Komentari

hidradenitissuppurativa.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • misica

    i ja sam istog misljenja sto se tice debelih i mrsavih kad je u pitanju HS. nikad u zivotu nisam bila debela, otkad znam za sebe sam mrsavica koja mnogo jede pa joj zavide na liniji:) stvarno, to sto kazes svi znamo da gojaznost i cigarete nisu dobri po zdravlje, ali u danasnje vrijeme je to uzrok svih bolesti kojima pravi uzrok nije otkriven. prvo pitanje kad odes kod ljekara je "da li ste pusac"?! i, slazem se da ima veze sa hormonima, ali mislim da nije stanje hormona u pitanju, vec preosjetljivi neki receptori ili nesto drugo vezano za hormone. pozdrav!

    avatar

    16.07.2012. (15:31)    -   -   -   -  

  • Hidradenitis Suppurativa

    Da,ali koji receptori?Baš ovih dana puno čitam o hormonima i svemu vezanom uz njih.Možda je to kontraproduktivno jer sam apsolutni laik i samo se mučim time.Što mogu kad sam znatiželjan!
    Lijep ti pozdrav,Misice!

    avatar

    17.07.2012. (00:59)    -   -   -   -  

  • misica

    Eee, to je to cuveno pitanje :) I ja sam puno citala o hormonima i razgovarala i sa ljekarima o tome, ali sto sam vise citala i sto sam vise pitala to mi je sve bilo nekako nelogicnije:) nama zenama zbog te veze sa hormonima cesto preporucuju da radjamo djecu, porodjajem bi trebalo da se to sredi, ali mi niko nije odgovorio na pitanje sta se desava tokom trudnoce i kako se bolest tad ponasa?! Ako otkrijes nesto novo vezano za hormone, ti javi :)
    Lijep pozdrav i tebi!

    avatar

    22.07.2012. (02:52)    -   -   -   -  

  • danijela

    tocan odgovor je: japan :)... mislim na tvoje kviz pitanje.
    nije lako biti ni debel ali se nikako ne bih mjenjala s tobom. ako ti triba za nadozuntat samo reci... imam ja viska da se ne bi primjetilo i da mi otpadne komad velicine prosjecne cikle ili repe a kamoli bijedne karote.
    zao mi je sta se nismo uspjeli vidjeti.

    avatar

    31.08.2012. (14:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...