Komentari

hvalospjevljubavi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Karmela

    Pisati ili ne- to su i moje dvojbe punih deset godina! :)
    Stoga ti ne znam dati pravi savjet jer i sama sam na tim mukama.

    Dar riječi ti je povjeren- moraš si sama odgovoriti je li ti ga Gospodin dao samo za tvoju bilježnicu.

    Meni te je bilo lijepo čitati. Odmah sam i ja nekako bila jača i ponesena. Nije li to dovoljan razlog da ne zakopamo darovani talent? :)

    avatar

    26.08.2011. (14:21)    -   -   -   -  

  • Magdalena

    upravo sam slično htjela napisati...no Karmela me preduhitrila...
    Sve ovisi što osjećaš unutra...
    Ako nije otpor...i ako pišeš lakoćom...mislim da je propust ne davati se...
    Meni je izlazak iz tame ...upravo bila ovdje pisana riječ...o iskustvu Boga,
    ...ali na blizak način, ljudski i životno...što rijetko možeš pronaći..
    Znam koliko me to vuklo na svijetlo...i koliko mi je pomoglo oizaći iz tunela....
    U svakom slučaju ...i meni je bio užitak čitati te...no, odluka je samo tvoja i poštujem je.
    Želim ti puno blagoslova na tvom putu..

    avatar

    26.08.2011. (14:58)    -   -   -   -  

  • Ema

    KOliko ljudi toliko mišljenja:) Svi nekako polazimo od svog iskustva. Ja sam često u previranjima, brišem, pa opet pišem, ali nekako slušam nutrinu i postupam kako mi ona nalaže.

    avatar

    26.08.2011. (15:21)    -   -   -   -  

  • pogledunazad

    Ti si ta koja donosi odluke. Znaš kako se osjećaš i kojim putem bi trebala krenut. Kako nisi izbrisala cijeli blog, ostaje nada da ćeš nas još koji put "počastit" pokojim komentarom :). Mota za pisanje imaš, ali što je tu je, sve što je lijepo ponekad kratko traje. :)))) pozzz

    avatar

    26.08.2011. (18:23)    -   -   -   -  

  • HVALOSPJEV LJUBAVI

    Obradovali ste me. U tihoj sam radosti zbog vaših riječi. Na stranu ja. Obradovao me kraj Karmelinog komentara. Karmela, Karmela, zašto si BAŠ KARMELA? Sada i tvoj komentar mogu razmatrati kao još jedan znak iz niza :)))) Jer uz radost zbog tebe i tužna sam istovremeno. Jer...stalno imam taj neki unutarnji glas da bi trebala svjedočiti, no stalno je tu i onaj glas da ne radim to kako treba...Iza svakog napisanog slova javlja se bojazan da možda ne banaliziram ono što sam željela reći. Da ne dovodim do rugla svoje stanje vjere i Njega samog u mojim tekstovima. Pisala bih ali čini se da nisam još pronašla pravi način za to. Od svega što sam postala ovdje najdrže su mi "Njegove poruke" koje su me obuzimale dok sam pisala...ali strah me da ih ne slijedim dovoljno ispravno :( Osječam da to treba biti bolje. Da On od mene traži da pišem DRUKČIJE....plašim se oholosti u svojim tekstovima. Plašim se da se ne provuče nekako ipak kroz neki redak...i onda patim nad napisanim. Pa briše, Pa opet pišem, Pa opet brišem, pa mijenjam, pa cenzuriram (ali čemu to, kad cenzurirano na ekranu ostaje uvijek zapisano u srcu) i onda obrišem sve. (Sačuvala sam sve postove nakon zadnje izmjene). Nisam nikako mogla poništiti post o fra, Josipu i nikako ukloniti misli kojima me je duh sam obdario u pisanju. Plašim se da Ga ne uvrijedim banalnostima...Nisam imala pojma koliko je teško prenijeti drugima riječi svoje vlastite duše....
    Intenzivno molim i duboko ponirem u ispit savjesti pripremajući se za skorašnju ispovijed. Vidjet ćemo što će ona donijeti. Zato nisam ukinula blog. A i zato...da pogledu unazad...da vas mogu komentirati....jer iako ne pišem ...čitam :)))
    Kristov mir s vama!

    avatar

    27.08.2011. (00:23)    -   -   -   -  

  • HVALOSPJEV LJUBAVI

    Talente nam Bog dade da se njima koristimo kada nam trebaju, ali i tada i nakon korištenja oni su u njegovu "vlasništvu". Ono što ja trebam sada (duša tako govori) je iznači JOŠ BOLJI NAČIN.
    Izdogađalo se jako puno toga ovaj tjedan....za što bi voljela da znate..upravo i zbog vašeg OSOBNOG jačanja u vjeri. Duboka molitva dat će mi odgovor na pitanje kako vam Ga predstaviti putem moje ljubavi u budućnosti. Sigurna sam.

    avatar

    27.08.2011. (00:29)    -   -   -   -  

  • HVALOSPJEV LJUBAVI

    MAGDALENA - željela sam to postići. To što si mi napisala. Hvala ti na podršci...ako nas je dovoljno okupljenih i On je s nama...tako da vjerujem da će i sam mom peru dati u dogledno vrijeme TINTE ;))))
    Jesam, pisala sam s lakoćom. S tolikom lakoćom da sam mogla pisati danonoćno, po nekoliko desetaka postova dnevno :))

    avatar

    27.08.2011. (00:34)    -   -   -   -  

  • Karmela

    Kao da si ušla u moje srce i opisala i moje muke s pisanjem! :))) Ne znam što ćemo raditi s tim!? :)

    Zašto sam Karmela? Nasmijala si me tom rečenicom! (Odmah sam se sjetila Romea i Julije! :)

    Nije mi to pravo ime (o onom pravom upravo piše naš dominikanski prijatelj :))), ali ja sam ti pravo Karmelsko dijete, ne samo zbog toga što sam rođena na Gospu Karmelsku. Dugačka je to priča koju ću ti jednom možda ispričati... ili napisati! :)))

    avatar

    27.08.2011. (05:50)    -   -   -   -  

  • Karmela

    Moram samo još ovo dopuniti. Sad vidjeh da je naš dominikanski prijatelj stavio novi post o sv. Moniki...a ja se ne zovem Monika, nego nosim ime one iz prethodnoga posta!!! :)))

    avatar

    27.08.2011. (05:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...