Komentari

toxycat.blog.hr

Dodaj komentar (52)

Marketing


  • Šima

    pa to je sve ok
    sutra odeš kod svog doktora, pa ti on da uputnicu za drugog doktora
    čim počneš s terapijom bit će ti lakše

    avatar

    25.04.2012. (17:24)    -   -   -   -  

  • Alžbeta Bathory

    Ja ne mogu lizati metalne žlice uz kavu u kafiću. Mora biti plastična, ili je neću upotrijebiti.
    Ne mogu leći u nenapravljen krevet, a na oznaka na deci uvijek mora biti u donjem desnom kutu.
    Kad pomislim nešto ružno, maknem se s mjesta; ponekad i više puta.
    Svaki dan se vraćam s vrata da provjerim jel pegla ugašena (čak i kad je nisam koristila, ha ha).
    Nikad ne ostavljam škare ili nož na stolu ili kuhinjskoj površini; ako ih tamo zateknem, bacam ih ili u ladicu ili u sudoper.
    Kad izlazim iz kade uvijek prvo bacam lijevu nogu van, dok se, kad ujutro ustajem, opominjem da prva mora biti desna.

    Inače me pocopra :)

    avatar

    25.04.2012. (17:25)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Haha i ja sam se spremala napisati sličan post.
    Kada bih god rekla da ne mogu spavati,da ne mogu uopče normalno funkcionirati ako mi zavjesa u spavačoj sobi (za ostatak prostorija nije važno) nije od kraja do kraja bonagracije (ne mogu se sada sjetiti "pravilnog" naziva) proglasili bi me za u ludaru...čak i Husband kada ulazi u sobu i vidi da nije onako kako treba biti automatski namješta po mojoj želji jer zna ako legnemo bez da to namjestimo da se jedan od nas dvoje diže.To mi je najgori OKP jer se toliko iznerviram da me počne svrbiti kosa,nenormalnu nervozu mi to izaziva.
    Isto moram prekrižiti fige kada čujem Hitnu i namještam krevet prije spavanja ako ne stignem drugačije.Kavu kuvam uvik na isti način i ako se slučajno ometem u rasporedu redovito mi prokuva i sve isprolivam.
    I tako...tek sad ovako napisano vidim koliko nisam normalna:))

    avatar

    25.04.2012. (17:52)    -   -   -   -  

  • Tina.

    maaa daj, ovo je bolesno! od sveg što si nabrojila jedino kaj radim je to da operem svaki list salate, a sad zakaj? evo to se vuče još iz mog djetinstva, jedna trauma.

    naime, moja mama je uvijek sve narezala i onda plavila salatu u nekoliko voda, koliko god se njoj salata činila čistom, uvijek sam u zdjeli naišla na puža...eto, zgadilo mi se... :)))

    avatar

    25.04.2012. (18:12)    -   -   -   -  

  • tarantulica

    Hahahaha već duže vrijeme pratim tvoj blog, ali ovo moram komentirati. Znam da nije lako živjeti s tim, ali moram se smijati. Meni se to događa na rijetke trenutke, za sada se uspješno suzdržavam.

    avatar

    25.04.2012. (18:20)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    hahha @Šima, pa da i tu uvedem svoj sistem, po abecedi :))))

    @ knjižna, vidiš ni ja ne stavljam u usta metalnu žlicu u kafiću, a plastičnu da.. a valjda je to podsvjesno higijenski.
    Isto vrijedi i za deku, iz pametnog razloga, jer u biti ne želiš da ti nešto što je bilo na nogama sinoć dođe pod nos večeras ;) Ja imam deku s nekim stablom, pa znam što uvijek ide dolje :D
    Za sve ovo drugo, dobar ti dan anonimna opsesivnušo, dobro došla na sastanak hahahhahah :))

    Dobar dan i tebi @ Nisa :)))) Za zavjese u spavaćoj sobi Pogotovo! Ajd i u dnevnom boravku ako idem zadnja na spavanje. Zanimljivo dječije sobe me uopće ne zanimaju glede zavjesa :))
    I to s kavom ako nije "u ritmu" koji znam napamet uvijek joj neki vrag nedostaje! :))))
    Ajd malo mi je lakše, sad kad nisam sama nenormalna hahahhaha

    @ Tina :))) pa jest pomalo blesavo hahhaha ali nije to da nekom drugom naročito smeta... evo recimo smeta momu mužu kad se s fibrom 39, 5 dižem da namistim zavjese :)))))
    I moja opsesija salatom i blitvom potječe iz istog izvora, zamotane nekakve debele zelene ličinke brrrrrrrrrrrrr

