Komentari

hocemocenzuru.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • alexxl

    I auto natankati usput

    avatar

    25.08.2012. (01:38)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Meni je prijelomna točka bila ono s kišobranima koje je držao Tisak. U tom trenutku je kiosk za mene prestao biti nešto papirno i izolirano od svijeta, i pretvorio se u nešto slično samoposluzi.

    avatar

    25.08.2012. (09:22)    -   -   -   -  

  • maliivica

    Ne zaboravi da je samoposluga prva počela prodavati novine!

    avatar

    25.08.2012. (09:41)    -   -   -   -  

  • hocemocenzuru

    #maliivica - Da, u pravu si, samoposluge već dugo prodaju novine, prvo je to bilo u malim mjestima gdje nema kioska, a sada ih sve prodaju.

    avatar

    25.08.2012. (11:07)    -   -   -   -  

  • zaljubljen u riječi

    ja radim kao prodavač u kisoku ( na sreću ne TISKA ), i na sreću kod mene se ne uplaćuje LOTO, nikakve ZETove kartice, samo cigarete, novine, sokovi i grickalice...
    da moram sve ovo što si napisao odavno bi o'šo ća...

    avatar

    25.08.2012. (12:19)    -   -   -   -  

  • Ivana

    Osobno volim starinske kioske, ali i ovi novi s mnogim uslugama imaju svojih prednosti.

    Nema svugdje pošte pa kiosk ponekad bude pravi spas. Osobito starijima kad treba prvo dopješačiti do busa, pa se drndati njime dvadesetak minuta i onda još pjehe do najbliže pošte barem 10 minuta. Nije zabavno ni po normalnom vremenu, a kamoli po ovakvim ljetnim vrućinama ili zimi kad zaledi brijeg.

    A toliko da se zna, ne živim u nekom zaseoku nego u Zagrebu. Jedinu poštu na brijegu zatvorili su jer je prostor koji su zakupljivali prodan, a pošta nikad nije potražila drugi prostor. I još je to možda i moglo proći prije desetak godina kad nije bilo toliko ljudi ovdje, ali sad su već nikle brojne zgrade i broj stanovnika naselja barem se utrostručio, u najmanju ruku... Ali od pošte i dalje niti P.

    Isto je i sa ZET-om. Osobito sad kad su ove nove karte u igri pa čovjek nikad ne zna koliko mu je vožnji još ostalo. Da se može nadoplatiti direktno u busu ne bih ništa rekla, ali ovako je kiosk Tiska isto ponekad spas jer ZET nema poslovnice na svakom ćošku.

    avatar

    25.08.2012. (18:23)    -   -   -   -  

  • Pin

    Super mi je ovo... da je Tisak ostao samo distributer novina, a njegovi kiosci mjesta na kojem se prodaje isključivo taj artikl, vjerojatno bi prije 3-4 godine krenuo sa masovnim otpuštanjem i zatvaranjem neprofitabilnih prodajnih mjesta. Istina je da se uvođenjem kasa i dodatnih usluga prodavačima povećao obujam posla, a kupci ponekad ne dobiju u istoj sekundi ono po što su došli, ali mislim da je ovo jako dobar primjer uvođenja dodatnih usluga, pa čak i edukacije prodavača, jer je baš zanimljivo vidjeti kako teta od 50+ kucka po touch screenu neslućenom brzinom. A svakako je bolje nego da je tvoj današnji post bio: Zašto su zatvorili moj stari kvartovski kiosk? I onda drvlje i kamenje po poslodavcima, koji ne znaju usmjeriti poduzeće, otpuštaju radnike, .......

    avatar

    26.08.2012. (08:46)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    A zašto ne i pola kilogrma suhih rebaraca, ne treba ni frižider ni škrinja za duboka zamrzavanje :-)!

    avatar

    27.11.2012. (22:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...