Komentari

angelique.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Neverin

    devet godina je puno i previše sa nekim tko je tako nepoticajan a još te i kritizira iz udobonosti naslonjača. Mene je sram kad nešto ne znam učini, najradije bi naučio sve jezike ovog svijeta, radio u znanosti i na baušteli, ponekad me grižnja savjest što sam tako zaluđen rockom a ne znam svirat gitaru :) a ovaj još kritizira onog koji radi za njega i još mu daje za jest. Blože spasi me od takve osobe da je ni ne sretnem .. Svaka čast što si hendlala cijelu situaciju sa tim mrtvim utegom oko vrata.

    Lijepo je to što i nakon svega osjećaš savjest jer bi u drugom slučaju možda bila samodopadna i bahata :) kako je rekao jedan kolega koji mi je popljuvao članak: "kolega uvijek budite autokritični i tako ćete predvidjeti greške koje će pronaći drugi" :) nakon prvog dana što sam se osjećao posramljeno i nakon što sam dobro odspavao da izreguliram povijeđenio ponos osjećao sam se zahvalno što me nije pustio da objavim članak koji sam napisao u ono vrijeme preko kurca i koji bi me pokopao pred kolegama. No ovo više nema veze sa onim što si pisala :)

    avatar

    10.08.2012. (10:33)    -   -   -   -  

  • comfortzone

    Znaš, ljudi se lako izgube, pristaju na sve i snize svoje kriterije i samopouzdanje samo da bi održali vezu ili brak, i samim tim zadržali osobu koju vole. Nekom treba više vremena, netko vidi i ranije što ne štima ali trudi se popraviti sve što se popraviti može, do KRAJA! Ti si vrijedna i sposobna osoba, kao takva vrijedš puno više od njega. On nije ni svjestan niti će ikad biti kakav je slabić. Najsmiješnije je što se uvijek desi da osoba koja je BOLJA trpi. E pa to je upravo zato jer ovaj drugi nije ni svjestan svojih postupaka niti sam sebe. nek mu bude. Ja ti želim sreću uz nekog drugog. Ma i sama ćeš puno bolje funkcionirati....i oslobodit ćeš dušu tereta. :)

    avatar

    10.08.2012. (11:06)    -   -   -   -  

  • Sunce na prozorčiću

    Draga moja - za ovo je trebalo hrabrosti i skidam ti kapu zato! Onog trena kad počneš "bježat" iz kuće je već kraj kojeg je teško priznat sam sebi.
    Tvoj skoro-bivši muž će trebat puno radit i spoznavat sebe jer ni ne zna zapravo kako je to živjet i radit bez tebe u konačnici. Koliko mi ga je žao s one patetične strane - toliko mi ga nije žao koliko pod nokat stane jer si je sam kriv što je do toga došlo...
    Žalosno je kad žena sve nosi na sebi... Kako bi moja frendica rekla - neke žene drže 3 kuta kuće, a neke nose katedralu na leđima. On nek misli kaj god hoće - a ti napokon fino duboko udahni zrak slobode :))))

    avatar

    10.08.2012. (12:16)    -   -   -   -  

  • songfordead

    ''Sitan je sat, a sutra se radi. Uz cigaretu idem bacit pogled u nebo, možda me počaste suze sv. Lovre za miran san.''

    ljubav je lijepa
    ponekad čak i slijepa ali i zraka se ne živi
    treba se pokrenuti, barem nešto uraditi

    dobro napisati
    ponekad kada mislimo da bježimo u stvari idemo prema slobodi
    ne drugom životu jer jedan je život, samo se slobodnije krećemo
    lakše dišemo
    i uvijek je potreban nježan dodir bez obzira na tišinu u našim srcima

    čestitam ti na razvgnuću gorčine
    lijepo jutro želim
    SFD

    avatar

    11.08.2012. (06:11)    -   -   -   -  

  • Dnevnik malog bonvivana

    Hvala vam svima na komentarima... točnije, na podršci. Iskreno rečeno, ne dvojim o svojoj odluci, pa ih neću iskoristiti kako bi potkrijepili istu, ali lijepo je pročitati podršku:
    @neverin: "mrtvi uteg" - jep, čini se baš tako, osjećala sam se ko kaić vezan lancem za kolpo morto, lanac se uvrnuo i počela sam tonuti....
    @comfortzone: snižavanje kriterija je jedna od stvari koju redovito prekasno primjećujem jer nastupam prema ljudima otvoreno i spremna sam prihvatiti i njihove mane bez da budem čangrizava... šteta što nam nekad treba zaista predugo vremena da bi otvorili oči
    @Sunce na prozorčiću: udahnula sam "zrak slobode" punim plućima, zamantalo mi se skoro :D
    @sfd: "čestitam ti na razvgnuću gorčine" - ovo je jedna od naaaajboljih čestitki ikad! :D

    avatar

    11.08.2012. (10:44)    -   -   -   -  

  • Neverin

    no dobro, nije sve crno i bijelo jer inače valjda ne bi bila toliko luda da 9 godina trpiš nekoga tko ti je nepodnošljiv, jel tak čovijek imao kakve vrline?

    avatar

    11.08.2012. (12:13)    -   -   -   -  

  • Dnevnik malog bonvivana

    Ma naravno da nije sve crno bijelo... nezgodno je kad postane sve iste nijanse sive. Ne bih sigurno trpila 9 godina, ali kako su zadaće u zajedničkom životu postajale veće tako se i sve počelo mijenjati. Nažalost, mane su pojele vrline. Ima mnogo vrlina, ali se treba naučiti njima služiti i ugađati i okolini jer s njom živi, bez namjere da promijeni svijet oko sebe sebi na mjeru. Ovo je bilo puko istresanje negativne energije i počnu mi teći suze kad se sjetim lijepih zajedničkih trenutaka koji se nikad više neće vratiti. Nadam se da će ga njegove vrline i znanje spasiti od daljnjeg truljenja u depresiji.

    avatar

    13.08.2012. (09:25)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Ima tu okova patrijarhalnog društva i okova ljubavi (i ona može imati okove-"kad sve nijanse postanu sive i jedva razlučljive").
    Lijepi zajednički trenuci su oni koji nam drže uteg oko vrata. Lanac kad tad pukne, pogotovo kad svi njegovi kolutići vrište da je pogrešan.

    Hvala na komentaru :)

    avatar

    15.08.2012. (09:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...