    @ tarantulica :) hvala budi slobodna da upadneš kad god ti volja, samo pazi da lipo složiš cipele i da ne razmičeš zavjese :D
    Ma borim se i ja... mislim prostirem robu po buri i mislim se koliko sam glupa da se davim sa štipalicama pa čvrsto stisnem zube i kačim sve redom...a onda sjednem pa se grizem :))))

    avatar

    25.04.2012. (18:44)    -   -   -   -  

  • foolsandhorses

    Oznaka na deci mora biti u donjem kutu, ručnike isto tako slažem, perem čaše, čarape isto tako, prekidači moraju biti u istom položaju, iako je jedan na prvom, jedan na drugom katu, kad sam bila mala, sam uvijek drvene bojice slagala po boji, od bijele do crne, ako nisu bile iste veličine, onda od najmanje do najveće, svi tanjuri s uzorcem moraju biti jednako okrenuti, sve šalice isto, knjige slažem po veličini, ne mogu spavati s otvorenim vratima i ne mogu se nikako prisliti da se ne vratim popraviti neku od tih stvari, koliko god se trudila. Čudno je da mi inače nered ne predstavlja smetnju, ali kad počnem pospremati, ne mogu si pomoći.

    avatar

    25.04.2012. (18:53)    -   -   -   -  

  • nataša

    svako jutro kad se zakoniti diže na posa tri ure
    prije mene pokažem mu srednji prst. to je sve :-)

    avatar

    25.04.2012. (19:07)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    nije to nikakav OKP nego gušt. Neš ti gušta kad nabacaš robu na sušilo. Triba to lipo sve po redu ka instalaciju :)))
    za šugamane mi je lako. Nikome niti ne pada na pamet slagat ih. To sve ja fino učinim da ne bi kogod falija pa me iznervira.
    ja još kad stavljam sušit robu obavezno brojim koliko ima mudanata, koliko šugamana, a kad obišan mašinu bičava, raspametim se od ushita.

    avatar

    25.04.2012. (19:07)    -   -   -   -  

  • Tina.

    hehe a kaj mi je najjače, prvo napišem komentar pa pročitam ono kaj je nisa napisala ;))))

    Ali slažem s nisom - kaaava!!!
    takva sam i ja ;))))

    avatar

    25.04.2012. (19:10)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    ma znamo mi da si vrlo uredna, sistematična i precizna. ipak, pitanje je da li ti to poneki put dosadi.
    život je tako dosadan složiš li ga po pravilima u okvire predvidljivosti. pa onda padaš u depresiju.

    avatar

    25.04.2012. (19:17)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Da? I? Što je tu čudno?
    Imam dvije posude za štipaljke: za male (koje su za čarape i dr. sitnež koji se prostire na malu žicu) i veće (za veliku robu koja se, naravski, prostire na veliku žicu).
    Ma, mogla bih romane u nastavcima napisati.
    P.S. Zašto se (neki) ljudi čude kada kažem da slažem robu koju stavljam u perilicu?

    avatar

    25.04.2012. (19:23)    -   -   -   -  

  • vila

    ahahahahh, auh, evo gore netko napisao da je i on slagao bojice u pernici po boji i knjge po veličini, a ne autoru; uh, uz gotovo sve što radiš, a što radim i ja, ni ja metalne žlice ne stavljam u usta, popravljam svaki put kuhinjske krpe na pultu (moraju biti besprijekorno složene), ne mogu čitati knjigu ako sve oko mene nije složeno (a nisam mogla učiti prije nego pospremim sobu i upalim radio na točno određenu frekvencu zvuka)... slažem šalove (kojih imam milijun) po boji, tako i čarape i hulahopke...još uvijek djeci oštrim olovke svaki dan jer me živciraju tupe, a oni ih ne uočavaju...mislim da smo zrele za psihića...ili to svi rade, ali ne žele priznati, ahahahaahah:))))) ma svejedno, ja sebi takva uopće ne predstavljam smetnju :PPPP

    avatar

    25.04.2012. (19:26)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    hahhah @ fools and 'orses :D jebate tribala sam ovaj post nazvati Sastanak (ne)liječenih anonimnih opsesivki :)))
    Vidiš, nisam se ni sjetila, sve čaše na pultu uvijek moraju biti okrenute otvorom prema dolje! I sve šalice za čaj u "visećem" u kužini, nema veze što je zatvoren i ne vidim :)))
    Ma ne vidim razloga za popravljanje.. možda zbog sebe samih, kao.. ali više muke oko popravljanja sebe, lakše mi kao automat popraviti što mi smeta :)

    @ hahhahha natooooo ako je uvijek od iste ruke, imaš poremećaj ;)

