Komentari

sunce878.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • romantična ljubav

    Baš je čarobna

    avatar

    11.01.2012. (18:26)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Kako divno! Veselim se zajedno s Tobom; također sam osobno veliki borac za pravdu i uporna da je istjeram. Bravo, i čestitke!!!!!!
    Hvala Ti, također, na divnim, predivnim riječima kod mene - dirnula si me i iskreno obradovala moje srce....Vole Te i misle na Tebe Luki+Goldie

    avatar

    11.01.2012. (20:30)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    Draga moja, neznam što je muštuluk, ali vjerujem tebi,
    po tvojem zanosu vjerujem da je pravda zadovoljena i
    da će te dalje kročiti uzdignuta čela ma o čemu se
    radilo....Sretna sam zbog tebe, tvojeg čovika, tvojeg
    djeteta koje ima pravo odrastati bez ljage na licima svojih
    roditelja, koji su osjetili nepravdu i za nju se borili dugih
    12 godina.....Pravda je spora, ali dostižna....Nemaju svi
    sreću da je dočekaju ali iznimke potvrđuju pravilo i to
    bi pravilo trebalo vrijediti za sve ljude pod kapom nebeskom.
    Očekujemo samo pravdu, zar je previše što čovjek
    traži....?....Samo pravdu i sretan osmijeh koji će imati
    Domino efekt.....da svi poliježemo u sreći i zadovoljstvu...
    Pozdrav, C.K

    avatar

    11.01.2012. (22:48)    -   -   -   -  

  • kamena

    istina je... nada uvijek postoji da se dobra stvar dogodi... da se poslužim riječima našeg smotanog... a reče mi to nedavno, i baš mi se dopalo, a tvoja priča me, onako na prvu, prisjetila tih riječi :)... baš se iskreno radujem zbog vas... u ovim turobnim vremenima, posebno je ugodno čuti, da se dobro dobrim vratilo... da dobro može pobijediti zlo... da svjetlo hoće istjerati tamu... da pravda može progledati, usprkos povezu na očima...
    i hvala ti doista, i na priči, koja i moju vjeru dodatno snaži, i na predivnoj čestitki, iako, eto i ja kasnim... počašćena sam svojom hrabrošću, iako, ne znam baš, teško je suditi o sebi, al' ajde, uporna jesam, kad zapnem za nešto, ne puštam tako lako :))))))
    uživajte u sreći, zaslužili ste posli toliko godina :)))
    a vidim, Šmrika je "na tapetu" :))), a baš i ja htjedoh pitati, gdje nam nestade... neka ga, nek se odmori :)))

    avatar

    11.01.2012. (23:07)    -   -   -   -  

  • sdrugestrane

    to je prava stvar, to što je učinio čovik. bravo.

    avatar

    11.01.2012. (23:47)    -   -   -   -  

  • Šmrika

    Ma dobro kaže naša Doris - malo mi za sriću triba. E kako te lipo vidit sritnu. I kako male stvari čine život lipim. Ne znam o čemu se radi ali jedno znam, svakoma ama baš svakom bih poželio da osjeti tu sriću koju si ti iskazala. To je bogatstvo, to je Božji dar. Da se više ne ponavljam, način na koji ti pišeš o svojim roditeljima, mužu, junioru obitelji, govori da imaš SRCE ka Mount Everest. Ma malo san ljubomoran na mog zemljaka, ali ono pozitivno. A ima u tebi moje stine i previše. Znam i sam kako sam nekad lebdio poslije njenih riči i djela, ali ovo kako si ti opisala svog Novigrajca, lebdio bi mjesecima čak do sunca haha na prozoru. Ma svaka čast. Sitin se onog maila s Majkom Terezom koja kaže - i kad znate da vam se neće vratiti uvik činite dobro, jer dobro je uvik činiti dobro, jer dobro će ti se kad tad vratiti. Ti budi sritna i dalje a ja ću ako triba platiti muštuluk :)))))))) Uvik te lipo vidit na našim prozorčićima a pogotovo kad ovako, ne sijaš, nego blistaš. Uživaj u srići i ljubavi sa svojim novigrajcem i malim velikim Juniorom, zaslužila si :)))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    12.01.2012. (11:04)    -   -   -   -  

  • kantuni mašte

    sjajis:)

    avatar

    12.01.2012. (11:46)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Drago mi je što si sretna. Zaslužila si. Sunčana pusa Sunčici!:-))

    avatar

    13.01.2012. (12:43)    -   -   -   -  

  • analiza

    Muštuluk...

