Komentari

backpack.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Darko Legin

    pozdrav, ne znam što reći

    avatar

    26.09.2011. (13:09)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Backpacking putovanja nikad dosta, dok je čovjek (iole) mlad, to je najbolji način za putovanje. Sretno u svemu dalje!

    Potaknut tvojim primjerom, probao sam pronaći koji primjer države gdje je obrnuto, da je sjever "raskalašen", a jug radišan i kritičan prema njemu. SAD? Ne. Kina? Ne. Njemačka? Možda, ali to je istok-zapad. Isto tako i Turska. Ili Afganistan?

    Kvragu. Predajem se.

    avatar

    26.09.2011. (15:31)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    Ja bih tebe samo pitao otkud ti ta ideja da postoji stereotip o Hrvatima kao ultraradišnom narodu. Prvi put to čujem. :D

    @Igniss: Što južnije, to tužnije. To ima veze s geografskim prilikama. Jednostavno je poopćiti ("kad je vruće, ništa ti se ne da"), ali je dosta složeno ako želiš obrazložiti. U svakom slučaju, ima zanemarivo malo veze s genetikom (kao što će tipična seljačina odmah zaključiti, jer svi znamo da se tipične seljačine izvrsno razumiju u genetiku), te je ponajviše rezultat utjecaja klime na čovjekovu fiziologiju koja je planetarno vrlo uniformirana, što se onda bezbrojnim povratnim spregama obje vrste reflektira na društvo kao cjelinu.

    avatar

    26.09.2011. (18:09)    -   -   -   -  

  • WebReporter

    Ima super film Johna Saylesa Lone Star (Usamlejna zvijezda), što je jelt'e Texas. Radnja je suvremena, to napominjem stoga jer barmen govori šerifu (da ne bi netko pomislio na Divlji zapad i te šerife). A i citiram iz rupičastog sjećanja. Dakle, zbori barmen točeći pivo:
    'Znaš, razmišljao sam. Civilizacija je morala nastati u hladnim krajevima. Tamo ide zima, moraš pripremiti hranu, drva, planirati unaprijed... Ovdje samo ležeiš i čekaš da se preko pijeska dokotrlja plavuša s hladnim pivom'.
    Nema puno veze s ovim postom, ali se slaže s onom 'što južnije, to tužnije' :-)

    avatar

    26.09.2011. (21:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    cilj mi je jednog dana da me plaćaju za ptutovati ko gorana milića :)

    avatar

    27.09.2011. (23:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    imaš kif za posudit?

    avatar

    27.09.2011. (23:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...