Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • toma juda

    Pa teško. Mislim da je bolje rješenje za zelenu opciju u Hrvatskoj da se jednostavno združi s nekom političkom strankom u RH ( prirodno SDP, ali i ne mora biti tako ) i postane ' frakcija ' unutar te stranke. Recimo, SDP to omogućava svojim statutom.

    No, Vi ćete najbolje znati i odlučiti što želite sa zelenom opcijom u RH.

    avatar

    03.07.2011. (12:57)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Šanse nemate, ni u ludilu i žalibože glasa za vas.
    Bačeno u vjetar.
    Sorry, nikaj osobno, ali je tak.

    avatar

    03.07.2011. (13:31)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić - staro

    @toma juda: statut SDP-a to omogućava, ali dosad, koliko znam, nitko nije ni pokušao frakciju ("programsu struju") stvarno osnovati. Monolitnosti "partijskog centralizma" previše je u svim glavama - to se pokazalo i u "Zelenoj listi". Osobno bih bio time zadovoljan, pomogao bih. Kako sam od stranačkog angažmaan odustao, promoviram zelenu poltiku kao koncept, pa tko god pokaže interes, ja zadovoljan. ::)

    avatar

    03.07.2011. (18:33)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić - staro

    @alexxl: dobro bi bilo da si pročitao barem ove tri rečenice, koje sam prenio, prije nego što reagiraš! Jer ja isto kažem, da nema šanse. Osim toga - ja nisam član nijedne stranke i nemam ambicija biti kandidat na izborima.

    avatar

    03.07.2011. (18:34)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ne! U Hrvatskoj ima šanse samo jedna stranka hdzsdp ili obratno sdphdz. No vrijeme istinske 'Zelene liste' će doći kad tad. No nikako prije dok ljudi zaista ne počinju gledati 'zeleno'.

    avatar

    04.07.2011. (14:41)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Sumnjam da zeleni mogu biti ikakva opcija, barem do kraja desetljeća. Mislim da je ogromna razlika između zelenih blokova recimo u Njemačkoj i kod nas. One tamo doživljavam kao da su manje više socijaldemokrati s posebnim fokusom na ekologiju, dok ove tu doživljavam kao luđake koji skaču kod bagere i rade dramu iz svega, bilo to opravdano ili ne.

    E sad, možda su se oni promijenili i više nisu takvi... ali dojam je već stvoren i bit će ga teško promijeniti.

    avatar

    06.07.2011. (17:38)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić - staro

    @Igniss: moglo bi se diskutirati o tvojoj ocjeni njemačkih zelenih, ali što se ovoga tiče: "ove tu doživljavam kao luđake koji skaču kod bagere i rade dramu iz svega", moram priznati, ne shvaćam o čemu govoriš. Osobno sam sudjelovao u bar stotinu akcija vezanih uz okoliš, nikad nisam skakao na bager. Jesi li nekad vidio kakve sve akcije poduzimaju zeleni i drugi aktivisti okolišnih pokreta (jer ovdje govorimo prvenstveno o Zelenima kao stranci) u Njemačkoj i drugdje?

    avatar

    07.07.2011. (09:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...