    @ djevo ahahhah joooj nemoj mi bičve spominjat, ja ih vješam sparene, naravno, pa se smrznem dok razaznam muške glupe bičve.. crne,plave, tamnoplave, smeđe, bijele s crnom crtom, plavom, crnocrvenom, kraće duže ... ajmeeeeeeeeeee i onda mi je za petu najlakše, to radim napamet :))))
    hahha kao instalciju..a susjedima ljeti vešta-providni performans ;) :)))))))))))

    @ Tina, a nemoj se sad izvlačit :D Kad budeš imala radnog staža kućnih poslova, vidićeš da automatizam poprilično pomaže :)))
    ma koliko bolesno izgledao hahahha

    pa dobro @ bocaccio, to je stvarno legitimno pitanje... i ja se nekad pitam nije li to predvidljivost koja je dosadna..ali riječ je o kućanskim poslovima uglavnom, i nekako dolazim do zaključka, uz pomoć ovih simpatičnih žena, da je to zapravo posve obrnuto. To mi se sad čini kao slaganje po pravilima stvari koje nisu stvarno vrijedne, a moraju se obaviti, pa ga od dosade pretvaramo u neku vrstu vrijednosti ..makar i po boji štipalica :))

    @ šašava ja se ničemu ne čudim, sve što je žensko nije mi strano :D
    Ja sam jednom kupila 3 pakovanja štipalica ISTE BOJE i tako stala na rep samoj sebi :))) ali Bog me ubio ako ne postoje neki mali vrazi što kradu štipalice!!!??? Gdje to nestane, nikad mi neće biti jasno?! Za mjesec dana, uzmanjkalo mi ih je, pa sam kupila druge, nije bilo istih, pa opet i opet..i sad nakon nekog vremena opet imam šarene štipalice.. joj skoro da sam mogla napisati post o gremlinima za štipalice :)))))))))))))

    hahah @ vilo :)))) a ja sam baš namjerno izbjegavala da složim knjige po veličini jer mi to izgledalo tako "neumjetnički" na polici hahha, a ja kao volim kreativni nered ;) ali sam neki sistem morala imati, pa rekoh ajmo po autorima :))
    I vidiš, to s radiom je isto zaimljivo. Kad sam ujutro sama i pijem kavu, uvijek čujem ako mi je ton pinkicu previše ili prenisko.. točno mi bode uho, ako nije "točno ugođeno" i da ima kakav mjerač, kladim se da bi pokazao da svaki put, ako mi je tko prčkao po radiju, namjestim zvuk na točno iste decibele.. kladila bih se da ih namjestim u dlaku! Jer mi "bode" uši ako nije tako....

    avatar

    25.04.2012. (20:02)    -   -   -   -  

  • žnj

    samu sebe sam uspjela odgovoriti od okp-a. mrzim okp.
    ali mi je ostalo da moram provjerit peglu jel ugašena po nekoliko puta, jer dok dođem do sobe zaboravim šta sam vidila ?!! a nekad buljim u peglu i mozak mi ne regestrira jel upaljena il ugašena.
    hrana na tanjuru se ne smije dodirivati.

    avatar

    25.04.2012. (20:11)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    :D @ žnj :)))) ja srećom peglam u dnevnom boravku pa ostavim peglu da se hladi, jer me strah staviti je u sobu da nešto ne zapali?! (a iskreno ne znam šta) :)) I tako se ona hladi tu na stolu.. pa sam uvijek sigurna da je isključena, ako ja i zaboravim, ostali će skužiti .. naravno nitko se nikad neće uhvatiti peglanja, ali će je ištekati iz struje bez problema :))

    avatar

    25.04.2012. (20:17)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Ei još da dodam : OVA DRŽAVA OČITO NEĆE IMATI PROBLEMA SA SORTIRANJEM OTPADA DOK JE NAS! :)))))))))))))))))))))

    avatar

    25.04.2012. (20:18)    -   -   -   -  

  • Nisa

    E i zaboravila sam još nešto reći,a to je važno skoro kao i zavjese...ako mi tapet nije u ravnini sa pločicom na kojoj stoji,točno na crti ajmeee
    Baš ću malo proučiti kada,kako i zašto nastaju OKP,a do tada nam ne bi došla zgorega kakva uputnica:))
    Baš sam mužu ispričala da sam našla jednu sestru po zavjesama,pa mi ne vjeruje da postoji još jedna taka:))

    avatar

    25.04.2012. (21:05)    -   -   -   -  

  • kontramark

    ..ja nikada ne pijem neparni broj piva.....jer istodobno ne mogu pit više od dvi..
    ..kad god prođem ispod skala...... idem po drva..
    ..kad god mi crna mačka pređe preko puta......nemam pojma di ide....
    ..ni ja ne mogu zaspati ako suđe nije složeno.....kako je.....složeno el ....
    ..svaki put se iznerviram što kad se presvlačim u sobi ....sve ostavim na podu kako god je sašlo s mene....al dresiram se da me to ne nervira....
    ....bojim se orahnjače.....al nije mi rogačuša najdraža...
    ....najvolin kad je goveđi lešo a najnevolin kad nije..
    ...i mrzin kad iden kod psihijatra.....pa mi kaže da mu nisan fuge na pločicama izvuka uravno.......pa koga na ovome svitu to more smetat !!!

