Komentari

spisak-razloga.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Vanja

    Ja tebe volim. Ono, znam da neće potrajati i da ćeš mi opet navući traume svojim nestajanjem i odustajanjem. I da će mi se vjerojatno pisati hpff kada ovo pročitam. Al' te svejedno volim. Lijepe sam darove dobila ove godine od tebe, mora se priznati :)

    Odoh spavati sada. Moram ujutru ustati da častim ove svoje kretene palačinkama, ali pošten komentar ćeš već dobiti, u to budi sigurna :)

    avatar

    16.08.2011. (03:03)    -   -   -   -  

  • Alexis

    Pa baš si se lijepo sjetila za Vanjin poklon :) Tako sam i ja jedne godine napisala jedan posvećen Evan. I sad me pere nostalgija jer sam ovo pročitala :)
    Uvijek mi je tako čudno pročitati blog u kojem su Fred i George obojica još uvijek živi. U kinu sam ridala ko nosorog kad je Fred umro, a ovdje je tako lijepo prpošan i živahan - trebala se Rowlingica ugledati na tebe i takvim ga ostaviti i u knjizi xD
    Scene iz Velike dvorane su mi uvijek bile zabavne za čitanje, uglavnom jer od njih ogladnim i poželim da i meni hogwartski vilenjaci kuhaju takve obroke.
    I da, Balašević u naslovu...ne može bolje od toga :)

    avatar

    16.08.2011. (08:57)    -   -   -   -  

  • Frances.

    E pa. Nadam se da sad, kad si se i sama uvjerila u istinitost mojih riječi što se tvoj pisanja tiče, nećeš tako lako odustati od pisanja. Pa čak ni ovoga.

    Sad mi je jasno što si mislila pod 'ispravljanje stare Dylan' u sinoćnjoj poruci. Dobro su mi poznati dijelovi ovoga. :D Nevertheless, cupkala sam kao malo dijete od sreće dok sam čitala. Točno se vidi tvoj pomak u pisanju, i ovdje i u drugim pričama. ;)

    Veseli me to što mi se konačno vratio predložak za pisanje Dylan kod mene, ne moram više pretpostavljati kakva će ona biti jer tu sad imam original. :D Dylan je u neku ruku baš kao i ti, pogotovo u dijelu sa škljocanjem fotoaparata. I slatka je, poletna, nekako mi teško skriva negativne emocije koje pokušava gajiti prema Robertu. :D

    A tu su naravno Fred *srce* & George. Njih bih do zore mogla komentirati, ali neću. :P Samo ću ti reći da se vidi kako ih pokušavaš što vjernije prikazati kakvim su i kod Rowling i to mi je super.
    Plus, više mi se sviđa način na koji si ti predstavila Frances, nego što ju ja pišem, hahahah. Plašiš me. :D

    Pretvaraj se da je svako malo Vanjin rođendan, možda onda budeš redovito pisala i objavljivala Dylan. ;D

    avatar

    16.08.2011. (13:15)    -   -   -   -  

  • Frances.

    Pies, ne znam jesam li ti javila, ali imam novo već neko vrijeme. :D

    avatar

    16.08.2011. (13:28)    -   -   -   -  

  • Vanja

    O, pa sjećam se ja ovog posta! :D

    Što Tonka kaže, stvarno se vidi pomak u tvome pisanju, iako mislim da bi bilo još i bolje da si uradila re-write cijelog poglavlja. Ali to je toliko nevažno sada kada TI ponovno pišeš hpff! Ajmeeee, Neira ima hpff blog! *.* xD

    Najdraži dio mi je ovaj kada se Evan pojavljuje. Točno sam si ju mogla zamisliti. Ti si, izdajico, zaglavila u Gryffindoru, ali ona je ostala "odana" Slytherinu. I savršena je. Čudno mi je, doduše, što više nije Evan Riddle, ali paše i kao Dylanina sestra. Odmah se sjetim one stare, stare priče o Audrey kada ste također bile sestre :') Zanima me i ovaj detalj sa pominjanjem vaše majke, ali zaplet prepuštam tebi. Očajna sam u pogađanju, definitivno, u što smo se uvjerili tokom ovih par godina pisanja i čitanja.

