Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Delena

    Evo pročitala sam sve i pogledala...
    Da, na žalost zbilja je potrebna giboktomija, dakle treća operacija. Žao mi je što sve nije bilo lakše nego uistinu težak put, vjerovatno jer je ustvanovljeno da je urođena skolioza što sve dodatno komplicira. Grba je ranije bila manje "šiljasta". Što se tiće ostalog dojma sve 5.

    Što kaže dr. Kovač, hoće li se ta grba nulirati giboktomijom ili samo smanjiti? Marijanči baš mi je žao, trnovit put nema što. Ovo bi trebao biti završni rad, nadam se da će tako i biti. Šaljem ti pusu i drži mi se!

    avatar

    16.09.2011. (07:49)    -   -   -   -  

  • Marijana

    Bok,

    slike su ok.Zadnja dva dana me boli poprilično, ali mislim da sam se preforsirala zadnjih dana, vratila sam se na kratko u Rijeku i premorila, a i stres radi svoje.Morala sam vadit krv ( sve ok ), jer me doktorica šalje na invalidsku komisiju, to idu svi koji su na bolovanju duže od 6 mj.Čista formalnost, ali te gnjave.Ne znam kad ću počet radit.Kad sjedim duže u komadu 2 sata ili hodam, osjećam težinu u križima i utrnutost obadve ruke i desne noge,imam i česte glavobolje.Sve to nisam imala prije.Nadam se da će proći.Kontrola mi je početkom 10 mj.pa se javim.Trebala sam ići krajem 8 mj.ali se nisam osjećala dobro, pa sam odgodila.
    Kad sjedim bolno mi se naslonit na leđa, jer se " nabijem " na tu grbu koja se sad ne mrda - fixna je, tako da se ne naslanjam.I teško mi se vozit u autu i normalno sjedit, jer me pritišće sjedalo u donjem dijelu tih rebara koji strše.
    Javim se nakon kontrole, možda i prije.I udebljala sam se od bolnice 5-6 kg.Prije nisam imala " kobasice sala "na leđima, sad sam na dijeti.
    Pozdrav Deleni, čujemo se.

    avatar

    16.09.2011. (21:38)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    drz se marijana! probaj se kretati! moras razviti misice i bezveze je opterecivati tijelo dodatnom tezinom. znam da vjerojatno samo lezis/sjedis i citas ili gledas nesto, ali probaj stvarno setati npr, barem sat vremena dnevno. dolazi li ti fizioterapeut/kinja? mozes li negdje na bazen plivati? to bi ti bilo izvrsno. drzi seeee!!!

    avatar

    21.09.2011. (08:55)    -   -   -   -  

  • Myron

    Thank you for the post, really useful data. at this shop

    avatar

    08.06.2012. (17:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...