Komentari

mirella-71.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • sven adam ewin

    Preživjela,
    Muškarci imaju u što biti nesigurni sa svojim supersenzitivnim biološkim aparatom. Ako hoćeš od tiranije veličine, izdržljivosti, tehnike upotrebe, učestalosti...Stoga bih se ja prije zapitao - zašto ona druga grupa, (ženska), ne učini prvi korak? Možda muškarci baš to čekaju, to jest podsvjesno priželjkuju: da im se priđe i donekle rastereti te odgovornosti, koju ima onaj koji prvi prilazi i tako se obvezuje.
    Od onog robusnog lovca na ženku, s toljagom u ruci, on se, zbog niza promijenjenih uvjeta u kojima živimo, pretvorio u splašeno stvorenje od koje žene danas, za razliku od prije, mnogo više očekuju, prije svega u krevetu. Jer, muškarci se ne boje onoga izvan kreveta, (znakovi pažnje, suosjećanje, nježnost, vjernost, briga itd.), oni se boje onog u krevetu, boje se ženskog tijela i one crne mačke, koja je pokazala da ima oštre i zube i nokte i koja sada zna da više nije predmet dresure, nego da ima bič u ruci, kojim može do mile volje dresirati bivšeg dresera. A u tome joj pomaže đavolov advokat - mediji! Zar možda nije tako?
    Jadne muškarce - sindrom "macho muškarca" totalno je dotukao!
    I neka je!
    Pozz
    Sven

    avatar

    28.08.2011. (19:29)    -   -   -   -  

  • preživjeti

    @sven adam ewin
    Vremena se mjenjaju istina
    Kako ce muškarci znati upadati kad bleje u monitore... a upadi se jedino i iskljucivo dovedu do savršenstva inovativnim vježbama...
    Više nema upucavanja kao prije, osim u virtualnom svijetu ali to je jedna sasvim druga tema.
    Zato se žene pokušavaju na sve nacine izboriti za sebe, bilo noktima,bicem ili zubima.

    avatar

    28.08.2011. (20:00)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    Mogu se prepoznati, jer sam nesigurna i sama, a k tome imam i poseban problem, opissan na meni svojstven način u mom novom postuu, ukoliko misliš da zavrjeđuje pažnju, bit će mi drago da ga pročitaš i ostaviš komentar, vjerujem da na neki čudan način ima veze sa tvojim razmišljanjima, MIR I BLAGOSLOV !!!

    avatar

    28.08.2011. (20:03)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Hm, nemam fejs...

    avatar

    28.08.2011. (20:34)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Hvala ti na predivnoj pjesmi Josipa Pupačića, sječćam je se iz udžbenika srednje škole.
    Što se tiče interneta, ja isto nemam fejs, no možda smo svi mi previše ovisnici o njemu i zaboravili smo na neposredno druženje i ljude oko sebe.
    Pozdrav!

    avatar

    28.08.2011. (20:45)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    SLAŽEM SE DA LJUBAV JE ŽIVOT!!! A NIKAKO ONO DRUGO!!!

    avatar

    28.08.2011. (20:59)    -   -   -   -  

  • Andrea-Pisma

    facebook bih ja ukinula da se mene pita jer zbog njega ni nema osobne komunikacije među mladima
    zagrljaj ostavljam

    avatar

    28.08.2011. (21:08)    -   -   -   -  

  • hajjnezir

    Mir Tebi!,
    Sve dok očekujemo, razočaranja doživljamo.
    Ne očekuj!, - traži to što hoćeš.
    Pitaj, - dat će Ti se.
    Kucaj otvorit će Ti se.
    A zašto su oni takovi?, stvar je sveukupnog "odgoja" i društvene klime.
    "Kak je nekad , lepo bilo!", ali današnje vrijeme je najbolje!, - drugo nemamo. Kužiš?
    Svaku sreću, mir i dobro Ti!, hajjnezir dijeli.

    avatar

    28.08.2011. (21:33)    -   -   -   -  

  • Igniss

    E vidiš, to ja pokušavam promijeniti. Ali!
    Ali... stol muških i stol ženskih je ekstremno loša kombinacija. Muško koje prikazi stolu s recimo 5-6 žena gotovo da nema šanse učiniti išta nego ih zabaviti. Ne može izgraditi povezanost s onom koja ga zanima jer mora biti klaun za cijelu grupu. Ne može je izolirati negdje nasamo jer će ga prijateljice "cockblockati". Nema dodirivanja. Nema opuštenosti.