    avatar

    25.04.2012. (21:28)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    pa ti si ženski Monk.

    avatar

    25.04.2012. (21:30)    -   -   -   -  

  • Simplica

    Jesi me nasmijala i ti i svi ostali!!!!!
    I ja sam imala jednu smijesnu stvar dok sam zivjela s mamom i tatom. Kod odlaska iz stana bi gledala da li je iskljucen sporet pa bi gledala na gumbice i u sebi govorila nula nula nula nula ( kao sve je na 0, znaci ugaseno je;) kad sam se uselila u stan nas, pocelw sam to raditi sa ventilom od plina, al to je lakse( jedna nula haha). Otkrila sam da identicnu stvar dan danas radi moja sestra, iako o tome nikad prije nismo pricale i jos znam makar dvije 0-0-0-0 cure ;)
    Dugo sam jana prije spavanja cekirala dal dise, garant 2-2,5 god...
    Kad izlazim iz uredskog wca, obavezno se vratim pogledat skoljku dal je cista...
    Kad platim uducanu, obavezno kad izadjem, otvorim novcanik da provijerim da li su mi sve Kartice na broju...
    Nikad ne odaberem u hotelskim sobama stranu kraj prozora, uvijek suprotnu...

    Ajme ima ovoga... Sjetila bi se ja jos...
    P.s. Nisa, trazila si rijec karnisa ;)

    avatar

    25.04.2012. (21:58)    -   -   -   -  

  • NF

    s vodom i ja slično radim, ne vjerujem čistoći praznih čaša ;)

    avatar

    25.04.2012. (22:35)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ Nisa kod tapeta sam prisilno izliječena. Iz nekog razloga, zbog stalnog guranja trosjeda "raste" ukrivo i nikad nije u crti s pločicama, jedno vrime sam podizala trosjed i uguravala ga pod konac, al sam digla ruke od tog!

    @ hahhahhahhhahhaha kontramark :DDDDDD kao da mi je muž napisao kontrapost hahhahah, stvarno si me nasmijao :))))

    @ Modesti :)) Monk mi je prepametan ;) nekako se više vidim kao Jack Nicholson u "Bolje ne može" :)

    @ simple evo i ja se još zabavljam s komentarima :D
    Vidiš, vidiš, kad smo kod špakera, to mi je bio veći strah od pegle, jer sam jednom krivo ugasila plin, samo sam ga smanjila pa mi je teća sa krumpirima doslovno izgorila!
    Uvijek provjeravam plin.. nekad se dignem iz kreveta provjeriti, jer cure nekad znaju grijati mlijeko kasno navečer ... i kad smo već kod kreveta, zaboravih.....kad idem negdje s mužem, jednostavno mi je "s neruke" ako mi nije s desne strane... kao i u krevetu :)

    avatar

    25.04.2012. (22:41)    -   -   -   -  

  • Nesto se kuha!

    Ti sigurno djevica, po horoskopu! :D
    Imamo manje/više svi takvih stvari na lageru, ne brini!
    ja kad metem, uvijek škiljim, a ovim stvarima s vješanjem veša se ne opterećujem, namjerno! Taj poremećaj ima moja mama i uporno mi ga je htjela uvaliti :p Nisam se dala ;)

    avatar

    25.04.2012. (22:52)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ Eto NF.. stvarno uvijek moram promućkati čašu! Iz nekog razloga isto, kad kuham kavu, uvijek odlijem malo vode prije nego je stavim da prokuha?!

    hahhah @ Kuharice :)) bogme se ne daju ni moje cure! Džaba što ja kažem "pa ebemumater jesi mogla okrenuti čašu kad si je spremala" ..
    Ne padaju na moje finte, mislim da čak namjerno krivo stavljaju, ili vješaju robu, tako da ja popizdim pa radije obavim sama ;)
    Kužim ja njihovu taktiku, al nemam učinkovit protunapad :)))
    P.S. škorpion sam :)

    avatar

    25.04.2012. (22:58)    -   -   -   -  

učitavam...