Komentari

seabed.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • A.

    Mislim da sam ti rekla sve o tome. :)

    Volim te, znaš to?

    avatar

    17.05.2012. (22:09)    -   -   -   -  

  • Tessa

    Draga moja, ne mogu vjerovati, ali tu si! Iako, jako mi je žao što više ne pišeš. Toliko sam se obradovala komentaru i uopće tvojoj posjeti bloga. Hvala ti. Pomislila sam da si zaboravila na ovaj virtualni svijet, ali možda je to zapravo i nemoguće. Otišla sam sa onoga bloga, ali uvijek me nešto vuče ovdje da se ponovo vratim, ali ovoga puta s drugačijom tematikom. Što se tiče one prethodne priče polako ju dovodim kraju iako više ne objavljujem javno. Žao mi je što za ovo novo sada nemam vremena zbog mature i sve ove zbrke, ali trudit ću se završiti započeto. Voljela bih, da ako si u prilici, pročitaš i buduće nastavke ove priče. Cornwellica mi je jedna od omiljenih spisateljica kriminalistički romana iako sam pored nje pročitala mnogo knjiga od drugih autora. Ovo na što sam se ja odlučila da pišem čini mi se teško, čak sam si zadala zadatak da sada preko ljeta moram pročitati knjige sudske medicine i forenzike kako bi ovo dalje ličilo na nešto. Nadam se da ću uspijeti. Toliko od mene za večeras. I želim da se vratiš ovdje s jednim novim poglavljem. :D

    Laku noć! :* :)

    avatar

    18.05.2012. (01:16)    -   -   -   -  

  • Cara

    Ti si vjerojatno jedina osoba na koju pomislim i odjednom se pojavi :D
    Tako mi je drago *khem* što nisi opet u nekom jarku, haha. A i nedostaje mi tvoje pisanje, tako da me je ovo ražalostilo. Preživjet ću.

    Da vidiš, i meni je trebalo da si nekoliko sitnica razjasnim i da si posložim sve kockice u glavi. Naravno, da zahtjeva i neke likove da se maknu. Teško, ali djeluje.
    I da, čitala sam sve tvoje komentare, ali stvarno svaki put Jonah ima svoju posebnu domenu. Sviđa mi se ta tvoja zvrckavost :D

    Ljubim te :*

    avatar

    18.05.2012. (20:08)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Nedostajat ćeš mi ti i tvoji divni komentari i mišljenja i kritike koje bi me uvijek potakle na to da razmislim malo o svom stilu pisanja i mozgom umjesto samo srcem. Eto, samo da to kažem. Nadam se da ćeš se jednom vratiti i počastiti nas nekim svojim prekrasnim tekstom. :*

    avatar

    18.05.2012. (21:02)    -   -   -   -  

  • A.

    Ponovno čitam oba komentara i ne znam što da ti kažem, jer sve vrvi komplimentima, zbog čega sam se morala zacrveniti kada sam ih prvi puta čitala. Stvarno ti hvala na svim lijepim riječima koje si mi dodjelila, ali nije tako dobro. Usudit ću se reći da je dobro, ali nikako očaravajuće ili nešto takvo. Samo sam shvatila da mi emocije donose zadovoljstvo kod pisanja bilo kojeg djela. Ne znam, ali svejedno ti hvala.

    A što se tiče ostalog, kao onoga da spadam u kategoriju pisaca dužih priča, istina je, no okrivit ćemo školu i nedostatak slobodnog vremena, koji samo odmažu u posljednje vrijeme. Mislim da bi to bilo to, jer ja sam stvarno ostala bez riječi i na jedan, i na drugi komentar.

    :*

    avatar

    20.05.2012. (18:13)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    hvala ti na svim tvojim pohvalama, mogu vratiti čovjeka u život, znaš ?:D
    nedostaješ mi/nam. :(

    avatar

    22.05.2012. (13:19)    -   -   -   -  

  • A.

    Znam, draga, znam. :)

    Oh, dobro, neću više gunđati ni na jednu pohvalu i poricati je.

    avatar

    03.06.2012. (22:35)    -   -   -   -  

  • Tessa

    Da, morala bih nešto objaviti, ali ovih dana sam bila u zbrci u vezi mature tako da jednostavno uopće nisam imala vremena za blog. Nadam se da ću uskoro svoju ideju za daljni nastavak priče što prije realizirati. Iako, imam jedno novo poglavlje (odavno već napisano) koje bih mogla konačno i objaviti na onom prošlom blogu... Ah, uvijek zaboravim! :/

    Pozdrav. :)

    avatar

    04.06.2012. (13:38)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Imam konačno novo. :)

    avatar

    04.06.2012. (14:51)    -   -   -   -  

  • Cara

    Ja sam bila uvjerena da sam ti javila, ali eto, čini se da nisam. Duboko se ispričavam, dear.

