    04.10.2012. (20:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...