Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • 02

    Ma o ćemu mi pričamo???? Odustalo se od turnira na Kustošiji a tri momčadi su igrale u Varaždinu. Kao da najjači nisu mogli nastaviti u Kustošiji a dvije ekipe u Varaždinu.
    SITNI INTERESI - Kale žao mi je ali u drugo ne vjerujem.

    avatar

    28.06.2011. (21:10)    -   -   -   -  

  • roditelj sportaš

    Kad pogledaš popis suparnika u Varaždinu sav se szmrzneš. Konkurencija do bola.
    A ujedno smo se pokazali kao pi... prema Kustošiji.
    Bravo Kale-uvlakaču roditeljima. Nemaš pojma o treniranju ali uvlačiti se roditeljima znaš.2
    Bravo voditelju škole - nadam se da si ovo čitao pa da znaš koju si sramotu navukao, zajedeno sa spomenutim suigračem iz veterana, na naš klub. Ako ti nemaš obraz, mi imamo.
    Bravo i za (K)Sretena Ćuka koji na daljinski vodi brigu o struci s velikim s.
    Bravo šmoklje iz uprave na čelu s nazovi predsjednikom koji ovo podupirete.
    Bravo tajniče i ostali koji glumite da se bunite.
    Bravo i ja koji se bojim za svoje dijete radi voditelja i osvetoljubivog trenera pa ne stavljam svoje ime.
    FUJ.

    avatar

    28.06.2011. (21:42)    -   -   -   -  

  • veseli

    Svaka čast sportašu,napokon je netko rekao istinu.I ovo je sramota za klub. Naj, naj neorganiziraniji klub u Zagrebu.Turnir koji se započne pa da se ne završi,sramota.A konkurencija u Nedeljancu je bila strašna,sve europske renomirane momčadi.Mislim da bi na turniru u Nedeljancu,oni s pelenima osvojili samo da ne treniraju u dubravi.Pogledajte treneri i uprava što radite.Rezultata nemate nikakvih,a samo pljačkate roditelje.Još se neki treneri bahato ponašaju,kao da su neke veličine,kad im neki roditelj uputi primjedbu.

    avatar

    29.06.2011. (08:28)    -   -   -   -  

  • tužni

    Ma koji predsjednik. To je bio dok je imao novaca a sada je potrkalo onih koji imaju. Treba znati otići na vrhuncu, da te se sjećaju kao nekoga. On i Ivec su glavni problemi u klubu.

    avatar

    30.06.2011. (10:21)    -   -   -   -  

  • veseli

    Dudravašu,dali si ti sarkastićan ili ozbiljno misliš?Ako je prvo u pitanju dobra šala,ali ako ozbiljno misliš tako,tebi onda sve daske nisu na broju.Pa sva djeca i roditelji su nezadovoljni s Kalom,a i Dado je na dobrom putu da krene Kalinim stopama,jer su mu počele biti bitne stvari koje nemaju veze s momčadi.A i neki roditelji su s Dadom počeli spletkariti što nikako neče biti dobro za sljedeču sezonu.

    avatar

    01.07.2011. (12:50)    -   -   -   -  

  • anonimus

    Nije istina da su svi roditelji i sva djeca nezadovoljni s Kalom.....čista laž

    avatar

    01.07.2011. (13:12)    -   -   -   -  

  • 02

    Pa Kala podržavaju Poštolka i Srpak.Dado je poznat da mu roditelji određuju umjesto Kale sastav.

    avatar

    01.07.2011. (13:27)    -   -   -   -  

  • 020304

    ovdje se svašta piše,očito gospoda nemaju pametnijeg posla,kao što su na primjer odgoj djece,tko je bio u Varaždinu bilo mu je dobro,Kustošija a šta sad.....pustite trenere,roditelje i djecu na miru a u svojoj glavi sredite zbrku,ako ne možete sami potražite stručnu pomoć

    avatar

    01.07.2011. (14:26)    -   -   -   -  

  • roditelj sportaš

    To što se veselilo i plesalo po stolovima ne znači da je trebalo prevariti Kustošiju. Kali je bitno zadovoljiti roditelje pa preko njih djecu. Na isti način preko veterana sebi učvršćuje poziciju u upravi. Ivecu se uvlači a to je najbitnije za imati dobru ocjenu.
    Većina roditelja kroz godinu dana uvidi da su izgubila tu godinu s Kalom ali onda on promijeni generaciju - i tako ide godina za godinom.
    "Djeca mogu učiti samo gledajući veteranske utakmice gdje Kala plijeni svojom maštovitošću". Sarkazam.