    Sve u svemu, osim ako nisi vrlo karizmatičan ili nekakva vrsta mađioničara (ja jesam, ali opet), šanse za uspjeh su minimalne. Zatim, ako ne uspiješ ili iz milijuntog razloga ostaviš loš dojam, znaš da ćeš biti ogovaran cijelu večer a možda i više od toga. Naravno, "pravi muškarac" ne mari za to što će ga netko ogovarati. Ali takva vrsta čeličnog samopouzdanja je rijetka i stječe se godinama, pogotovo u našem feminiziranom društvu.

    Ok, recimo da povedeš sa sobom jednog prijatelja (wingman) i da on zabavlja neke dok ti pričaš sa onom koja ti se svidjela. To je bolje, ali svejedno su šanse i dalje male, a gdje ćeš naći wingmana koji ima jednaku želju za prilaskom kao i ti, i dovoljno umijeća da te ne upropasti nekom glupom izjavom?

    A da cijeli stol priđe drugom? Teško teško.. a čak i tada, to ne rješava probleme navedene gore... društveni pritisak koji će opet rezultirati time da svi pojure za jednom-dvije i stvori se negativni društveni efekt.

    Anyways, U PRINCIPU se slažem s tim što kažeš, strah od prilaska poprima nerazumne razmjere. Ali ja ću uvijek odabrati curu koja stoji sama ili s jednom prijateljicom, ili kada se odvoji od grupe i ide u zahod ili vani na cigaretu. Sve drugo je jednostavno neisplativo.

    avatar

    28.08.2011. (22:48)    -   -   -   -  

  • preživjeti

    @Igniss istina slažem se sa tobom, stolove sam navela kao primjer. Sa zadnjim dijelom komentara se slažem u potpunosti, samo je problem što muškarci nemaju snage ni tad prici ženi.E o tim muškarcima ja pišem

    avatar

    28.08.2011. (22:54)    -   -   -   -  

  • smotani

    možda nas kompači kvare...nemam pojma... a snaga ...prilazak... ima nešto u tome....iskreno, kao da je ona neposrednost, jednostavnos ... iščezla - možda s godinama postajemo plašljivi, možda nas je jednostavno, život učinio "tromijima"...a možda se osjećamo "viškom" ...znaš, iako si to figurativno spomenula, moram ti reć da ponekad uživam u veseloj atmosferi ženske ekipe za susjednim stolom...i to je ....bolje ne kvariti ;)
    no, kako god, za sebe znam da teško prilazim.....ali, nije to od jučer, to je oduvijek;) takav sam;)
    lijep ti pozdrav;)))

    avatar

    29.08.2011. (10:38)    -   -   -   -  

  • Potok42

    Pišeš: "Nije mi jasno da di god izađem za jednim stolom vidiš grupu muškaraca a za drugim stolom grupu cura i nitko nikome ne prilazi." Zar nisi pomislila da se radi o breaku, o dobrodošloj pauzi od društveno-bioloških uloga lovaca i ulovljenih. Jednostavno ljudi sjede, prazno bulje ili se zabavljaju oslobođeni more obveznog prilaženja ženki ili mužjaku. Prići će joj, prići će mu bez svjedoka, kad osjete potrebu i bez obzira na teror facebooka. Možda se odmaraju od silnog prilaženja, možda je riječ o odmoru ratnika.

    avatar

    29.08.2011. (17:18)    -   -   -   -  

  • Lavica

    imala sam fb pa sam ga brisala,pa sam ga opet otvorila.....

    avatar

    29.08.2011. (17:46)    -   -   -   -  

  • Brianna

    Mislim da su današnje generacije muškaraca postale previše razmažene za nekadašnje forme udvaranja, umjesto lovaca pretvorili su se u lovine...

    avatar

    29.08.2011. (18:07)    -   -   -   -  

  • Potok42

    Brianna najbolja kombinacija je biti ulovljeni lovac.

    avatar

    29.08.2011. (20:03)    -   -   -   -  

  • NF

    nisu svi pederi, ali su neki stariji poput mene i donekle zauzeti XD

    avatar

    29.08.2011. (21:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...