Komentari

hidradenitissuppurativa.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Bambi

    Poštovani, nisam pročitala cijeli vaš blog pa ne znam je li već bilo riječi, no ne znam jeste li čuli za biološke lijekove koji imaju učinka na HS? Jedan bi trebao biti dostupan relativno brzo....

    avatar

    18.03.2012. (00:43)    -   -   -   -  

  • Hidradenitis Suppurativa

    Znam za biološke lijekove, no nije mi poznata njihova učinkovitost na HS.O njima znam onoliko koliko kao laik mogu znati, a u bolnici mi je objašnjeno da imaju efekta kod psorijaze što se tiče kožnih bolesti.Molio sam za terapjiu biološkim lijekovima, kao i za imunoglobulinom, ali sam odbijen sa objašnjenjem da moj imunološki sustav izvrsno funkcionira ( utemeljeno krvnim pretragama ), da je takva terapija skupa i da moja bolest uopće nije tako ozbiljna.To su riječi odgovorne liječnice sa odjela gdje sam ležao.Nije pomoglo ni to što sam htio sam podnijeti sve troškove liječenja i prihvatiti bilo kakav eventualni rizik provođenjem te terapije.
    Koliko mi je poznato, u Engleskoj su najaktivniji u investiranju i pokušajima pronalaska lijeka koji bi bio fokusiran isključivo na hidradenitis suppurativu, koju usput zovu i "siromašna" bolest.
    Puno hvala na javljanju, uz molbu da navedete o kojem se lijeku radi?

    avatar

    20.03.2012. (00:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...