    A blizance neću više ni komentirati. Mislim da će mi i iz hladnjaka izletjeti kada ga idući puta otvorim :P Da su vam simpa kao likovi, to još i mogu shvatiti, ali da su vam zgodni, lijepi, sexy ili štoveć, to nikada. Sorry, Tonka! *puppy face*

    Margaret Lestrange? Podsjeti me, je li to bila moja ideja? :D

    Nedavno sam ti rekla da nisam neki fan Dylan, ali to je bilo samo zato što mi se nije sviđala u drugim pričama u kojima je bila lik. Tvoju verziju, ako ćemo realno, nisam pošteno ni upoznala. Možda mi se čak i svidi, ako potraje :D Nikada kao Roxy, i to ona prva, prava Roxy, prije Joss Stone i tih sranja, ali ipak :) Znam da me donekle razumiješ po tom pitanju i da se nećeš ljutiti, pa se neću ni ispričavati. I opet se moram složiti s Tonkom, totalno mi je ti sa ovim fotografiranjem i glupiranjem :D

    E, da. Hoću i ostale slike u boxu. Pogotovo da vidim tog čuvenog Roberta. Koliko se sjećam, vizualizacija je bio Heath Ledger, ali ne znam tko ti je sada glavni na listi celebrity komada, pa radije čekam novu sliku da dam konačam sud :)

    p.s. Paula, nisi jedina koju pere nostalgija! :D

    avatar

    16.08.2011. (22:48)    -   -   -   -  

  • (L)ana

    E pa vjeruj da si naletila na mene jer ja jesam ja :D I baš mi je drago da jesi, sad imam još jedan hpff za čitat :)

    Uglavnom, ja stvarno ne znam jesam li ikada čitala Dylan, ali sudeći po tome da mi ovo ništa nije poznato pretpostavljam da nisam. Pomalo mi je čudno, ti si meni uvijek bila i ostala Roxy :') Ali neka, volim nove priče :)

    Jako mi se sviđa dio u Velikoj dvorani. Ima Freda i Georgea, puno hrane, razvrstavanje i moj najdraži Dumbledore :) Puno stvari koje volim i tipična heripoterska atmosfera. Me likey.

    I sad me užasno pere nostalgija. Mislim da osjećam čak neku suzicu u oku :')

    avatar

    18.08.2011. (14:43)    -   -   -   -  

  • Frances.

    Čim sam našla onu nenadjebivo slatku sliku Freda sam ju morala staviti pa sam odlučila dodati onda sve. :D Osim Vincenta, uopće nemam predodžbu tko bi mogao vizualizirati njega.

    avatar

    20.08.2011. (21:16)    -   -   -   -  

  • Miris marelica

    Ah, kako volim novo okupljanje stare ekipe :)

    Baš mi je simpatično sve to. Uvijek sam najviše voljela dijelove u pričama koji uključuju prvu večer u Hogwartsu, večeru i razvrstavanje.

    Ne znam što se dogodilo između Dylan i Turnera, no mogu pretpostaviti. I zanima me od koga je onaj papirić.

    Uživaj :)

    avatar

    22.08.2011. (14:21)    -   -   -   -  

  • Frances.

    Novočko. :D

    avatar

    23.08.2011. (14:38)    -   -   -   -  

  • Frances.

    Pa Francesina mama je francuskinja. :D

    avatar

    26.08.2011. (12:26)    -   -   -   -  

  • Ilse.

    Hoće bit novog, like, ever?

    avatar

    26.08.2011. (14:38)    -   -   -   -  

  • Jana

    Pih, sad se i meni vraća, ali već jedan duug period je red na Tinu da napiše post, tako da faktički ništa ne zavisi od mene :)

    Nikada nećemo odrasti, zar ne?

    Post mi se jako sviđa, nadam se da ćeš da potraješ.

    Iskreno me zanima šta se zbilo između Dylan i Roberta, i nekako, dopada mi se ta njihova hemija. Igrice, teranje inata... Tako najduže ljubavi počinju po definiciji :)

    Fred i George... Šta drugo napisati do dva velika srca?! :D

    Uglavnom, sviđa mi se ekipica, vidim dosta zanimljivih zapleta u budućnosti.

    Pratim te iz potaje.
    Uživaj.

    :*

    avatar

    26.08.2011. (17:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...