    ...po mojoj spoznaji trebao bi biti radosna vijest a po narodnom običaju donosiocu radosne vijesti slijedi simbolična nagrada....
    Meni je drago da osijetim radost u tebi zbog postignute pravde koja te ispunjava, koja ti tjera suze na lice ali mi je takodjer jako drago kad pročitam i ..... ....i nije bilo lako. Naročito uz moja njurganja i cjepidlačenja, katkad možda i bespotrebna..... iskrenost je vrlina i to cijenim kod tebe i to te čini velikom u očima mojim.

    avatar

    13.01.2012. (15:20)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    romantična ljubav.......o, i ne slutiš koliko:))))
    luki 2........ hvala draga, sreća nije prava ako je ne dijeliš s dragim ljudima, koji se iskreno s tobom vesel:)) pušlek objema veeeeliki, veeeeliki:*)
    crna kraljica.........eto, zlato moje okrunjeno, naš analiza savršeno je prenio ukratko značenje riječi muštuluk: ".....radosna vijest a po narodnom običaju donosiocu radosne vijesti slijedi simbolična nagrada...."......to sam i ja našla na netu, jer tu sam riječ čula tek dva puta u životu.....sad ću je upamtiti za čitav život....toliko smo puta osjetili razočarenje zbog glasovite sporosti tog našeg sudstva, poslovičnu drskost državnog odvjetništva i beskrajnu nepravednost cijelog sustava, da smo živce okačili o klin i prepustili se životu, pa što bude.....čini mi se da je samim tim i radost veća i želim to svima, taj fantastičan osjećaj....vrijedan je i dostojan čovjeka.....pa kako da to ne podijelim s vama:))) zagrljaj do neba Kraljice moja draga:))))
    kamena.........evo, draga moja....možda je ovo dokaz da vrag nije tako crn kako se čini, odnosno da se ipak mogu očekivati i lijepe stvari....sigurna sam da zasluge nikako ne leže na gore navedenim "institucijama"....već argumentima koji su odavno nepobitni, a njima je kkonačno ponestalo municije kkojom su ih pokušavali pobiti.....što da ti kažem drugo, nego želim ti okončanje svih noćnih mora i hvala ti što se veseliš samnom:)) pušlek i tebi:*)
    p.s. a Šmrika, ma moramo ga malo bockati....znaš, onako iz jubavi:))) neka ga, nadam se da se lijepo proveo i da nije ništa polomio;))
    s druge strane.......je, puno je on pravih stvari učinio, ama najpravija je što je mene uzeo;))
    Šmrika.......:))))))) ha!!....vratija se Š(ime)mrika, di je bija.....:)) e, fala ti prijatelju dragi, tvoje mi riči tako lipo čine, na ovu sriću se lipe ko pčele na med:))))ma sve što sam rekla o svom čoviku stoji i nije ni pola od prave istine.....e, a za muštuluk ćeš, ako se ikad svi nađemo u mom Novigradu platit kavu, jel pošteno?:)
    nego, dok ja ovako, kako lipo veliš blistam, malo smo te ogovarale dok te nije bilo....znaš, onako ženski....ma nek si se ti nama odmorio, pogotovo kad se ovako lipo veseliš našoj srići....neka i tebi sija sunce i tvojim ljubljenima:))))pozdrav do neba sunčan i blistav:)))
    kantuni mašte.....jelda, do tebe se vidi svitlost....:))))
    Mendula.....hvala Mendulice, pušlek i tebi:*
    analiza......hvala ti, dragi moj što si objasnio za one koji nisu upoznati sa značenjem te riječi, jer ja u zanosu trenutka nisam to uspjela....i hvala na ovako velikim riječima, znaš....život nas nauči da nije sve crno ili bijelo.....da nismo svi samo dobri ili samo loši.....da želeći dobro nekad možemo učiniti nevjerojatne pogreške....a sebi u oči možemo pogledati samo ako smo iskreni sami prema sebi.....a ako sebi možemo priznati pogrešku, što nas može priječiti da je kažemo javno.....pred ljudima koje cijenimo.....

