Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • anonimus

    samo bi želio podijelit jedan link kako očevi prave invalide od djece... sigurno im je mama alfa ženka: http://magazin.net.hr/roditeljstvo/predskolarci/tata-koji-nosi-suknju-zbog -svog-sina

    avatar

    29.08.2012. (19:54)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ne kužim zašto nastaju ovi razmaci u linku, je li vi to dodate jer vam inače ne da postati, ili tako slučajno...? Ispravio sam: Link

    Što se priče tiče: ne znam što bih rekao. Bizarno.... inače, ne znam koliko s tim ima veze njegova žena, ali ovakav tip je skoro definicija bijelog viteza

    avatar

    29.08.2012. (20:09)    -   -   -   -  

  • blade777

    Da žene nisu tako primamljive, podatne i potrebne, ne bi bile žene.

    avatar

    29.08.2012. (22:26)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @blade777: nije baš što sam mislio ovim postom, ali sasvim istina

    avatar

    29.08.2012. (23:42)    -   -   -   -  

  • Tzar

    žena je psihotično biće
    za glupost joj netreba piće
    traži u čovjeku zrcalo
    da bi je se prcalo
    ironično time nas odbija
    jer muškarcu je sex iz hobija
    stoga prilikom udvaranja
    ne volimo ženska pretvaranja
    jer tad ljubav prestaje
    a s njom i hobi nestaje...

    30.8.2012.
    JBT

    avatar

    30.08.2012. (00:56)    -   -   -   -  

  • Igniss

    LMAO!!!!

    avatar

    30.08.2012. (09:56)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Komentari mjeseca: kolovoz 2012.

    avatar

    30.08.2012. (11:20)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    Hrčak je preeeeslaadak!!! Di ih nalaziš?
    Inače, proslijedila sam članak prijatelju koji ima problema s curama i izjavio je da mu je zanimljiv, što je super je inače frendovi uopće ne reagiraju kad im pošaljem neki link s ovog bloga - njima ne trebaju savjeti nego će, naravno, samo biti svoji.
    Nisam čula za knjigu "The rules", ali ovi "savjeti" su me naveli na razmišljanje. Između ostalog, zašto toliko žena čita ovaj blog? Zato što je gotovo nemoguće dobiti dobar savjet ako si žena!
    Grupirala bih savjete ovako:
    1. Savjeti prijateljica koje možemo podijeliti na a i b:
    a) uporno ti govore ono što misle da želiš čuti, koliko god bilo daleko od isitne i učinilo te glupljom osobom
    b) koriste problem da istaknu koliko su one same prepametne/lijepe/sposobne a da bi im se ikad išta takvo moglo dogoditi. Žena je ženi vuk.
    2. Ženski časopisi i portali: pišu ono što misle da će se prodati. Trebali bi se držati mode i recepata. Kad bi napisali istinu: dosta je da paziš na izgled koliko možeš i budeš ljubazna i simpatična, svima bi bilo sve jasno i nitko ih više ne bi kupovao. Zato moraju stalno generirati nove probleme i rješenja za iste (Kako imati tijelo poput Kim Kardashian? Ne znam, stvarno).
    3. Savjeti unutar obitelji: zbog generacijskog jaza nisu prilagođeni našem vremenu.
    Napomena: teško je dati savjet ženama zbog njihove urođene taštine.

    avatar

    30.08.2012. (19:43)    -   -   -   -  

  • Drakula

    Imam situaciju koju ne kužim:

    Upoznao sam jednu žensku prije mjesec dana na nekoj fešti i završili smo iste noći u krevetu. ''Običnog'' seksa nije bilo, ali oralnog je (ja njoj). Ne znam jesu li to relevantni podaci, al eto, za slučaj da jesu...

    E sad, ne živimo u istom gradu i otada se samo dopisujemo. Međutim, to nije nikakvo normalno dopisivanje nego samo podbadanja, uvrede, nazivanja živostinjskim imenima i sl. (u ranim dvadesetima smo, iako bi se iz napisanog prije moglo zaključiti da smo neka djeca sa smetnjama u razvoju).

    Ja njoj svašta kažem i ona meni uzvrati istom mjerom.

    Kad idući put dođem u njen grad ja je namjeravam povalit pa moje pitanje glasi - kvarim li si ovakvim dopisivanjima (nije toga bilo puno - tek tu i tamo) šanse?

