Komentari

toystory.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • UterusBicornis

    Telefon imadoh. Nego...kako su to dobre igračke! Baš za male buduće inžinjere:) Postoji li i u modernim vremenima tih korisnih igračaka ili će mi se Princ Mamin moći igrati samo s transformersima?

    avatar

    02.10.2011. (11:15)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    Ja sam imao mehanotehniku,onaj manji komplet koji je bio u jednoj kutiji dok je komšija imao onaj veeeliki u 3 kutije pa bismo često zajedno nešto pravili.Uf,kada je to bilo!

    avatar

    02.10.2011. (13:54)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    telefon je stigao u našu kuću prerano, pa je moj braco rastavio dok si reko keks, a poslije nam starci nisu željeli/mogli kupiti novi - to je bilo početkom ,70. a tako smo se htjeli razgovarati iz sobe u sobu... ehhh

    A mehanotehniku - i onu za slaganje konstrukcija i onu elektro još uvijek imamo negdje u viksi. :)

    avatar

    02.10.2011. (13:58)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Joooj, telefoni :))))) Imala!
    Sad ih mrzim..sve i mobilne i fiksne.

    avatar

    02.10.2011. (14:58)    -   -   -   -  

  • Kolekcionar

    @Uterus - Trenutno su najbolje "inzinjerske" igračke LEGO kocke. One stvarno nude sve opcije posto za njih postoje i elektronicki dodaci. U kineskim šopovima postoje i neki mali setovi slicni dosta mehanotehnici za spajanje konstrukcija. A za male istrazivace u Turbo Limača postoje i razni mali setovi koji se dijele na biologiju, arheologiju, inzinjerstvo...

    @Svi - vidim da je vecina imala nesto od ovog starog brenda. ToxFox - i ja mrzim telefone pogotovo mobitele, rijetko ih nosim sa sobom,a jos rijedje se javljam,pogotovo na nepoznate brojeve.

    avatar

    02.10.2011. (18:00)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    sad više nisam sigurna jesam li imala telefone ili sam toliko maštala o njima da mi se čini kao da sam ih imala. Svejedno, sve o čemu sam nekad maštala danas se pretvorilo u izvor frustracija. I telefon, i pečat, i pisaća mašina i perforirani papir.

    avatar

    02.10.2011. (18:52)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Nostalgično. Sjećam se svega, al niš nam nisu mogli kupiti, samo smo slinili kaj su to drugi imali a nije ih zanimalo. A mi smo smjeli samo gledat. A ovo kaj veliš da ne obožavaš mobitel, divota, znači još ima takvih, sad mi je malo lakše, pa dobro, možda sam imala nekaj ono sa strujom (lažem, to sam najviše želila, eh).

    avatar

    02.10.2011. (19:27)    -   -   -   -  

  • anelahribar

    E to su bile igračke...sjećam se kada sam se kao mala igrala s tim telefonima i vlakićima :)
    Pticica.net

    avatar

    05.10.2011. (13:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...