    avatar

    13.01.2012. (18:05)    -   -   -   -  

  • smotani

    veselim se s tobom...iako, malo kasnim u tvom Muštuluku, siguran sam, jer to osjećam po snazi tvojih riječi, da veselje još uvijek traje...
    i, u pravu si, ma koliko trajalo, nema veže zadovoljštine od čista obraza...i, poželio bih da doista krene domino efekt za sve koji na bilo koji način vode svoje osobne borbe dokazujući ...čisti obraz
    i, znam...znam da ni dragome nije bilo lako...ali siguran sam da uz sva potrebna ili ne njurganja bila si i stup na koji se mogao osloniti i koji ga je poticao i davao vjeru u pobjedu....da, zovem to pobjedom iako, strašno me ljute takve borbe do kojih ne bi trebalo niti dolaziti ;)
    iskreno se veselim s vama u ovaj predivan sunčan dan;)
    topli ti pozdrav ;)

    avatar

    14.01.2012. (11:25)    -   -   -   -  

  • tajanad

    pozdrav veliki ti ostavljam mila moja :)

    avatar

    14.01.2012. (16:59)    -   -   -   -  

  • hannah

    Bravo i čestitam od srca! I rječnik mi je bogatiji za još jednu
    riječ, jer sad sam prvi put čula za muštuluk :))))

    avatar

    15.01.2012. (19:05)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Ja sam zivio i u krajevima u kojima je mustuluk obicaj - pocastiti onoga koji prvi donese radosnu vijest. Drago mi je da ti stizu dobre vijest.

    avatar

    16.01.2012. (10:33)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ smotani..............veselje traje, mada više nema one početne euforije, ali zato adrenalin radi punom parom....ma dobro, ni moj dragi ne umanjuje moju ulogu u cijeloj priči....mislim da smo jednostavno bili dostojni partneri jedno u drugome i u tome, baš kao i u svemu drugome...a slažem se s tobom da su ovakve bitke potpuno nepotrebne, dapače sramotne i nitko ih ne bi trrebao prolaziti.....puno mi znači što se meni dragi ljudi vesele zajedno samnom i zato ti hvala što i tebe mogu ubrojiti u tu malu, ali veselu skupinu:))))).....sad lagano krećemo s ostvarenjem svojih planova, koji su čekali ovaj trenutak, tako da ću možda imati manje vremena za blog, ali naći ću ja minuticu-dvije, po ure-uru, jer on je jednostavno postao dio mene....pozdrav večernji:)))
    @ tajanad..........grlim te....pusa:)
    @hannah...............:)))))) hvala:)))) eto vidiš, kako učimo jedni od drugih:))) ni ja nisam do sada za muštuluk znala:))
    @ sredovječni...........:))))baš lijep običaj, zar ne:))))

    avatar

    16.01.2012. (21:39)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...ma neka je! Nek je sreće i pravde i odmah je sve ljepše. Zaista sam sretna radi svih vas :) Veliki pozdrav.

    avatar

    16.01.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  • sandra.vulin

    pusa ,draga

    avatar

    17.01.2012. (13:29)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivan komentar kod mene; hcvala Ti! Pozdrav, Luki+Goldie

    avatar

    17.01.2012. (13:34)    -   -   -   -  

  • M.Split

    baš mi je drago da si sritna.. evo i mi smo s tobom :)))

    avatar

    17.01.2012. (21:57)    -   -   -   -  

  • smotani

    ma ne brini za blog ;) čuvat ćemo ga, brisati prašinu, a ti ipak svrati...evo, nebum pušil kad buš tu ;))))))))
    i drago mi je da je ovo veselje i dalje prisutno, bez obzira na euforiju..a sada, jurišaj i ostvaruj "zaostatke"..ali, i malo odmori, s nama;)))))
    veliki ti pozdrav, dakako, sunčani ujutro;)))

    avatar

    18.01.2012. (20:10)    -   -   -   -  

  • twirl-dječak sa šibicama

    pravda je spora, ali eto, ponekad i dostižna
    drago mi je za vas :)