    Promaknula ti je, prije dva poglavlja se pojavljuje u malom dijelu kada ju Cam protjera iz sobe prije nego što Florence i Jonah dođu kod njega.
    I sjećam se svake tvoje pohvale, pogotovo te za oči.

    Volim te puno, puno i nadam se da ćeš uvijek ostati ovakva kakva si sada :D

    :* (I naravno, bit će ti javljeno, ne boji se.)

    avatar

    04.06.2012. (16:55)    -   -   -   -  

  • Aimee

    Bezobrazna sam i javljam ti da sam objavila tu nešto malo, pa baci oko. Hehehe, mrzim taj frazem.

    :*
    Flo

    avatar

    06.06.2012. (17:50)    -   -   -   -  

  • Tessa

    Znam da možda nisi u prilici sa vremenom, ali evo samo da javim za novo pa svrati kad god stigneš. :)

    avatar

    07.06.2012. (20:01)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Napokon novo, hope you like it :)

    avatar

    07.06.2012. (20:56)    -   -   -   -  

  • A.

    Imam novo, draga. :)

    avatar

    10.06.2012. (02:39)    -   -   -   -  

  • Tessa

    Ne mogu da vjerujem da sam dobila onako dugačak komentar, a uz to i tako divan. Imam osjećaj da me previše hvališ :D. U svakom slučaju veliko ti hvala jer zaista puno mi znači kada pojedine osobe barem malo vjeruju da moje pisanje nije toliko beznačajno i uzaludno. Također hvala i na komentaru na ovom drugom blogu.
    Uz to, moram nadodati, cilj mog pisanja i jeste da na čitatelja ostavi nekakav dojam, da taj netko tko čita osjeti emocije, a vidim da je to i manje više djelovalo na tebe izdvojivši pojedine citate iz priče. S obzirom da mi ostavljaš tako lijepe komentare voljela bih da nekoliko lijepih riječi zapišeš i u svojem postu. Tako da očekujem uskoro i ovdje nešto jer mi Seven, iz tvoje priče, užasno nedostaje. Želim da se ponovo vrati. :)

    P.S. napisala sam nešto novo. ^^

    avatar

    10.06.2012. (22:44)    -   -   -   -  

  • Aimee

    Ajmo reći da volim biti znatiželjna dok pišem 'eksperimentirano'. Premda to u više slučaja završi kao nešto nepoželjno u mojoj glavi.

    I nekako na sve to gledam kritično i smatram se odličnim lažovom, jer stvarno tko može proizvesti takav stvaran život, misli, likove kada gotovo ništa od toga nije niti proživio?
    K vragu i psihologija. Trebala bih prestati razmišljati.
    Ja i dalje, uporno vjerujem da sva ta ranjivost, samoća proizlazi iz mene, jer te osjećaje i sama najbolje poznam, pa to i ime smisla zašto su svi moji likovi takvi.
    I vjerujem i energiju ljudi, jer mi smo nešto posebno, obožavam različitost i sve što dolazi s njom. A za atmosfere, prostore, za to su zaslužni moji opisi koji nezavisno dolaze sami od sebe.

    I za ovaj drugi dio, za to sam uvjerena da dolazi podsvjesno, ja nisam niti svjesna što pišem, dok ne napišem.

    I osjećam se sada posebno i sva pohvaljena tako, imat ću divan zadnji tjedan, i to sve zbog tebe, dear. < 3
    I sviđa mi se što su moji likovi krvavi, podsjećam se da i oni jesu borci na neki način, pa ako je bal, neka je maskenbal (?)

    :*

    avatar

    11.06.2012. (00:03)    -   -   -   -  

  • Aimee

    I da, novo.

