Komentari

severinomajkus.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Veto

    Kuja tvrdi da nije ništa znala i ništa nije uzela i poziva u stan da se u to uvjere. A, stan je otela!
    A, što je najljepše, Hrvatska (i cijelo ljudski rod) obiluje glupanima pa će i opet glasat za HDZ. Jer, bitno je da kradu naši, a ne tuđi (nedaj Bože Srbi)

    avatar

    14.09.2011. (08:07)    -   -   -   -  

  • Neverin

    znaš dobro što mislim o ovome: mogu biti sretni da sam pacifist pa da ne pozivam na šmajser u leđa radi izdaje naroda jer bi im to bila prebrza i preblaga kazna nego im želim ono što su sa krađom namjenili nama. Nego reci ti meni što misliš o ovoj inicijativi?

    avatar

    14.09.2011. (14:59)    -   -   -   -  

  • Severino

    Pacifizam , tek jedna komponenta od vabljenja u drustvenu strovalju covjecanstva, zbog pukih pohlepa nekolicine njegovih krvopija.
    Snajperima im u ledja?! Pa to su Neverine njihova posla!. Zar umjesto da ih ujedinjeni povratimo u njihovo pravo stanje senilnih debila, sto vise i dademo im sansu da se zalijece i postanu dostojna ljudska bica, zar tek da se spustimo na njihovu minornu razinu obicne zvjeradi !?

    avatar

    14.09.2011. (21:05)    -   -   -   -  

  • Neverin

    joj Severino nisi me shvatio. Da se pokušam objasniti: te bitange čak i kod mirobljivih ljudi stvaraju osjećaj ponekad da ih se treba riješiti silom. Ali ratio zna i poznavanje povijesti da bi to otvorilo samo još jednu ranu ala Bleiburg koju bi koristili za daljnje nanošenje nepravde i zato ja smatram da bi Kosorica, Jarnjak ecc trebali biti osuđeni na socijalu od 1200 kuna, bespltanu zdravstvenu pomoć (da mi požive dugo u neimaštini) i slobodan ulaz u pučku kuhinju da mi ne krepaju od gladi prije vremena. Jer to je kazna kakvu bi oni razumijeli i koja je nemilosrdnija od šmajsera u glavu. Jesam li sada bio razumljiv?

    avatar

    15.09.2011. (15:01)    -   -   -   -  

  • Severino

    Da Neverin, bio si mi razumljiv sada i onomad kad si svoje zanimacije ogradio iskljucivo na vlastiti lokalitet. Po tvojoj formuli ja bih u svom selu Majkusi trebao prevrtati susjedovo gnojiste, biljezit sve rjedju dogodovstinu novorodjenceta, njegovo krstanje, krizmanje, vojacenje,vjencanje, radno i ratno staziranje, umirovljenje i pogrebni requiem. Dok bi ti bio zivo zanesen svojim Rijeckim maskenbalom kicave malogradjanstine, u nedostatku bilo kakve humane sadrzajne radosti, zadovoljavao sebe i svoju okolinu ispraznim dogodovstinama.
    Pacifizmu iz gornjeg komentara ovdje jos dodati da je to podlo KULTIVIRANA pojava koja se radja iskljucivo u nasilnickom drustvu, da sluzi kao melem na ranu suznjim masama ili omamljujuci tamijan za slabokrvni, radom iscrpljeni lumpen proletarijat, i voza ga kroz perpetum mobilno blazenstvo klasnog zvjerinjaka, pozivajuci na Toltojevsko sibanje vlastitih ledja, umjesto da on sam postane prijetnja svome mucitelju….

    avatar

    15.09.2011. (23:37)    -   -   -   -  

  • Neverin

    na ovo ti mogu reći samo bo

    avatar

    17.09.2011. (13:56)    -   -   -   -  

  • Severino

    Samo sam se razjadija , pocev na sebe, na cinjenicu da svi mi , svakodnevno, svjesno ili nesvjesno pothranjujemo taj manjinski drustveni olos, poput krumpira sto pothranjuje svoju zlaticu, koja likuje usisavajuci mu zivotni sok, ne vlastitom sposobnoscu niti snagom, vec iskljucivo pomocu nase naravi, nasih slabosti, nasih pasivnih zabluda. Engleskim zargonom receno nasim :“Standig home patriots!“

    avatar

    18.09.2011. (11:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...