Komentari

mi-gradimo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Kockica

    Uh, žao mi je baš što ti se to desilo s radnicima...možemo biti oprezni koliko god ali nekako je prirodno da vjerujemo drugim ljudima i onda se desi tako nešto.
    Sretno s nastavkom, sada ide keramika jel tako? U istoj smo fazi :)

    avatar

    02.09.2011. (14:16)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej
    ajd malo pomalo i skoro pa gotovo, svašta za krov ali bitno da se dobro završilo, ja sa druge strana jedva našao štekere ali firma propala i sad ponovno u traženje:(. Ali lijepo je useljenje prije božića:)

    avatar

    05.09.2011. (19:23)    -   -   -   -  

  • patuljak

    novi

    38 kuna po kvadratu s PDV-om?????
    jesi zadovoljan, što kaže maler koliko će trebat gletat?
    u zg je minimalno 48+PDV

    Građenje kuće

    @novi
    Moler je rekao da je jako dobra žbuka i nije skoro vidio tako ravnu žbuku te očekuje da će biti potrebno gletati samo jednom.

    Majstori gleteri su bili super zadovoljni s time kako su kat napravili žbukeri, sve im je bilo jako ravno i uredni, ali kada su se spustili u prizemlje lagano su poludjeli, sve su morali dva puta gletati, a negdje i tri puta


    Moram priznat da me malo zbunio ovaj tvoj post oko žbukera i molera jer si nekaj drugo pisao u odgovoru novom u prijašnjem postu.
    Ono na što bi ti ja svakako htio ukazati kao kolega kolegi je to da stanete malo na loptu jer mi se čini da u toj brzini ti promiče dosta bitnih stvari. Naime zbog žurbe ti se dogodilo i ono s krovom pa nemoj ponoviti istu grešku. Što se soboslikara tiće tu mi puno toga nije jasno. Npr. gletanje nakon bojanja prvi put čujem i neka me netko ispravi ako sam u krivu jer soboslikar treba prije bojanja završiti gletanje, a za otkrivanje neravnina mu služi lampa, a ne bojanje zida. Drugo kod bojanja: za svaku boju trebaš ići dvije ruke tako da je ova prva ruka bojanja u bijelo bačena lova. Što se glazure tiće mislim da nemate problem sa sušenjem jer je ne moguće da se glazura tako brzo osuši i dobro razmisli da li ćeš forsirati parkete ili ćeš čekati idealan tajming. Ovo s krovom probaj konzultirat možda i nekog statičara jer ne znam koliko ti je krov bio pod snijegom ovu zimu te da li je ovo dovoljno da izdrži sva buduća naprezanja. Puno sreće s daljnim radovima!

    avatar

    07.09.2011. (00:00)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Pišem ono što mi se događa, soboslikar je u početku ih dosta hvalio, ali poslje je stao s time kada je krenuo gletati prizemlje. Što će reći da su žbukeri dobro obavili posao dok je gazda (njihov ne ja :)) bio na gradilištu i radio, ali kada je otišao šegrti su to dobro zbrljali. Moj dogovor sa soboslikarom je uključivao gletanje koliko god puta treba dok se ne dobije ravna površina i čovjek je vjerovatno računao na kvalitetu s kata, dakle jedna ruka gletanja. Bojanje u bijelo je uključeno u cijenu gletanja jer se navodno bolje vide neravnine nego sa lampom.
    Neću forsirati sa parketima, naručio sam za danas da mi opet dođu mjeriti vlagu da li je OK. Što se tiče greda ovo je rješenje predložio nadzor koji je s time zadovoljan, pa će valjda biti dobro.

    avatar

    07.09.2011. (11:51)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Koliko ti je puta gletao na katu i da li je i to bojao u bijelo? Malo mi je čudno to njegovo gletanje koliko god puta treba dok se ne dobije ravna površina tak da pripazi i na njega jer mislim da u dva puta gletanja to mora biti bez neravnina. Što se tiće nadzora on je bio zadovoljan i odobrio i ono prvo stanje koje je popustilo tak da bi ja na tvom mjesto možda još negdje potražio mišljenje jer radi se o jako ozbiljnoj stvari.

    avatar

    07.09.2011. (18:56)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Gore je za sada jednom gletao i obojao, dok se završe svi radovi onda će se neposredno prije useljenja još jednom pregledatiti sve neravnine i obojati u boju koja treba.

    avatar

    09.09.2011. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...