Komentari

toystory.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    nemam ništa protiv novih 3d likova...ali ovi stari mi nisu za to nekako...onako nacrtani i 2d su mi nekak bolji, onakvi kakve ih svi pamtimo...a štumfovi su zbilja genijalan projekt..

    avatar

    31.10.2011. (08:46)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    3D je ubila crtice na kakvima smo odrasli, a jos malo pa ce ubiti i filmove. Gotovo niti jedan crtic napravljen od toy story naovamo, nije me se nesto dojmio. Isto je sa plitkim filmovima poput Avatara. Nemastovito, umjetno, nerealno usprkos svoj svojoj 3D dubini. Bez veze, bez duse i s primjesom nekakvog histericnog i na silu humora. Novi strumpfovi su mi koma, barem ono sto sam vidjela u najavama i sto vidjam po trgovinama, gdje ispadaju iz svake pastete.

    avatar

    31.10.2011. (21:34)    -   -   -   -  

  • Kolekcionar

    Ja nisam protiv 3D filmova, uspiju im super stvari (pixarovci svi,osim mozda Carsa koji mi izgledaju kao reklama za igracke), ali smatram da ne moraju bas sve raditi u 3D, kao ove nesretne strumpfove. Ono sto me, ne tako davno, odusevilo je
    crtic "Princeza i zaba" od Disneyja koji je radjen kao klasicni, zacudo, 2D.Zadnje sto me u 3D-u osvojilo je novi Tin Tin u kinima. Mozda je to jedan od najbolje izvedenih 3Dova, svakako iskrena preporuka.

    avatar

    01.11.2011. (13:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...