    avatar

    01.07.2011. (14:49)    -   -   -   -  

  • 020304

    znači i ti si bio tamo?stolovi nisu bitni,bitna su djeca a bila su zadovoljna.nikoga niko nije prevario a najmanje mi kustošiju,prljavo su igrali neki drugi,da si malo bolje upučen znao bi.osmijeh djece prije svega.žalosno je da niko nije spomenuo i pohvalio uspjeh djece i vara se onaj ko misli da nisu imali konkurenciju u varaždinu.hvalite djecu,potičite ih,ne orečite se za sobom,gledajte unaprijed i još jednom vas molim ako si ne možete sami pomoći,potražite stručnu pomoć

    avatar

    01.07.2011. (15:09)    -   -   -   -  

  • roditelj sportaš

    Osmijeh djece prije svega - kako to lijepo zvuči. Naravno, ali to ne znači da moraš raditi cirkus od momčadi, što je Kalin specijalitet.
    A nikako si ne smijemo dozvoliti da se prijavimo za turnir odigramo utakmicu, pa odustanemo. Znalo se 10-tak dana ranije da su oba turnira u isto vrijeme. Najjača momčad je trebala igrati na Kustošiji.

    avatar

    01.07.2011. (15:22)    -   -   -   -  

  • 020304

    koja je to momčad

    avatar

    01.07.2011. (16:04)    -   -   -   -  

  • 2002

    roditelj sportaš predstavi se i pomozi nam

    avatar

    01.07.2011. (16:14)    -   -   -   -  

  • roditelj sportaš

    Najjača u našem godištu koju je na raspolaganju i koju odabere trener plus dva-tri najbolja iz 2003. (za nagradu).
    Od tvoje podrške Kala neće imati ništa - sada trenira, ringe ringe raja, 2004.

    avatar

    01.07.2011. (19:09)    -   -   -   -  

  • 2002

    Trebam trenera koji će mi dijetetu vezati pertle. ivec nađi riješenje.

    avatar

    03.07.2011. (14:17)    -   -   -   -  

  • roditelj

    PRPIĆ ZABRANIO ISPLATU PLAĆE ZA LIPANJ lUKSU I IVECA PRIJAVIO U KLUB. IVEC NA SVOJU RUKU RAZVRGNUO UGOVOR S LUKSOM. SADA SLIJEDI ARBITRAŽA.

    avatar

    03.07.2011. (16:34)    -   -   -   -  

  • tajnik Prpić

    Trener Franjo Lukačević dobio je otkaz odlukom voditelja škole radi težeg prekršaja radne discipline te nema prava na plaću od trenutka prestanka treniranja. To je moj stav kao tajnika koji sam i izrazio na sjednici UO ali tajnik nije ovlašten donositi odluke već Upravni odbor. Upravni odbor kojega je član i odvjetnik verziran za "sportsko pravo" bio je istoga mišljenja. Unatoč toga, po mojim saznanjima, treneru Lukačeviću je isplaćena jedna plaća iako nije radio.
    Voditelj škole donio je odluku samostalno ali je prethodilo nezadovoljstvo članova UO ponašanjem i radom (pedagoškim pristupom) imenovanog trenera te je bio pokrenut stegovni postupak. Stegovna komisija utvrdila je da je ponašanje trenera neprimjereno u radu s djecom ali je odluku o njegovom daljnjem radu prepustilo UO. Obzirom da je trebala uslijediti Skupština kluba zaključeno je da će se pričekati da se ona održi i oformi novo Stegovno povjerenstvo. No ubrzo je uslijedio novi eksces trenera Lukačevića koji je prisilio voditelja škole na odluku o otkazu.
    Gotovo svi roditelji '98. godišta prisustvovali su roditeljskom sastanku povodom otkaza i promjene trenera te su bili upoznati sa situacijom i odlukom od strane voditelja škole Igora Iveca i stavovima UO od strane člana UO Josipa Vidovića. Odluka o otkazu prije završetka sezone nije utjecala na vrlo dobar plasman '98. godišta (četvrto mjesto) a i momčad je ostala na okupu unatoč brojnim pozivima dosta velikom broju igrača iz raznih klubova.

    avatar

    04.07.2011. (11:28)    -   -   -   -  

  • 1998

    Bravo prpiću. jeli Ivec snosi kakvu odgovornost.