    avatar

    18.01.2012. (20:22)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    @ dvadeseti veljače......:)))...eh, da je barem ima više....hvala, draga Veljačice, lijep je osjećaj kad se dobri ljudi raduju zbog tebe, pusa:)))
    @ sandra.vulin......pušlek:*) i tebi, draga:)))
    @ luki 2.....:))))) sunčani pozdrav drage moje:))))
    @ M.Split.......:)))))ma milina mi vas je vidit....odma mi je toplo oko srca, ni ovaj mraz, ni minus vanka ne mogu mi ništa:))))))
    @ smotani.......hehehehe, čuj ti njega....meni ovo sve miriši na moralno-emocionalnu ucjenu (to s pušenjem)....ali nema veze, ionako me se nemrete samo tak rješiti, mada me sad čeka malo više obaveza nego ranije, naći ću ja vremena za vas....dobro, prihvaćam ono za prašinu, jer ak se slučajno preveć nakupi, znaš....ja sam ti na nju alergična i onda se nebum smela približiti.....tak da možeš puhnuti koji puta, onak da se ne taloži;)))))
    pozdrav, pravi sunčani, uz malo mraza za osvježenje:))))))
    GASIIII TU CIGARETUUUUU!!!!!!!!
    @ twirly.....je, do sad sam samo slušala o tome i već sam nekako počela misliti da su tu puste fraze, ali....eto, srećom.....pa neka se obistini i drugima koji željno iščekuju da pravda pobijedi.....hvala ti što se pridružuješ ovim dobrim ljudima koji se znaju radovati zbog drugih....pozdrav sunčani:)))

    avatar

    19.01.2012. (08:36)    -   -   -   -  

  • Šmrika

    Ma ne da ćemo popit kavu,ego ćemo otići na Forticu svi skupa i poslati slike našim dragim prijateljima. A već san jednom reka,da se ne ponavljam, ja ti tipnem ono što isčitan iz tvojih postova. A ne da misliš nego znam da znaš da sam iskren, a upravo me ta tvoja iskrenost oduševljava, kako reče naš prijatelj analiza, da te čini velikim u njegovim očima, ma da nije tako ne bi ja tu bija. Jer tvoja iskrenost, poniznost i ljubav za sve, čini te posebnom, a ljubav za svoje najmilije i kako lipo pišeš onjima još posebnijom. Ma volim, da volim, obožavam sve takve ljude. I još nešto. Ma ja san tija napustit ove blogove, ali eto zahvaljujući tebi i još nekim iskrenim i dragim osobama, nisam,a mislim dai neću bar ova tri četiri bloga. Jer neke di sam komentirao, ne samo da ne komentiram, nego ih više uopće ne otvaram, zbog licemjerja i površnosti i predvidljivosti. Malo je blogova, kao ova tri četiri koje sam spomenuo, di je baš lipo doći jer su ugođaj za dušu i melem za čitanje. I leviiiiiiiiiiiiiki smajl :))))))))))))))) za moju škojaricu,mudricu, kako je ona ositila da ste me na "tapet" stavile. Neka neka škojarice, vratit ću ja to njima haha s kamatama :))))))))))))))) Lip pozdrav za tebe i tvoje dečke, uživajte u zasluženoj srići, jer dragi Bog na kraju uvik nagradi dobre ljude :)))))))))))))))))

    avatar

    19.01.2012. (13:52)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Premda ne znam o čemu je riječ, iskreno se radujem sretnom
    raspletu. Ej, kad je sve dobro završilo ne cjepidlači više, budi
    podrška tako dobrom čoviku, pozdrav i sretno:))))

    avatar

    19.01.2012. (16:23)    -   -   -   -  

  • JASNA

    Iako kasnim sa čitanjem...mogu reći da su me prošli trnci;
    zbog tvoje/vaše sreće i ja osjećam radost! :)))
    Također se divim tvojoj iskrenosti jer ta vrlina rijetko koga krasi!
    Doduše, svi imamo mane i vrline, samo je pitanje koje prevladavaju;
    a obje se mogu držati pod kontrolom! ;))
    Uživaj/te u svojoj sreći!!!
    Lijepi pozdrav! :)))

    avatar

    21.01.2012. (17:51)    -   -   -   -  

učitavam...