Komentari

minus40kg.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ToDi

    Ispričavam se što osjećam potrebu da komentiram kod svakog posta koji pročitam. :-)
    Da li je ova dijeta prilagođena za tebe ili su ti dali?
    Mene bi to možda zanimalo jer se ja nastojim udebljati što mi ne ide, a opet se ne želim vratiti nezdravim navikama zbog možebitnih zdravstvenih problema.

    avatar

    17.12.2011. (20:37)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    @ ToDi: Komentare uglavnom pratim na zadnjem postu, pa mi je tvoj na ovome promakao, te zato nije bilo ni odgovora, do sada.

    Dijetu su mi dali u bolnici kao šablonu pripremljenu za pacijente sa sličnim problemima.

    Kod debljanja je ista priča kao i kod mršavljenja, tj. kile su uvijek rezultat odnosa unesenih i potrošenih kalorija, što samo po sebi nema direktne veze sa onim što podrazumijevamo nutricionistički preporučenom, tj. zdravom prehranom. Istina, lakše je sa tipično nezdravom prehranom, ali neupitno je da se i od zdrave hrane itekako može udebljati, samo si treba dati truda, baš kao što je to i u obrnutom pravcu. Sretno ;)

    avatar

    27.12.2011. (11:52)    -   -   -   -  

  • debeli

    Dobar dan!!!!! Evo sam slucajno naletio na vas blog pa sam osjetio potrebu da komentiram.Ja sm u 11.mjesecu 2011 dobio diagnozu dijabetes tip 2.Imao sam povisen tlak povisene jetrene transaminaze i secer u krvi(11) nataste.Moja doktorica mi je dala istu ovu sablonu za mrsavljenje i tako sam poceo sa tom prehranom i hodanjem.Kad sam poceo imao sam 147 kg a nakon 3,5 mjeseca dosao sam na 103 kg.Nemam nikakvih problema svi nalazi su se vratili u normalu i ne pijem nikakve tablete ali se drzim ove prehrane i hodanja.Pozdrav iz Šibenika!!!!!!

    avatar

    05.03.2012. (14:00)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    @ debeli: Tvoje mi je svjedočanstvo već duže vrijeme istinski poticaj. Puno ti hvala na njemu. Nekako sam čekao da se mogu pohvaliti sličnim rezultatom kao što je tvoj, ali eto, nisam još postigao sve što sam planirao, ali vjerujem da sam na dobrom putu. Srdačan pozdrav tebi, Šibeniku i svim ljudima koji znaju o čemu ti i ja pričamo ;)

    avatar

    22.12.2012. (08:07)    -   -   -   -  

  • Zdravo i neukusno

    I mene ti iz Dubrave drže na tom istom sranju od dijete. Iz dana u dan crkavam od gladi. Što se mene tiče ja ne želim smršavjeti i bila bih sretna da mogu gutati lijekove. Ali ne, ne daju mi lijekove, danas se sve liječi dijetama.
    https://zdravoineukusno.blogspot.hr/

    avatar

    05.05.2016. (08:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...