    Već sam joj napisao da je namjerno vrijeđam tako da se posvadimo pa se kasnije (kad se vidimo) možemo pomirit kako Bog zapovijeda. Al opet, nema mi smisla to što radim. (naravno, kad se ponašam pristojno i normalno, onda ništa ne bude - to je provjereno)

    avatar

    30.08.2012. (22:01)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Samohrana majka

    Da li je moguce da zene jedne drugima svjesno ili podsvjesno daju lose savjete sto se tice muskaraca jer na taj nacin smanjuju konkurenciju? Recimo, kad zene puste pricu u zrvanj ogovaranja da je neka djevojka drolja, da je laka, da je ovakva ili onakva?
    Ili, ako se pojavi u nocnom klubu ili na nekoj zabavi u minici ili sa majicom koja ima izrazeniji dekolte ili haljini pripijenoj uz tijelo, onda je na brzinu popljuju sa visoka: "sponzoruza", "cajkusa", "jeftino izgleda" itd. A sve ovo u cilju da se konkurenciju sto prije i sto vise oblati u ocima muskaraca na koje sve ciljaju?
    Ne kazem da je ovo po srijedi kod tebe i tvojih prijateljica, nego generalno u zenskom drustvu.

    Sta mislis?

    avatar

    30.08.2012. (22:14)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Samohrana: hvala, trudim se pronaći najljepšega :) Prokopam uvijek po nekoliko stranica u Google images, nađe ih se puno. Imam ih već puno spremnih za buduće postove.

    Drago mi je da se tvom prijatelju ovo svidjelo, prilično ironično uzevši u obzir da je ovaj post više teoretiziranje, a manje praktična igra. Ta tužna realnost o reakciji na druge postove mi je dobro poznata... ali hej, kako kaže izreka, možeš konja dovesti do vode ali ne možeš ga natjerati da pije :)

    Što se tiče savjeta ženama, slažem se da su savjeti ženama danas možda još i više bullshit nego savjeti muškarcima. Je li to jer časopisi oblikuju te žene, ili zato što žene oblikuju to što žele čitati? Naravno, jako mi je drago pomoći bilo kome bilo kojeg spola.

    Inače, Roissy je napisao nedavno nešto o ovome što će te zanimati: Women gossip to compete for men.

    @Drakula:

    Nije loše što si došao do toga, iako bi naravno bilo bolje da je oralno bilo obostrano, ali hej. Ako je žena mlada, lijepa i čista, slažem se da je to lijep doživljaj (to je bilo Beta od mene, znam). Inače, zašto bi ti bilo tako bitno da je zadovoljiš? To te neće omiliti njoj (kao što vidiš iz primjera), a ionako bi ti trebao biti cilj zadovoljiti sebe.

    Takvo dopisivanje vjerojatno ne šteti, ako je donekle simetrično. Moj savjet ti je da je tretiraš kao razmaženo derište i ne shvaćaš je ozbiljno, ali ne nužno da je vrijeđaš. Možda ti kod toga pomogne ovo što je pisao Roissy. Mislim da joj ne bi trebao pričati zašto je vrijeđaš, ili uopće aludirati na to kako ćete se pomiriti. Ako je ona počela, nemaš zašto uzvraćati, ako nije, nemaš zašto počinjati jer je zadirkivanje bolje od vrijeđanja (a sve je to bolje od Beta dopisivanja, kao što si i sam prepoznao). Pusti je da uživa u svom "jednostavno se dogodilo".

    U svakom slučaju, ako se nađete, preporučam da budeš agresivan i eskaliraš brzo. Sretno.

    avatar

    31.08.2012. (01:34)    -   -   -   -  

  • Drakula

    Hvala!!!

