Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • surpassing

    Hej komentiram ti ovaj prošli post, pa leđa su ti fenomenalna!! Ajme, ljubomorna sam :P Ožiljak ti se niti ne vidi, moj je puno širi i ružičast je, a ja tamnoputa! I grbe niti nemaš, da ja napravim ovaj položaj na tvojoj trećoj slici, iskočila bi grbetina na desnoj strani itekakva :D
    Svaka čast, leđa su ti kao jučer operirana!

    avatar

    27.07.2011. (15:16)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    hejhej hvala! stvarno ne znam za oziljak. dosta sam ga mazala contractubexom (mislim da se tako zove) poslije operacije, odnosno nakon sto su mi izvadili savove.

    avatar

    30.07.2011. (01:32)    -   -   -   -  

  • Marijana

    Bok, veliko zatišje na blogu...valjda zbog ljeta.Ja se oporavljem, ali još me boli cijelo tijelo - kičma, vrat, križa i u grbi..ne mogu ništa radit duže od 10tak min,nervozna sam zbog toga.Idem na more,plivam,sunčam se i drugo ništa ne radim.
    Prije operacije doktor mi je rekao da neću imat grbu, a ona je sad još ružnija nego prije,oštra i odvratna.Moja sestra kaže da su mi leđa malo bolja nego prije...to i ja vidim.Muka mi je što ću morat na još 1 operaciju, jer se nisam ni od ovog oporavila, al živit s ovom grbetinom - ne hvala.Sad mi se vidi i u majici, rebra su povučena prema van.
    Ma, sranje.

    avatar

    24.08.2011. (10:03)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    drzi se marijana! ako si odlucila, onda je to to, nemas se sta zaliti. pregrizi jos to malo!
    svima vam zelim lijepo ljeto, zar nije super? ja samo plivam i ronim i odmaram ah koja divota da barem moze uvijek ovako. cak sam i jogu zanemarila. ne zelim natrag u stvarnost!!

    avatar

    26.08.2011. (13:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...