Komentari

potragazasmislom.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ijujuj!

    jebo!

    avatar

    21.12.2011. (17:16)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    :D ja sam na razini djeteta od pet godina i u skladu s tim slavim božić, ali opet ja slavim i sve ostalo-dok god daju kolače, a kokakola božić je samo rezultat toga što ljudi pate od sindroma što će selo reć(ne do bog da kupe djetetu čokoladu i , a komšije kupili bicikl svom) općenito pola toga u našem društvu je posljedica toga, Carlin je lijepo rekao sve o eufemizmima...više nema trgovaca-sad su savjetnici za prodaju, više nema čistačica sad su area menageri za odjel higijene, frizeri su stilisti, kozmetičari vizažist i tome slično, jer što bi selo reklo da si "samo frizer" u zemlji koja ima koliko ono da čak 7%vss, to je ispod časti;)

    avatar

    22.12.2011. (08:14)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ma samo da je francuske salate :)

    avatar

    22.12.2011. (10:58)    -   -   -   -  

  • cebo-amebo(potraga za smislom)

    @Joanna - svaka čast iznimkama. kod mene je family reunion i zbog toga najviše slavim (kad kažem "slavim" ne mislim na oduzimanje od alkohola:-)

    @neverin - bit će i toga.

    avatar

    22.12.2011. (13:18)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Čovjek je biće proizašlo kao najbolje rješenje života za date okolnosti, uz tendenciju stalne prilagodbe, ili sebe, ili okolnosti. Tako je to globalno, ali i lokalno. Kako god, neka nam je sreća u svim našim metamorfozama, jer eto, sasvim će dobro doći. Hoću reći, dobar tek, svima koji guštaju u svojoj korici kruha, odojka ili čega već i svako dobro sve pratilo ;)

    avatar

    23.12.2011. (12:32)    -   -   -   -  

  • Mary Pickford

    Generalno volim duh bozica (iako mi je ovaj bozic bio najgori u zivotu) - uzbudenje, ukrase po gradu koji nastoje dici raspolozenje, jos ako je snjezna idila... I nemam nista protiv darova, ali malih darova u znak paznje, a ne masovnog trosenja samo zato jer je IN to vrijeme darivanja. Nikad nisam dobivala ili poklanjala skupe stvari, ne samo za bozic, nego i opcenito za ostale prilike, sretna sam ako dobim neku sitnicu koja mi treba, a istovremeno me i raduje. i na isti nacin sam sretna ako nadem prigodan skroman poklon za nekog za koji znam da ce se osobi svidjeti.
    Ja sam za darivanje, no za simbolicno skromno darivanje.
    Ono protiv cega sam definitivno to su upravo prava bozicna stabla o kojima pricas. Za dva tjedna kolko bor stoji u jednom kucanstvu, koliko je godina to drvce moralo rasti?! Nekima bi stvarno trebalo izvrsiti lobotomiju... Kao izgovori : ''ali plasticno drvce ne mirise ko pravo, nije to to!'' Ma nabijem ih covece, ajde odrezi samom sebi nogu i stavi je u svemirski muzej kad bi postojao na dva tjedna za univerzumsku izlozbu pa da vidimo!

    avatar

    03.01.2012. (02:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...