Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Živjeti svoj život

    Kako si?

    avatar

    04.07.2012. (19:14)    -   -   -   -  

  • premudra

    operirana, dobro je prošlo, za sada, velika je bila operacija i trajala 4 sata. doktori su zadovoljni. malo imam temperaturu i dobijam antibiotike, kažu da je to normalna reakcija poslije takve operacije. otuširala sam se pa sam bolje. do kraja tjedna u bolnici, tek slijedeći idem van. gladna ko vuk. zamišljam hranu. jučer popila samo kavu kad sam putovala za Zg a poslije mi na moje moljakanje dali juhu, inače nisam ni to trebala dobiti. danas samo infuzija i čaj slatki. sutra navodno juha. ajd barem nešto. krulji mi po stomaku od gladi. zamišljam teletinu ispod peke s krumpirima i salatom, perkelt od soma, palačinke sa umakom od naranče. a valjda je tako bolje ne jesti još ništa. boli me kad kašljem i kad ustajem. slabo mi kad hodam, kao da ću opandrknit, valjda od gladi :)) nadam se da će ići samo na bolje sad :)

    avatar

    04.07.2012. (19:48)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Danas dok sam ujutro išla na posao razmišljala sam kako je prošla operacija i jesi li dobro?
    Drago mi je što se sve dobro završilo i što si samo gladna.:)
    Kad se vratiš doma biti će gozba.:)))

    avatar

    05.07.2012. (09:29)    -   -   -   -  

  • premudra

    pala mi temperatura, bolje sam, prestale vrtoglavice od anestezije, kljukaju me sa glukozom, danas sam valjda 8 litara dobila od ujutro. jutros miljeko, jeeeee :) juha u podne i juha za večeru. čaj u neograničenim količinama. jedu mi se jaffa keksi, jadro, lubenica, krempite, sladoled, griz, sir svježi kravlji i vrhnje, rajčica i paprika, gavrilović pašteta, tjestenina sa umakom od bosiljka, svašta nešto. tek sutra. kažu sestre da sam dobro, gledaju kako ustajem i kako skačem po krevetu, kažu da je to neuobičajeno prvih pet dana. ne mogu više ležati. večeras ću se otuširati i kosu oprati, jeeee :) trebala bih slijedeći tjedan izići iz bolnice. prekosutra mi je rođendan, i morat ćemo nešto naručiti za sestre i doktore da ih počastimo, malo ću i ja omastitit brk, valjda :) Živjeti svoj život, hvala ti što misliš :)

    avatar

    05.07.2012. (19:30)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    prvi put te čitam, onako slučajno sam te otkrila, želim ti brz oporavak i nadam se da si pojela sve nabrojano, i sretan rođendan, malo unatrag

    avatar

    08.07.2012. (17:21)    -   -   -   -  

  • premudra

    @nitko nije otok - dobro došla :)
    hvala na lijepim željama :) nisam baš sve to jela što mi se tad snilo, samo lubenice, svježi krevlji sir sam zamisli dobila za doručak :) i jela sam malo torte koju sam dobila za rođendan, ostalo na svu sreću pojeli gosti :)

    avatar

    09.07.2012. (21:57)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Sretan ti prošli rođendan i svi budući. :)

    avatar

    10.07.2012. (21:53)    -   -   -   -  

  • premudra

    hvala Živjeti svoj život :)

    avatar

    12.07.2012. (11:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...