    (Gdje mi je vražji komentar, ubit ću blog.hr !?
    Okej, tu je ^^)

    avatar

    11.06.2012. (00:08)    -   -   -   -  

  • Tessa

    Hvala ti na onim upozorenjima na moje grmatičke greške. Sada ću to ispraviti.
    Danas popodne sam počela pisati 4. poglavlje, ali kada će biti završeno još ne znam. Iako imam cijelu sliku svih tih događaja, likova, opisa... stvarno mi nije toliko lako riječima opisati. Zapravo želim da to sve bude točno pa uz to proučavam literaturu sudske medicine, forenzike ili bilo čega sličnog tome. Imam osjećaj da će ovo biti teško, ali odustanem li od ovog mrzit ću sebe cijeli život. xD

    :D

    avatar

    11.06.2012. (20:45)    -   -   -   -  

  • Aimee

    Vidiš, ti si shvatila priču, to jest ovaj dio iz potpuno drugog kuta nego ja. Ne znam, dobivam osjećaj da ti moji muški likovi i nisu najdraži, pa mi je neugodno što stvaram tako antipatične muškarce, heh.
    I kako Aimee, bože, može biti femma fatale kada je sva u žnj zemlji u žnj stanju? Zato je njom jednostavno manipulirati.
    I ne znam, ja sam to sve isplanirala kao da su oni cijelu noć pričali, upoznali se i onda je on njoj zaspao na trosjedu. Krivi dojam sam ja ostavila.

    Ne nervira me što me smatraš naprednom, to mi je velika pohvala, ali mislila sam na druge ljude, koji me znaju samo iz viđanja, koji nikad nisu razgovarali sa mnom, vidjeli što radim, itd.

    Prgavo stvorenje, vidi ti se iz pogleda na slici.
    Upitnik nad mojom glavom, hehe.

    Meh, ne vole mene ljudska bića. :*

    avatar

    11.06.2012. (22:57)    -   -   -   -  

  • Tessa

    Opet imam novo. xD

    avatar

    13.06.2012. (15:24)    -   -   -   -  

  • Aimee

    Htjela sam te obavijestiti, ako već nisam, da objavljujem na dnevnoj bazi pa baci oko svakog dana, je li.

    :*

    avatar

    13.06.2012. (22:14)    -   -   -   -  

  • A.

    Jesi, jesi, čitala si ga. :) Na kraju prologa, u blockquote-u, sam napomenula da će prva dva posta biti identična, ali to je sve. I da, Darcy nije bilo, sada je ima, ali u jednom box-u napomenuto je da želim ovo završiti i dosta toga sam promijenila u odnosu na prošlu priču, stoga ne moraš posjećivati nikakvu stručnu osobu. Sasvim si u redu, my dear. :)

    Mislim da beskućnika u Osijeku ima previše, imala sam iskustva vidjeti ih i sve. I stegne me oko srca ako im ne dam koju kunu, jednostavno moram. Ta ipak su oni ti koji nemaju od čega i kako živjeti, mi još vučemo kraj s krajem.

    Znam o čemu misliš točno i nasmijala si me ti. :D I hvala ti na lijepim riječima i svemu što si mi uputila. Što se gramatike tiče, tu se uvijek trudim biti što opreznija, pa i ako imaš kakvu primjedbu, slobodno reci.

    Ljubim i grlim

    avatar

    16.06.2012. (22:15)    -   -   -   -  

  • Tessa

    Novo.

    avatar

    17.06.2012. (10:53)    -   -   -   -  

  • Laura

    Hvala ti na divnim komentarima - jako te cijenim i stvarno sam zadovoljna pozitivnim reakcijama na poglavlja. Ne znam što da ti kažem, jer ja volim sve svoje likove i ni jedan mi nije glupača. Dopuštam si da mrzim samo tuđe likove, valjda je to svima tako.
    I nemam ideju što će biti sa Sebastianom i Žanom (koja se ne zove Žana više).

    *hug*

    avatar

    17.06.2012. (15:13)    -   -   -   -  

  • Bianca

    Puno ti hvala na lijepim riječima.
    Mislim da je Ethan pomalo oboje,i mazohist i sadist, barem onako kako sam ga ja zamislila. A u ovoj priči svi imaju neka oštećenja, manja ili veća. Ne bih ti točno znala reći zašto, sve mi se čini da sam ja ovo zamislila kao priču o oštećenim osobama kako jedna drugu oštećuju još više.
    Mislim da će ova priča biti kompliciranija i duža nego što sam mislila, a mislila sam je riješiti u 10 poglavlja/postova maksimalno.

    Evo radim na novom postu čim svim a pročitam i vratim komentare, samo da vidim kakva će tvoja reakcija biti :) A mogu ti zagarantirati da će biti puno akcije.

    avatar

    18.06.2012. (17:33)    -   -   -   -  

učitavam...