Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Pezer

    NE MOŽE SE IZBROJITI SVE FIRME KOJE SU PROPALE U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI

    Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel izrazila je nadu da će gospodarstvo u toj županije već jednom krenuti na bolje. Ona smatra da će nova vlada učiniti sve kako bi se stvorila bolja klima za život. Kraj velikih propalih poduzeća, privatni srednji i mali obrti propadaju. U Sisku nema jednog zdravog i normalnog poduzeća koje pozitivno posluje. Krajnju gospodarsku i socijalnu sliku pokazuje i velika propast Željezare Sisak, u kojoj je ostalo 916 radnika bez posla. Mnoge obitelji više nemaju od čega živiti, jer njihov standard se je srozao do krajnje mjere.

    Županica Marina Lovrić Merzel samo obećava i laže – ona sebi kupuje vrijeme. Poduzeća koja su nešto značila u toj županiji; Željezara, HERBOS, Segestica, Rafinerija INA, Tvim, Radnik, Metalo-tehna, Brezovica, Žitnjak, Oxycolor, Hidroput,
    Grama, Jelovica, Galdovo(Sipas), itd. Propale firme, stečajevi, nezaposlenost,.., i svuda oko nas – sve ono što nevolja… Uglavnom da ćemo mi ući u Europsku uniju,
    očito, kao „odrapanci“ i sirotinja... Onda će interes EU-a biti zapošljavanje?! Koja je to sve farsa*, i kakav smo mi to postali narod?

    U čijem to pravcu Hrvatska ide? Imamo jaku političku birokraciju, koja se ponaša kao neka banda – a ne kao narodna vlast. Sisačko – moslavačka županija je gotova, a ništa bole nije i u drugim županijama u Hrvatskoj. Sve je pokradeno i devastirano i nikoga nije za ništa briga. Hrvatska umire od „danas do sutra“, i nema domoljuba da to spriječe. Kao tobože oslobodili smo zemlju u „Domovinskom ratu“, ne znam od čega?! Najveće aždeje i neprijatelji su nam ovdje, oni nam diktiraju vlast. Sisak nekada lijepi poslovni grad pretvorio se u nesreću. A HDZ-e i SDP-e „sole“ i dalje narod pamet... Krajnje je vrijeme da se oni svi maknu zauvijek…

    U Bjelovaru, 16. prosinac 2011. godine

    Vođa pokreta „ŠTIT“
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    095/814-82-90
    brankostojkovic152@ya hoo.com
    C R O A T I A

    avatar

    16.12.2011. (15:11)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković

    Zlatko Tušek bivši sitni partijac i sindikalist SSSH-a će tobože riješiti situaciju radnika na primjer u tvrtki Pevec i Česmi, itd.. Uhlhebljen u sindikatu, tom leglu bivših komunista, koji su nas i doveli do ovakve situacije. Sad tobože oni brane radnička prava... To je živi apsurd! Po kojoj logici je Zlatko Tušek ušao u Sabor RH? On je preko noći postao Hrvatski laburist - stranke rada. Kao što sam rekao mali lokalni sindikalista je ušao u parlament. U biti on nema nikakve društvene i političke zasluge... Ako sad pogledamo na internetski Google pretraživač, odnosno upišemo njegovo ime - o njemu nema čak ni par pojmova. Tom a-n-o-n-i-m-u-s-u kako bi rekli narodskim jezikom upala je "sjekira u med". Neki pošteni ljudi se godinama bore da uđu u Sabor, no ovaj samo tako lako prođe?

    avatar

    22.12.2011. (23:33)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - BJELOV

    OBAVIJEST - kontra skup u Srbu, dana 27. 07. ( petak )

    PROSVJED U SRBU

    Hrvatska braćo, pravaši, branitelje i domoljubi pozivamo Vas da i ove godine dođete na kontra skup u Srbu, dana 27. 07. ( petak ) s početkom od 11, 00 sati i spriječimo veličanje četništva od strane Milorada Pupovca u Hrvatskoj.

    Okupljanje, 27. 07. 2012. godine do 10, 00 sati u Bruvnu i u koloni u pratnji policije odlazak u Srb. Pozivamo Vas da ponesete Hrvatske barjake.

    Pozivamo sve zainteresirane koji se žele uključiti u organizaciju skupa iz drugih gradova i žele ići u Srb da nam se jave na mail - hrvatskipravasi@gmail.com, fejs Dražen Keleminec ili 099 827 6510.

    Polazak autobusa iz Zagreba u 06, 45 sati sa Mažuranićevog trga.

    Bog i Hrvati !

    ŠALJI DALJE OVU PORUKU !

    Dražen Keleminec
    --------------------------------------------
    FROM: drazenkeleminec@gmail.com

    TO: brankostojkovic152@yahoo.com

    03. srpnja 2012. godine
    (kada je Udruga ŠTIT primila e-mail)
    ---------------------------------------------

    OVU "OBAVIJEST" PRENOSI POKRET ŠTIT IZ BJELOVARA IZ RODOLJUBNIH POBUDA, - TAKO NA TAJ NAČIN PODUPIREMO KONTRA SKUP HRVATSKOG NARODA - ALI U NJOJ NE PODUPIREMO DRAŽENA KELEMINCA, NEGO SAMO VEĆ TU IDEJU.
    --------------------------------------------

