Komentari

hocemocenzuru.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Magarac jedan!

    uostalom ima mnogo smjerova u školama za zanimanja koja više ne postoje u hrvatskoj, škole koje su proizvodile radnu snagu za sada nepostojeće tvornice ili cijele industrijske grane. predlažem da se izmjene i zanimanja za koja se mogu djeca školovati i prilagodi to potrebama tržišta. što će nam tokari i brodocijevari ili slično.
    predlažem zanimanja: nosač palica za golf, upravitelj košnje trave na golf igralištima someljer....

    avatar

    15.02.2012. (08:13)    -   -   -   -  

  • babl

    Nije dobro. Moj klinac je sada u osmom razredu, svi mu predmeti idu odlično, sve ga zanima, još ništa ne prevladava niti ga išta posebno zanima. Ni sad još ne možemo odrediti kuda ga usmjeriti, a kamoli da smo to mogli u prva četiri razreda.

    avatar

    15.02.2012. (09:32)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Odlično, ukidanje jezika i matematike svrishodno ograničava razmišljanje i logičko zaključivanje a to je nephodno za razmnožavanje stoke sitnog zuba.

    avatar

    15.02.2012. (09:41)    -   -   -   -  

  • mikrokozmos

    Ma kakva reforma kad je očito da se radi o rezovima? Mic-po-mic naviknuti naciju da se školstvo plaća, da se zdravstvo plaća (HZZO će, ako se ne varam, postati privatna osiguravajuća kuća)...
    Neka učiteljica upitnih kvalifikacija će usmjeriti našu djecu u buduće školovanje, odrediti im život? Vidim prostor za mito&korupciju. Ne i ne.

    avatar

    15.02.2012. (09:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...