Komentari

crvenokosakeira.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Ena L.

    Idemo ispočetka... :)

    Puno ili malo? Pa ovisi o tome da li želiš smršaviti ili zadržati težinu. A s obzirom da to još ni ti ne znaš (obline ili ravno?)... Ako želiš smršaviti definitivno ne bi trebalo biti čokolade i pogača. Ako želiš zadržati težinu, onda bi možda umjesto 200 trebalo biti 100g čokolade, a umjesto 5 pogača samo jedna. Ovo ostalo je sve ok. I da, pazi s kompotima, imaju puno dodanog šećera, zato ja uvijek isperem voće od one vodice iz konzerve :)

    Držim fige da prođeš fiziku! Kad ja imam puno za naučiti, čitam knjigu i istovremeno ispisujem važne stvari i tako si radim skriptu iz koje mi je onda lakše učiti, a puno zapamtim i kod samog pisanja skripte. Iz tuđih se bilješka nikad nisam mogla učiti... Imaš dosta tečajeva brzog čitanja, pa možeš probati i to, možda pomogne. Ja osobno ne poznam nikoga tko je bio na tome, ali navodno može pomoći.

    I mislim da je najbolje da s kupnjom odjeće pričekaš dok ne budeš 100% sigurna da znaš što želiš. Ako misliš mršaviti, bilo bi glupo kupiti odjeću koja će visjeti na tebi za par mjeseci. Obline i mršavost zahtijevaju drukčiju odjeću. Razmisli si dobro. Koja si sad veličina?

    Nemoj plakati, to ne vodi nikud. Gle, tek si krenula na faks, pa naravno da ti treba vremena da pohvataš sve što trebaš, da se prilagodiš i shvatiš kako najbolje organizirati vrijeme. Za sad se fokusiraj na učenje sve dok se ne uhodaš i shvatiš kako ti je najlakše i najbolje učiti, prati dobro predavanja, priušti si koju kavu nakon toga, ali nemoj pretpostaviti izlaske učenju.

    Samo imaj malo strpljenja i sve će doći na svoje. I nemoj tako negativno razmišljati... Treba ti malo optimizma :)

    avatar

    03.10.2012. (10:06)    -   -   -   -  

  • Ena L.

    E da. Vegetarijanka sam od 10. godine :)

    avatar

    03.10.2012. (10:17)    -   -   -   -  

  • *Coco*

    Da sam ja to pojela osjećala bi se krivo, po meni je to puno ako želiš smršaviti! Probaj smanjiti unos čokolade i tih nepotrebnih pogača... Npr napravi si jelovnik za svaki dan! Ujutro lagani doručak i popi nešto tipa čaj,kava,kakao...Ručak što zdraviji i poslije jedan red čokolade, a večeru po izboru... No ti jako puno učiš i zato bi trebala pojesti nešto malo, a da su proteini(pročitala sam da je dobro jest proteine navečer). Ako si baš toliko gladna uvedi neke zdrave, a fine međuobroke! Nemora to sad bit voće,jogurt ili intergralno pecivo... Možeš pojesti one GranCereale kekse, sladoled,bademe, bilo što takvo:D

    Fizikaa, jaojao... ja nikako da dođem na ti s njom! Ajde sretno, nadam se da ćeš uspjeti naučiti sve! Brzo učenje i ja, nejde to zajedno! Također imam hrpu toga za naučiti i neznam kako ću... a uz sve to i glup latinski koji ne podnosim!

    Što se tiče odjeće... Razmisli prvo dobro šta želiš, a onda u kupnju :D A ako si željna novih krpica, kupi nešto što će super stajati i uz obline i ravnine :D

    Već sam ti rekla da se smiriš:* Početak je najteži, kad se ufuraš i ti ćeš moć na kave! Sad u početku zapni! xx

    avatar

    03.10.2012. (15:02)    -   -   -   -  

  • Helada

    Imaš elektroničku poruku. :* Po mom mišljenju, činjenica da si se najela ukazuje na to da nije ni puno ni malo, već taman. :D

    avatar

    04.10.2012. (18:07)    -   -   -   -  

  • Da je život lijep, ne bi se rađali plačući

    ejjjjjj!!!! prvo se ispricavam jer ne odgovaram u nekom kratkom roku, ne stignem prek tjedna zbog škole... hvala ti na podršci :D
    ma kod mene ima svašta.... :)

    mislim da malo previše misliš na kilažu :o ali ako ti je toliko stalo do gubljenja kila dat ću ti jedan savijet (u 2 tjedna sam sa 49 kila pala na 43 a nije toliko zahtijevno ni teško)

    pravilo broj 1. ne jedi prije 9 sati ujutro i poslije 6. sati navečer...
    pravilo broj 2. 4 puta dnevno (možeš i više ako ti se da) odi u šetnju po 20 minuta (probaj da šetalište nebude samo ravnica nego da ima i uspona i stepenica i svega)
    pravilo broj 3. izbaci kruh iz svoje prehrane.... mislim nemoraš skroz al nemoj ga previše jest...
    pravilo broj 4. ako pušiš prestani pušit...

    i to je to :D nadam se da će ti pomoć :D

    a ovo kaj se tiče ovih sa faxa koji idu na kave, ne brini ;) ti barem učiš i prolazak ti je važniji od glupih kava :) vidjet ćeš njih pred neki važan test kakvi će bit zbog tih kava (a i ne sekiraj se sigurno ćeš i ti krenut van kad pohvataš sve na faxu)

    da... kod mene će predvečer biti novi post pa ako ti se da i ako imaš vremena svrati :D

    avatar

    06.10.2012. (09:59)    -   -   -   -  

  • Ena L.

    Jesi saznala rezultate za fiziku???

    (novi post)

    avatar

    07.10.2012. (11:45)    -   -   -   -  

  • Agness Perdu.

    To je puno hrane ako ti misliš da je puno.

    Učenje, uh, uh, tu ne znam pomoći. Ja najbolje pamtim kad čujem. Tj. snimam se i to si pustim 2-3 puta.

    Ako želiš ići na kavu, idi. Sigurna sam da ćeš malo vremena naći. A i trebaš se opustiti jer inače ništa drugo ne polazi za rukom.
    Koji su rezultati fizike?

    Drži se:*

    avatar

    07.10.2012. (15:06)    -   -   -   -  

  • Netko *_*

    Meni to zvuči ko puno hrane:P Ja bi izbacila čokoladu i smanjila količinu pogača, inače ti je prehrana sasvim okej:D
    400 strana do četvrtaka je.......stvarno previše. radi bilješke na papir, podcrtavaj markerom i čitaj s razumjevanjem. nadam se da sam pomogla:)

    Draga moja, što te čini sretnom?
    Kupi onu kavu 2go i sjedni u parku u toploj odjeći i promatraj lišće,ljude,osjeti grad:) Napravi si vruću kupku i u kupaonici upali svijeće. Skuhaj si čaj (savjet:onaj od naranče i cimeta jer fino miriši) i pogledaj dobar filmek. Drži se draga, tu smo za tebe.

    *pusa*

    avatar

    09.10.2012. (17:58)    -   -   -   -  

  • Ena L.

    * novi post

    avatar

    11.10.2012. (11:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...