    ------------------------------ -----------
    Vođa pokreta ŠTIT
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    00 385 (0) 95 814 82 90
    CROATIA / BJELOVAR
    brankostojkovic152@yahoo.com
    --------------------------------------

    avatar

    07.07.2012. (16:27)    -   -   -   -  

  • CRNI

    TRI LOPOVA NA SLICI...

    avatar

    20.09.2012. (21:16)    -   -   -   -  

  • ŠTIT-ŠTIT

    ZAŠTO HAMDIJA MAŠINOVIĆ I MARIJA GALIĆ I DRUGI POLICAJCI PROGANJAJU BRANKA STOJKOVIĆA ?
    Branko Stojković
    Četvrtak, 21 Kolovoz 2008
    ISTINA O STOJKOVIĆU I BJELOVARU

    Javna je tajna u Bjelovaru, da policija namješta i proganja Branka Stojkovića i da ga hoće zatvoriti, a čovjek nije kriv. Namještaju mu Šiptare i Cigane kako bi oni imali dobar razlog za postupanje. Svi znamo tko je Branko Stojković? Čovjek koji se bori protiv nepravde. To zna svaka šuša u gradu da on nije licimjer i prestupnik istine... Kada to svi znadu u Bjelovaru, zašto dopuštaju da nelegalno progone Stojkovića, nego svi likuju. Što rade sve institucije države - zar nema nikoga poštenoga?

    Kako to svi dopuštaju? Tako bezakonje? Što to sve znači? Priča se javno po kafićima da Stojkoviću smještaju zatvor. I nitko nema drugačijeg mišljenja?

    Pa zna se zašto Stojkovića progone, jer zna sve o njima, zna sve o Hamdiji Mašinoviću ratnom zločincu, ratnom profiteru, korumpiranom policajcu... Kada je Stojkovićeva nevjenčana žena Nada Mičuda dobila OVRHU da mora iseliti iz stana na Šetalištu Dr. Ivše Lebovića 13. u Bjelovaru, jer zgrada je vraćena 2001. godine po novoj Račanovoj vlasti (SDP-a), Nada je tamo provela 13 godina u stanu, i samo tako su je bacali van na cestu sa maloljetnim djetetom Mateom Stojković.

    Cijelo vrijeme u toj zgradi policija je ugnjetavala Stojkovića i namještala mu igre. Čak su ga u vlastitom stanu policija uhićivala bez naloga. Nekoliko je puta bilo pucano na taj stan. Sve je to prešućeno, tj. istraga nije nikada završena do kraja. Pa tko je onda tu prestupnik? Hamdija Mašinović je oduvijek nadzirao tu zgradu. Kada je Nada trebala iseliti - a ona se je opirala zakonskim načinom, novi vlasnik te zgrade Šuškavčević je sa svojim advokatom Gregurićem prijetio Nadi Mičudi da će je izbaciti specijalna policije iz stana.

    Sve je poslije izašlo na vidjelo - u toj zgradi odakle su svi stanari deložirani van - HAMDIJA MAŠINOVIĆ, današnji zamjenik šefa policije je dobio za nagradu poslovni prostor, odnosno njegova je žena otvorila Butik s prodajom robe. To je dokaz koliko je Hamdija korumpiran...

    On, kada je došao u Bjelovar, nije ništa posjedovao - a danas ima nove luksuzne stanove, automobile, butike i tako dalje....

    ŠTO se čudimo zašto se Branka Stojkovića proganja i namještaju mu se igre - jer je Stojković progovorio istinu o njima. Znamo da je Stojković veliki rodoljub za Hrvatsku, jer je prvi u Bjelovaru obukao uniformu u Domovinskom ratu, dok su se drugi skrivali. Taj čovjek je čiste prošlosti.

    Vojska JNA mu je zapalila u ratu kuću. Danas se njega prikazuje kao da je neprijatelj,....., i napada bezrazložno... Kuda naše društvo na takav način ide?

    Toliko neka narod znade!

    avatar

    21.12.2012. (01:18)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - 1958

    JEDNA LOPOVICA - ĐURĐA ADLEŠIČ S JEDNE STRANE MESIĆU A DRUGI LOPOV S DRUGE STRANE ZLATKO SALAJ KOJI JE U NARTI PIJAN ZGAZIO SA AUTOM JEDNU ŽENU...

    avatar

    02.01.2013. (13:48)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    23.01.2013., srijeda
    TREĆA EKSPLOZIJA U CENTRU ZAGREBA

    GLAVNI GRAD POSTAO JE NESIGURAN U KOJEM JE PRORADIO TERORIZAM

    Na Trgu bana Jelačića odjeknula je nova eksplozija oko 2.30 sati ujutro. Lakše je oštećen spomenik bana Jelačića, policija je obavlja očevid te priopćila da šteta nije velika. Građani su zabrinuti zbog svoje sigurnosti.

    Zagreb su u siječnju 2013., potresle dvije snažne eksplozije, u srijedu 9. siječnja u Podsusedu, te 11. siječnja na autobusnoj stanici na Aleji Bologne. U drugoj eksploziji ozlijeđen je Vojislav Blažević kojeg policija sumnjiči da je naprave i postavio.

    Želi se u javnosti umanjiti događaj pa između ostaloga govori se da snažna detonacija je zvučala kao topovski udar. Teroristi koriste plastični eksploziv a očito u tom trenu nije bio dobro postavljen. Zaboravlja se da veliki broj branitelja ima razno oružje, bombe i druga eksplozivna sredstva kod kuće. Politička situacija u zemlji je vrlo loša.

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8

    avatar

    23.01.2013. (11:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...