Komentari

gollynbossy.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Shelly Kelly

    šarmantno po običaju. ali glete, u DDRu su, kao i svugdje, živjela i njurgala. jer hajde realno, bez žica za gitaru i rezanog sira svijet ne propada preko noći... pet godina sam kao pubertetlija tamo živio, i ok, bilo jest spartanski prema zapadnim mjerilima i što smo time smatrali, ali s druge strane postojale su dimenzije i doživljaji, kakve danas nemamo, od zaista povezane obitelji, baltičkih ljetovanja :-) i maturalaca po Rusiji nadalje.... Ma i dezića je bilo, bez brige. :-D Da ne gnjavim... (i ne, nisam nostalgičar; ne bih se vraćao) - pozdrav vam!

    avatar

    02.02.2012. (08:01)    -   -   -   -  

  • helokiti

    dobri golaći :))

    avatar

    02.02.2012. (09:51)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    jako mi se svidja ovaj post. berlin mi je vec jako dugo na popisu gradova koje moram posjetiti :). svidja mi se i muzej ddr-a ....samo nije bas ni kod nas bilo sve med i mlijeko i bilo je nestasica...steta sto se netko ne sjeti napraviti muzej ex yu za vrijeme 'socijalizma', na slican nacin....to turisti vole a buducim generacijama je to odlicna skola.

    avatar

    02.02.2012. (10:00)    -   -   -   -  

  • NF

    ajme meni koja jeftina propaganda. ja sam bio DDR stipendist, prvo što sam pitao kad sam stigao, imaju li kalodonta i kave, smijali su se, pa naravno, toga tada u jugoslaviji nije bilo. pilo se jeftino tada najbolje svjetsko radeberger pivo, sad mu je kvaliteta strašno pala. zavidili su mi doduše na adidasicama levis trapericama, al mogu posvjedočiti iz prve ruke da ondašnje studentice nisu smrdjele, dapače. i uglavnom su nakon osamnaeste imale kakve takve ali svoje stanove. o besplatnim cjelodnevnim vrtićima neću ni govoriti.
    meni je puno toga tada tamo smetalo, al u usporedbi s ovim danas npr. u hrvatskoj, to je bio raj.

    avatar

    02.02.2012. (15:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...