Komentari

crvenokosakeira.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • miia

    sviđa mi se komentar.. (:

    nemoj biti samokriticna previse.. znam da je tesko kontrolirat se..
    probaj si zacertati u glavi da je hrana fuj.
    zamisli si da ti je tanjur pun kukaca ili necega.. sama sebi zgadi hranu..
    ne svu, samo ono sto je puno kalorija, brzu hranu i takve fuj stvari..
    reci samoj sebi da neces jesti to jer to nije zdravo i da je fuuuuuj, odvratno..
    pastete, salame, hrenofke.. svu prerađevinu odbaci, jednostavno reci da neces jesti ono sto ti ne valja, prevari samu sebe..
    pokusaj..

    uz tebe sam :)

    avatar

    10.10.2011. (19:25)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    glavna stvar u čitavoj priči je voda. 3-4 litre vode dnevno (tebi će obzirm na težinu biti dosta 3). ništa alkohola. prehrana normalna. i puno kretanja. sve ostalo je laž.

    nego nije mi jasno zašto smatraš da si sa 52-55 kila predebela? razlika koja varira prvenstveno zavisi o količini vode u tijelu. a u svakoj dijeti prvih 5 - 10 kila koje gubiš je voda. mršavljenje počinje poslije.

    avatar

    10.10.2011. (21:54)    -   -   -   -  

  • Ivan

    Ne radi to sebi i svom tijelu, voli ga i ono će uzvratiti ljubav, pomogni mu i ono će te slušati, ubrzaj mu metabolizam i spasit ćeš ga. Budi ustrajna i rezultati neće izostati :-)

    http://www.kucacaja-split.hr/mrsavljenje-bez-dijeta-i-caj/

    Ali ni u kojem sluččaju nemoj ga mučiti... boljet će te i to više nećeš moći podnijeti :-(

    avatar

    11.10.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  • Agness Perdu.

    žao mi je jako, jako što čujem takve vijest, štoviše zato jer znam kako ti je. od svega srca želim ti da se oporaviš. jer ako želiš smršaviti, pokušavaj čim više izbjegavati crne misli. one te tjeraju na propast, vjeruj mi. znam da je teško. ali barem se probudi i reci sama sebi, ja to mogu. i nasmij se. bit će dovoljno.
    pitala si me kako mjerim kalorije.
    ja ti kalorijske tablice znam na pamet, i recimo ako idem jesti dvopek, raženi, on ima 26 kalorija, pa ja to zaokružim na 30. uvijek za svaki slučaj zaokružim na više. moja prehrana ti se najviše bazira na voću, čiju je vrijednost lako izračunati, raženim dvopecima, i obavezno moram unesti neki ugljikohidrat kroz dan. u kalorije i ubrajam mlijeko, koje zbog anemije moram piti. I da, juhe su mi jedne od dražih stvari.
    A kalorije za juhe se lako računaju. pogledaš na vrečici koliko je kcal, i onda šefljom koja grabi po 1 dcl, oduzmem koliko sam stavila na tanjur. a možeš i izračunati koliko ti stane na tanjur. uzmi čašu od 2 dcl, napuni ju vodom, i pogledaj koliko ti takvih stane u tanjur.
    drži se:*

    avatar

    13.10.2011. (20:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...