    avatar

    04.07.2011. (15:30)    -   -   -   -  

  • tata kadeta

    Ivec i odgovornost :-) :-) :-)

    avatar

    04.07.2011. (23:25)    -   -   -   -  

  • neutralan

    Prpicu sta nisi napisao da je DOBIO otkaz,a to znaci da se mora ugovor isplatiti do kraja na štetu kluba da je trener dao otkaz onda mu klub ne placa nista bez obzira na to sta ti navodis da je on lose radio,mozda je zbog vas pametnih roditelja grijesio zbog stalnog napadanja, pljuvanja i prozivanja,a mozda nije znao bolje.Ne branim ga da ne bi netko krivo shvatio ali to sto pojedini roditelji rade to je uzas,sve neki veliki treneri i menađeri a lijece svoje komplekse preko djece.

    avatar

    05.07.2011. (13:33)    -   -   -   -  

  • tajnik Prpić

    1. napisao sam da je dobio otkaz -pročitaj prvih devet riječi iz mog posta
    2. nije ga dobio jer je loše radio kako ti navodiš nego zato što se teže ogriješio o "radnu disciplinu". I trener Lukačević i svi meritorni u klubu znaju što se pod izrazom misli.

    Ove izlizane fraze "liječenje kompleksa preko djece", "bolesno ambiciozni roditelji", "roditelji -veliki menadžeri ili roditelji-treneri", da ne bi netko krivo shvatio, ja shvaćam u većini slučajeva kao bježanje od istine i pravih problema.

    avatar

    05.07.2011. (20:29)    -   -   -   -  

  • neutralan

    da bi se nesto izlizalo mora se puno puno koristiti,vidis kako si sebe pronasao u tome,a i ko moze reci da to nije istina samo sto neki od nas to ne zele priznati,neki od primjera mojih trvdnji:
    -placate dodatne treninge djeci od 8-12 godina -uzas ali privatna stvar
    -stalno imate neke izmisljene ponude al nikud ne idete jel se sami nudite i glumite menađere
    -nemate pojma o nogometu i vecina ga nikad nije ni igrala ni za razred,stalno bi nesto raspravljali o treninzima i o igri i taktici a totalni ste laici

    avatar

    06.07.2011. (10:43)    -   -   -   -  

  • xxx

    e moj prpicu da luks ili ivec nisu isli na turnir bio bi ko Matija Gubec digao bi seljacku bunu

    avatar

    06.07.2011. (13:12)    -   -   -   -  

  • Prpić

    neutralan
    ja sam se potpisao. Ispada da to neznaš ili se bojiš nečega ili ti je neugodno.
    Postoje treneri i trenerčići. Ovi drugi se skrivaju iza optuživanja roditelja i vlastitog neznanja putem tvrdnji koje stalno ponavljaju do izlizanosti. Bolje za nogomet da ih nema u njemu.
    Moj sin, pa i moji školski prijatelji koji si su to mogli priuštiti davno prije, išli su na dodatnu poduku iz jednog školskog predmeta (stranog jezika). Ja nisam bio ljubomoran na one koji su to mogli a ja nisam. Vjerujem da je tako i u nogometu. Vjerujem da i drugi roditelji misle: ako mogu ići na dodatne sate iz stranog jezika ili matematike zašto ne i iz npr. nogometa.
    ZNAM, tko je, kada i kakve ponude imao od mnoge djece u klubu pa i malo šire. Daljnji nastavak rečenice ne bih komentirao - prejadan je, možda i ljubomora izvire.
    To što je netko igrao nogomet u pionirima ili juniorima Dinama ili Zagreba ili je svoje majstorije pokazivao u Prvomajskoj, Sljemenu, Dubravi ili Trnju ne znači uglavnom ništa. Igrač je jedan pojam a trener sasvim drugi pojam. A roditeljima uglavnom "struka" određuje granice. Pa tko ti brani da se potrudiš i budeš autoritet znanja i morala. Ja raspravljam sa sebi ravnima o nogometu kao što ti vjerojatno raspravljaš o nekom filmu ili politici. I kritiziraš ekonomiste ovog ili onog uvjerenja a da o tome nemaš blage veze. I tko ti to smije zabranit??? Pa samo kritika i konkurencija unapređuju svijet!!!

    avatar

    06.07.2011. (20:12)    -   -   -   -  

  • neutralan

    vidis kako si se prepoznao i grcevito se branis,na engleski se ide jel mora bit jedan izborni predmet pa je to jezik,a ovo je zbog cistog debilizma roditeljskog,cast iznimkama.LJubomoran na tvoje dijete nitko nije ti si to sam sebi utuvio u pametnu glavu i pokazao si nam svima u zadnju godinu dana kako se ponasaju i izgledaju bolesni roditelji,a po zadnjoj recenici ti si pokretac svijeta i događanja u njemu

    avatar

    06.07.2011. (20:47)    -   -   -   -  

učitavam...