Komentari

severinomajkus.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Stampedo

    gluplji komentar jedne dobre i neoborivo točne izjave dugo nisam pročitao. nepoznavanje kapitalizma i njegovog funkcioniranja i funkcioniranja društva kao takvog uopće je frapantno. Jedino je točnoa izreka na kraju. no ona ovdje važi za autora ove nebuloze!

    avatar

    21.12.2011. (03:53)    -   -   -   -  

  • koloseum

    ne vidim ništa sporno u izjavi gospodina kog citirate. amerikanci, svi od siromaha do direktora, žive bolje no što zaslužuju na račun onih koje amerika eksploatira. ne znam što tu ne razumiješ severino? isto tako su i rimljani živjeli i francuzi i španjolci i nijemci, o britancima da ne pričam. uostalom stanje u svijetu to i pokazuje. standard je najveći u zemljama koje su nekada bile kolonizatori. pitam se zašto? a pitam se i zašto je tebi ovo trebalo?

    avatar

    10.03.2012. (19:00)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    Baš guglam nešto i naletim na tvoj članak. Složio bih se sa Darkom jer je očigledno da zapad živi na račun ostaloga svijeta i da bez obzira što američkog radnika eksploatiraju američki kapitalisti, svejedno on živi puno bolje nego vijetnamski ili bangladeški radnik koji isto radi. Sad se postavlja pitanje zašto jedan ima 2000 dolara a dugi 20 dolara mjesečno za isti posao. Odgovor je dao Darko: zato što amerikanac živi na račun bangladešanina. Jednostavno.

    avatar

    27.11.2012. (01:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...