Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ivica todorić

    zanimljiv članak,slažem se sa tobom.

    avatar

    08.03.2012. (18:28)    -   -   -   -  

  • jerkovic.com

    Kapitalizam koji je i nama nametnut drži da su obitelj ,vjera i privatno vlasništvo najveći neprijatelji profita još od doba"Pajka"(taj tip je podvalija cilome svitu 1 maj kao praznik rada,a to je datum osnivanja prve masonske lože).Nisu samo žene žrtvovane zarad profita nego i muškarci;pri zapošljavanju pederi u startu imaju prednost,da bi u poslu napredovao nesmiješ imati djecu,još bolje ako ne možeš...a rješenje...poslat sve te lešinarske kapitaliste u u pičku materinu,i tražiti izvore prihoda što dalje od njih i stvarati obitelj na vjerskim temeljima.Ja također želim sretan dan svim ženama a posebno majkama jer njihova uloga u naši životima je neprocjenjiva.

    avatar

    08.03.2012. (19:38)    -   -   -   -  

  • vixx

    Zanimljivo ti to gledaš... Ali nemoj generalizirati. Nije svim ženama sreća imati djecu i obitelj i tko može dokazati da je ženama to urođena potreba a ne stoljetna društveno nametnuta obaveza. U redu je ako žene imaju potrebu za obitelji (imaju je i muškarci!?) ali nisu one koje nemaju djecu nesretne. Govorim kao žena, nisam feministica ali naježim se svaki put kad muškarac piše što žene žele i što ih usrećuje - prema tome, sve smo različite.

    P.S. I ruku na srce, i ja se ddivim ženama koje imaju 4,5,6 djece... Ali ja to sebi u životu ne želim.

    avatar

    08.03.2012. (20:08)    -   -   -   -  

  • deblo

    naka si si ante javio napokon sa jednim postom

    avatar

    08.03.2012. (20:43)    -   -   -   -  

  • Odlicno napisano

    Odlicno, tocno i istinito napisano. Najbolja, najvaznija i najuspjesnija majka je ona zena koja je posteno odgojila svojih petoro
    djece. Nikakvi novci nikada ne mogu to platiti.

    avatar

    09.03.2012. (13:21)    -   -   -   -  

  • android

    jerkovicu ,dobro si reka

    avatar

    09.03.2012. (17:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...