    avatar

    31.08.2012. (13:04)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    @Vuk: Apsolutno da, malo kad sam dobila dobar savjet od prijateljice. No loši savjeti nisu toliko česti kao verbalo degradiranje drugih žena, i ja sam to prije radila ali pokušavam se kontrolirati, davati pozitivne komentare ako je moguće, naročito u vezi izgleda. Mislim da žene to rade nesvjesno. Teška je borba za opstanak u ženskom svijetu, koristimo svako moguće oružje... Primjer kombinacije loših savjeta i pljuvanja po drugim ženama: jedna moj bivši, Igrač po prirodi :-), sad ima curu manekenku. Ponekad se on i ja čujemo (on nazove mene), ostali smo si dobri. Komentar moje frendice, zgodne feministice: "Pa normalno da tebe zove, s njom sigurno nema o čemu pričat!" Gdje je tu loš savjet? U stavu da je za mene apsolutno dovoljno biti intelektualka jer će "onaj pravi" to znati prepoznati, pa se ne trebam zamarati oko izgleda (ta frendica zakoluta očima svaki put kad spomenem da sam bila u teretani ili popila proteinski šejk - čista ženska ljubomora zamaskirana u feminizam).
    A sad još jedna priča iz života!
    Prije nekoliko godina sam imala neki nedefiniran odnos s jednim likom di nisam znala što hoću (a nije baš ni on, malo smo se natezali), a jedna zajednička frendica me uvjeravala da bi bilo super da se malo potrudim, da sam preinertna i hladna, a on i ja bi bili dobar par, itd. To ljeto smo nas troje završili skupa s jednom većom ekipom i tu se on čak nešto meni sramežljivo upucavao, ali sam prva otišla s mora, a oni su ostali, pa se niš nije stiglo dogodit. I zamisli, vrate se njih dvoje s mora - počeli su se seksat, a na kraju i službeno završili skupa, a ona se počela ostalim frendicama žalit koja sam ja drolja i kak sam trčala oko njega.* To je poseba vrsta hrčka koju zovem "mijenjanje povijesti" - na prošlost možeš gledati onako kako tebi u tom trenutku paše i izokretati činjenice da pristaju tvojoj priči, a svaka veza sa stvarnošću postaje slučajna.
    Ovo je možda bio ekstreman primjer, ali žene vjeruju da mogu kritikom smanjiti status druge žene i tako uzdignuti sebe. Primjećujem to kad god se žene malo otvore, u neobaveznim razgovorima, pričama koje načujem kod frizerke...

    *Naravno, vrijedilo je: sad imaju predivnu kćerkicu, a ona zarađuje da bi uzdržavala obitelj jer je on nezaposlen. Lijep primjer preselekcije koja je pomogla čovjeku bez igre.

    avatar

    31.08.2012. (15:46)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    @Igniss: Roissy je u pravu! U potpunosti se slažem s njim, ali ne znam da li bih se usudila podijeliti taj članak s frendicama jer se o tome u ženskom društvu naprosto ne priča. Jedine mane koji se žene priznaju kao spolu su: previše dajemo, previše volimo, prenaivne smo, i sl.

    avatar

    31.08.2012. (15:57)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Samohrana majka

    Hvala na odgovoru. Vrlo si dobro primjerima to opisala.

    Sve ovo o cemu pricas sam i ja sam primjetio kod zena, iako ne svih, vec samo kod vecine: suptilno ponizavanje drugih zena u svrhu smanjivanja pozeljnosti konkurencije, dvosmisleni komplimenti, cak i namjerno davanje krivih savjeta itd.

    Kod muskaraca je to drugacije: direktan sukob, metaforicko lupanje sakom po prsima kao gorile, razne otvorene prijetnje, ponekad i fizicki obracun.

    Iako, ima nekih rijetkih muskaraca koji koriste zenske metode da bi suptilno diskvalificirali suparnike (tzv. AMOG taktike), a to je osobito efektivno ako koriste zenske osobe za odraditi taj posao, tako da se ne vide muskarcevi “otisci prsta” u tome sto je zakuhao.

    avatar

    31.08.2012. (19:20)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Vuk je točno opisao mušku konkurenciju: muškarci to rade pobjeđivanjem.

    Haha, SH, ma nemoj im to govoriti! Živi svoj život najbolje što možeš, pa neka to bude tvoja vrsta smanjivanja konkurencije :D

    Novi post: Beta Nostradamus

    avatar

    01.09.2012. (14:05)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    Eh, da, puno puta sam poželjela biti muško zbog ovakvih stvari, sve je tako direktno i jednostavno!

    avatar

    01.09.2012. (15:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hah.... ja imam seksističku misao / izjavu da je ženama u prosjeku lakše u životu, ali muškarci su ti koji nemaju granice :D

    avatar

    01.09.2012. (22:50)    -   -   -   -  

  • STOJKOVIĆ-1958

    23.02.2013., subota
    TIRANI NAM VODE HRVATSKU

    Vizija „Kukuriku“ (SDP, HNS, IDS i HSU) vlade neostvariva je, jer je kreirana na sljepoći ekonomske zbilje. Nastavlja "tiraniju" gdje je HDZ-e stao.

    Šefovi tirani vode zemlju u propast. Silom se ljude može zastrašiti, ali njezin su učinak samo kratkoročni rezultati. HDZ i SDP vode politiku ekonomskog suicida.

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com
    stojkovic 1958@net.hr
    URED: Masarykova 8

    avatar

    23.02.2013. (13:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...