Komentari

missing99.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Goga i Mario

    ... potpuno si u pravu... višetisućljetna indoktrinacija u "kršćanskom duhu" teško je zatrovala um ovoprostornog homo sapiensa... put izlječenja je dug i težak... pisali smo na tu temu Goga i ja na svom blogu u postu [a href=http://goga-mario.blog.hr/2012/02/index.html target=_blank]"Pravo na djecu"[/a], i ja na svom drugom blogu u postu [a href=http://smisao-zivota.blog.hr/2011/06/index.html target=_blank]"Svi smo mi homići"[/a]... pozdrav :)....

    avatar

    10.04.2012. (19:30)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Prije nekoliko godina u Zagrebu se po zidovima mogao vidjeti mali grafit "I homofobi su ljudi.". Taj mi je bio dobar. Pa da, tako bi možda trebalo tretirati sve primitivčine: s dozom sažaljenja i sućuti. :-) To radi vlastitoga mentalnoga zdravlja, naravno, jer jad i nerviranje troše tone energije koja se može upotrijebiti za jedenje čipsa ili svrbljenje uha olovkom.

    avatar

    19.04.2012. (22:45)    -   -   -   -  

  • Norra Šahini

    Zanimljiva si :)

    Imam novo, voljela bi tvoje mišljenje tamo imati! Dođi!:)))

    avatar

    27.04.2012. (16:15)    -   -   -   -  

  • Tilapončica

    I sada bi svi mi to trebali primjeniti i svijet bi bio bolje mjesto :) Ali nažalost, nitko te ne doživljava kad pričaš o nečemu. Jedino što im je bitno je da ti slušaš njih i pomažeš im svojim mišljenjem, a to što ti pokušavaš drugima reći i istaknuti kao bitno, ne vide :) Nažalost, jedna jedinka ne može promjeniti svijet pa joj se lakše prilagoditi drugima nego ići sama protiv svih :)

    avatar

    13.05.2012. (18:45)    -   -   -   -  

  • ed hunter

    na provokacije je često dobro odgovoriti provokacijom. ta provokacija nekad može biti čisto ignoriranje. primjetih da postavljanje u ulogu žrtve ne vodi baš daleko

    avatar

    28.05.2012. (15:25)    -   -   -   -  

  • Mr. Hyde

    Long time no see.
    Iako ne mislim kako homoseksualci nisu ljudi niti da ih treba tretirati kao išta manje ili drugačije, nisam siguran da se mogu složiti da je homoseksualnost prirodna pojava. Neću se poslužiti nekim težim izrazom da to označim kao bolest ili slično, ali rekao bih da je homoseksualnost uvjetovana okruženjem i životnim zbivanjima. Naravno, nije ništa loše u tome, but just saying.

    avatar

    12.01.2013. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...