Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Tzar

    Hrčak

    avatar

    01.10.2012. (19:11)    -   -   -   -  

  • Igniss

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!

    Umirem :D :D

    Ovo ti je najbolji video do sad.... i ono "evo idem odmah do bankomata".... baš si car u punom smislu riječi :D

    avatar

    01.10.2012. (19:59)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ja sam uvijek za slobodu odabira svog načina života s tim da sebi ne šteti niti drugima. Dakle, jako sam tolerantna i slobodna duhom.
    Ne namjeravam nikog osudjivati jer to je najlakše a daleko je teže shvatiti čovjeka ali svakako jesam protiv pokvarenih političara (a takvih je najviše u Saboru i protiv svih koji nameću svoje ideale i gledišta na svijet kao npr. Crkva itd.). Post ti je super. A hrčak je zakon, hahahaha. Pozdrav

    avatar

    02.10.2012. (11:24)    -   -   -   -  

  • lega svega

    svatko ima svoj izbor...no kako god napravio...koji god put izabrao...uvijek će biti onih koji osuđuju...pohvaljuju...ili podvlače crte...ovi potonji su kukavice koji skrivaju svoj pravi stav...pojebi il odjebi kad tad postane moto mnogih

    avatar

    03.10.2012. (10:45)    -   -   -   -  

  • terra

    Sad znam da sam hrčak.

    avatar

    03.10.2012. (11:02)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @teuta: hvala!

    @lega svega: pretpostavljam daj e tako, iako nisam baš shvatio na koji je način to vezano za post :D

    @terra: Ja to kažem "ima/imam hrčka", ali ok :)

    Novi post: Igra polaganog kuhanja

    avatar

    03.10.2012. (19:04)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Rooshilački pohod

    avatar

    07.10.2012. (15:06)    -   -   -   -  

  • terra

    @Igniss: "Kada bih muškarcu davao savjete o odabiru žene za nekakvu trajniju vezu ili brak, upravo je to na što bih ga upozorio: žena s malo partnera ali ekstremno jakim hrčkom i hrčkolikim stavovima [o braku i razvodu] može za uspješnu budućnost braka/veze biti opasnija od žene s puno partnera ili žene koja je jednom (ili X puta) bila prostitutka. U ovom slučaju, njen "attention whoring" koji pokazuje u spomenutom tumačenju je znak za zabrinutost." Ništa mi sad nije jasno, objasni mi ovu situaciju!

    avatar

    15.10.2012. (10:49)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @terra: vrlo kasni odgovor, ali eto: postoje određene negativne osobine kod nekih žena (nepouzdanost, racionaliziranje svih svojih izbora, pretjerana samostalnost, nemogućnost osjećanja leptirića prema normalnim partnerima) i sl. koje ih čine katastrofalnim izborima kao išta više od seksa za jednu noć ili neobavezne avanture. Što su jače te negativne osobine, to je neprikladnija za išta osim seksa.

    Dobar indikator tih osobina je u pravilu velik broj partnera, zato što je žena s tim osobinama u pravilu sklona promiskuitetu. I obrnuto, te osobine se dalje u njoj razvijaju kako prima sve više spolnih organa. Korelacija broja partnera i tih negativnih osobina je umjereno jaka. Dakle, nije broj loš sam po sebi, ali upućuje prilično pouzdano na te negativne kvalitete pa je stoga i sam po sebi znak opasnosti.

    Ipak, postoje i iznimke. Recimo, znam prostitutku koja je imala preko 4000 partnera i sada je u sretnom braku i nema u njoj ni trunke tih negativnih osobina. S druge strane, ovdje imamo djevicu koja ima ekstremno jake negativne osobine. Gotovo sam siguran da je ona tip žene koji bi uništio život svom mužu i oteo mu djecu čim se zapali za nekog kretena jer joj je dosadno, čisto zato što je toliko sklona racionalizaciji. To je čini mnogo gorim izborom za vezu (i mnogo "droljastijom", ako ćemo se poslužiti tim izrazom) od navedene prostitutke s 4000 partnera. To su iznimke od pravila.

    Ubuduće molim pitaj u aktualnoj temi ili mi pošalji mail, ili pitaj ovdje ali me samo podsjeti. Thx :)

    avatar

    24.01.2013. (10:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...