Komentari

ana1981.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • djevabajna

    Diiiiiivnoooo!!! Diiiiivnooooo!!! Puna si divnih savjeta ko žužičica!! Sve bum zapamtila i od ponedjeljka ih počela primjenjivat! Danas mi je kasno, utorak je, a na utorak se niš ne započinje! Meni je moj diječko naručijo poklon from Belgium ove godine jer ga u Kroejši nema! To je od straha jer mi je prošle godine poklonijo bijele gaće insted zaručnički prsten! Tad je vidijo gnjev božji i moju frktavu gubicu i šiljaste očnjake i slinu i pjenu na istima.. Ok, nakon 10 minuta izvadijo je i prsten, al bome je dobio dobar dojam i utisak šta ga čeka ako eventualno zajebe in da fjučr! Tak! I njemu su od nervoze leđa mokra bar tjedan dana prije mog ročkasa! I to je u redu! Neki red se mora znat! Zna se šta su zapovjedani blagdani! Točka, uskličnik! I da, sretan ti tvoj najdraži dan! Puseko!

    avatar

    10.04.2012. (09:37)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Hvala, dijevo! Ti si duhovita djevojka. Dijevojka! Tvoj diječko je sretan diječko. Vi ste sretan par. Kad si sretan lupi dlanom ti o guz, hu-ra!

    avatar

    10.04.2012. (11:11)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    A viđe starih jarana kako se okupili :) Sve se nešto aktiviralo zadnjih dana kao da je mothership u blizini. Lipo mi vas vidit, rekli bi. Sretan ti Zlevo rođendan i pazi na lopatu. Jednom kad sam bio jako mali sam naučio plest konope pa sam napravio i super kul pendrek. Pogodi na kome su ga starci testirali prvom prilikom. Pazi što ukuću nosiš ;)

    avatar

    10.04.2012. (16:29)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Hvala ti, Zekane! Mothership je landed :D I hvala na savjetu za pendrek i lopatu i sve skupa zajedno ol tugedr nau. Taj savjet je Zekom dan.

    avatar

    12.04.2012. (21:14)    -   -   -   -  

  • dudaduda

    Isusek koja ekipica..a mene se nigdo ne bi sjetil..:P to kaj me Zeko ignorira već pedrekom bu bilo rešeno, al vas dve...djeve ni bljizu, Zleva me ne prepoznaje sam kaj se drukče zovem...:D de, zlevo bogtidavasreću i zdravlje makni tu Stipanovu! Ona ti je promjenila ime!! Ko The Artist Formerly Known as Prince! :D

    avatar

    26.04.2012. (09:44)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Tebe se ja sjećam sa sjetom, ali ne pod ovim imenom. Još uvijek imam i onu sliku kaj si mi dala. Čuvam, kaj drugo. Kaj ne veliš da si to ti! Princeza jedna, formrli noun ez ..
    Ajaj.. otvorila mi oči!

    avatar

    04.05.2012. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...