Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    "Pravi, pravcati Woodstock za seljačine!"

    Ovime si sve rekao i baš se nekako slažem. :)

    avatar

    08.03.2012. (20:26)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    znam tu urbanu legendu. strava je što sve pijan čovjek može napraviti, a još veća kad su dvojica trojica u igri...

    avatar

    08.03.2012. (20:45)    -   -   -   -  

  • Šima

    kad se samo sjetim da su me tri puta upoznavali s Thompsonom, ja se nikako nisam mogla prisilit izać s njim na piće.

    avatar

    08.03.2012. (21:38)    -   -   -   -  

  • Neverin

    i meni fali Feral

    avatar

    08.03.2012. (22:35)    -   -   -   -  

  • bez daha

    Rekli bi ti danas klinci; ma Thompson je davno OUT, Ceca je danas IN.
    Pa s tim u vezi, ako želiš biti zanimljiv i u trendu, daj tekst o Ceci. Ali pozitivan, naravno. Nemoj im rušiti uzore.

    avatar

    09.03.2012. (00:24)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Hahaha, i mene su na jednoj vlaškoj svadbi uporno htjeli upoznati s Thnompsonom. Tj to je izgledalo ovako: joooooooj, Wind... daj se odi upoznaj s Thompsonom.... Ma nabijem nakurac i vas i njega, nek se on dođe upoznat samnom.

    Sjećam se njegove bijele košuljice s VOLANČIĆIMA i duge ricaste kosice, hehehe......

    avatar

    09.03.2012. (05:41)    -   -   -   -  

  • Simplica

    PRE PRE DOBRO!!! nasmijala sam se (woodstok je zakon), a uz to svaka riječ je na mjestu!!!

    avatar

    09.03.2012. (08:58)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    bio intervju sa lucićem kad je to ispričao..dakle to mu je stvarno mrlja na karijeri:PP

    avatar

    09.03.2012. (10:07)    -   -   -   -  

  • pexa

    http://prntscr.com/6vel4

    avatar

    09.03.2012. (21:28)    -   -   -   -  

  • proTho

    Nije sva muzika utemeljena na realnosti, jos manje na istini. Zapravo vecina dobrih stvari u povijesti rocka (i ostalih grana) su bila cista fantazija. stairway to heaven ne postoji, to je metafora, ne sjecam se da su Queenovci u Bohemian Rhapsody pjevali o "privredi, obrazovanju, izvozu, razvoju turizma, znanost, ulaganju,.. " i ostalim glupostima o kojima ti pises u ovom nebuloznom clanku. Mi volimo Thompsona , kad pisem mi, mislim na ljude po svijetu, dijasporu i volimo ga i ne smeta nam sto on pjeva o nekoj iluziji koju nikada necete dostici niti sto vi tamo propadate niti sto ste ljuti, jalni, zavidni i sto cvilite i placete ko kakve pi*kice. Mi volimo njegove pjesme a to sto vi tamo mislite da samo vi cinite Hrvatsku (Hrvatska= vi?!) i imate iskljucivo pravo u njeno ime govoriti, tu se grdno varate. Vi je sad samo koristite na posudbu a ona je postojala prije vas i postojati ce jos dugo nakon sto zadnjeg od vas (i nas) zakopaju . Zato je sve to sranje koje opisujes samo posljedica vaseg tuznog i zluradog pogleda na svijet uzrokovanog privremenim sranjima, a Hrv je sjajna i vjecna zemlja veca i vaznija od vas (i nas) samih, od bilo kog nezaposlenog i ljutog bijednika, obespravljenog penzionera, gladne samohrane majke, korumpiranog politicara, struje, partije pa i drzave koja je na njenom tlu ikad niknula i to je ono o cemu Thompson pjeva a oni koji ga slusaju (i zbiljam cuju) u njegovim pjesmama prepoznaju.

    Ti i tebi slicni patite od "umisljene velicine" mislite da vase misljenje nesto nekom znaci, da je to oficijelni stav "razumnih intelektualaca", bunite se i pjenite protiv nacionalizma i Thmpsna a njegove stihove gledate politicki, prakticki i utilitarno, kroz neku prizmu ovog trenutka . Jadno i prizemno. Mi koji smo se vec davno pomirili sa istinom (da je zivot u Hrv jako tezak, skoro pa nemoguc) i odselili ili se rodili vani Mi sada iz daljine i iz slobodnih demokracija po svijetu na Thompsonove stihove gledamo sa ljubavlju i sjetom, ne sa ljutnjom nego iskonski, metaforicki, kao na pravu zivu legendu o Zemlji koju volimo , opisamu u nekom stvarnom Cro-Gospodaru Prstenova ili Hrv-Narniji. Volim kad vidim kako mi sin ili kcer slusaju i pjevaju i vole Thompsona. Eto, tu je razlika. Ne govoris ti u ime svih nego samo u ime netrpeljivih liberalnih crvendaca koji misle da su cool jer bi dali prava homosexualcima ali ne i domoljubima ili zasto ne, nacionalistima. Zato ostavi nas "primitivce" na miru a ti otpuzi u svoju rupu i pusti Thompson fanove da uzivaju u njegovoj glazbi. Tebi preporucam "the Turizam Blues" ili "Investment Rap" ako to trazis u pjesmama.

    avatar

    10.03.2012. (01:48)    -   -   -   -  

  • pexa

    protho, reci mi molim te da li ti se vise dopada poetika stihova u 'jasenovac i gradiska stara' ili zivahan ritam u obradi hita 'nad kraljevom ziva vatra seva', i pomozi da odaberem prikladan osjecajnik za tvoj referat

    avatar

    11.03.2012. (00:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...