Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • Bocaccio

    Jadni ste vi kad vas je Snježana predriblala. Umjesto da kokodačete donirajte i vi. No budimo realni. Kako god okrenuli i jedni i drugi ste na našoj grbači.

    avatar

    26.06.2011. (22:12)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Sretan Vam rođendan, gospodine Vidoviću!

    A što se tiče Vašeg pitanja, to se ja pitam svaki put kad neki političar nekome nešto donira... Koliko je samo toga Bandić "donirao"; na žalost, nikad se nije saznalo iz koje (čije) je blagajne uzeta lova.

    avatar

    26.06.2011. (22:23)    -   -   -   -  

  • Andrea-Pisma

    ja sam osoba sa invaliditetom i imam sina koji je isto dijete sa invaliditetom samohrana sam majka, ali koga god molim donaciju nitko nema, a meni je mjesečno potrebno samo 3ooo kuna kako bih otišla djetetu u bolnicu i prehranila drugog sina
    SRETAN VAM ROĐENDAN

    avatar

    26.06.2011. (22:38)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    hvala na rođendanskim čestitkama!

    avatar

    26.06.2011. (22:55)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Sretan rođendan.
    Na Internetu smo na Ti, zar ne?
    Sve sam se pital di si.
    Pital sam se di si bil u ono vrijeme Brodarca, tam u Sisku i kak je to žmiriti, ne vidjeti.

    avatar

    26.06.2011. (23:08)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Čestitke rođendanske! Pozdrav od Luki+Goldie :)))))

    avatar

    26.06.2011. (23:29)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Sretan rođendan!
    A ovo njezino ponašaje mi sliči na ono Marijanino u big braderu. Iskreno se nadam mada
    nisam siguran da većina pučanstva shvaća i razumije ovako plitke igre!

    avatar

    27.06.2011. (00:17)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Sretan rođendan tebi i da uskoro saznamo odakle joj lova za darivati nepotrebite...

    avatar

    27.06.2011. (00:48)    -   -   -   -  

  • Svasta

    Novac - ?
    Slava - opca.
    Ovce - pljeskaju.
    Vaša klegica Opaćić - nema više glasa za SDP.

    avatar

    27.06.2011. (06:45)    -   -   -   -  

  • Svasta

    I zaboravih - sretan rodjendan.
    ALi ipak Brodarac - ?.

    avatar

    27.06.2011. (06:47)    -   -   -   -  

  • dobro jutro zlobo

    Bio to novac iz proračuna ili iz vlastitog džepa ,sve se svodi na isto: TO JE NOVAC IZ NOVČANIKA NAS RADNIKA.

    avatar

    27.06.2011. (09:48)    -   -   -   -  

  • turimti

    prvo čestitke, što je inače strano hrvatima kada se pogleda nastup prvog čelnika sdp-a u U2, pa ponda onog mog favorita u b.b.- horvata.
    dobro pitanje; di si bija kad je brodarac žario & palio?...bit će račanovski;- čekao da sam brodarac padne...
    dakle, dobro bi bilo kada si se vratio da daš svoje mišljenje o nastupu el bahatija, milanovića u pomenutoj nedjeljnoj emisiji.
    s, takvim nastupom, ala nemeš iz b.b.-a, nema šanse da dobijete izbore...šteta, samo budiša je gori od vašeg čelnika...

    avatar

    27.06.2011. (10:22)    -   -   -   -  

  • Old girl

    Sretan rođendan, iskreno želim zdravlje, sreću, osobno zadovoljstvo, onak, da se baš osjećaš dobro. Iz i s k u s t v a znam da to i nisu neke godine, jedino što će svaka slijedeća dolaziti sve brže i brže ... No da, pa pare su naše, zar ne? Iskreno govoreći, tema povratničkog posta i nije nešto osobito. Zaista, a što bi Milanoviću u nedjelju. Izgubio je kompas? Onoliku količinu bahatosti, arogancije i pljuvanja nebuloza (... ne razumije što premjerka govori... ma daj!), očekivala bih od vodeće dvorske klike, ali iskreno, ne i od Milanovića. Osjećalo se tu čak i pomanjkanja kućnog odgoja, pa postoji i nekakva politička korektnost. Razumijem da je predizborna kampanja počela, ali, zar je to bio nastup našeg budućeg premjera? Ako tako nastavi, bojim se da će to biti samo njegova želja. Takovog premjera ja ne želim, koliko god želim da se sadašnja vlast konačno preseli u opozicijske klupe. Bojim se da je pokazao da i ove izbore želi izgubiti. Stvarno, neprestalno se pitam što je zapravo htio svojim nastupom. To mi pojasni, konačno poznaješ ga bolje nego mi koji ga vidimo samo na ekranu i to tu i tamo.
    Ako i ove izbore izgubimo, krivac je poznat, mada to i nije neka zadovoljština. Čovjek nema niti malo političke pristojnosti, nema karizmu, istrčava izjavama koje bi čovjek očekivao od "napetog" srednjoškolca...ako je po prirodi takav, onda to nije dobro. Ako je politička strategija, opet nije dobro. Zaboga, čovjek predstavlja stranku koja treba dobiti izbore?

    I da, što bi s uhićenjima Brodarca i satelita? Mislim da bi pogodio u sridu da si se na to osvrnuo. Svakako bih to očekivala od tebe. Ali ipak možda i osvane pokoja rečenica?
    Onak', Vidovičanski, kako si nekada znao ubosti istinu, ali i laž.Ispričavam se na anonimnom komentaru, ali nemam svoj blog pa mi je to jedina opcija. Pozdrav ... s nadom da ćemo se veseliti, a ne psovati nakon izbora.

    avatar

    27.06.2011. (11:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    Sretan rođendan...
    Iskreno, premijerku mi je više iritantno i gledati i slušati...
    I pitanje svim političarima - vlasti i oporbi - kad ćete konačno shvatiti kako žive obični smrtnici, nezaposleni poput mene, koja sam u posljednjih dva mjeseca predala desetak molbi, svugdje je primljena djelatnica, kojoj uopće nije ugrožena egzistencija. Radim na crno, plaćaju me napola ili poslije još moram naganjati novac koji sam odradila...Da se žalim? Kome?
    (inače sam birač SDP-a)
    Pozdrav

    avatar

    27.06.2011. (11:25)    -   -   -   -  

  • gologuzi

    Blago nama dok imamo ovakve političare koji pomažu gotovinom narod! Ja sam zaposlen, primam samo neto dok se porezi i doprinosi ne uplaćuju već nekoliko godina. Supruga mi radi u maloj tvrtki, privatni poslodavac s četvero zaposlenih. Kad nisu uplaćeni doprinosi do kraja mjeseca Porezna odmah zove. Zašto ne zove i moju firmu? Izgleda da nismo svi pred zakonom jednaki. I što bi s onim da ako je poslodavac neprekidno u blokadi ili ne upjaćuje sve poreze i doprinose nekoliko mjeseci, trebalo bi po zakonu pokrenuti stečaj. Ali ne i u mojoj državi za koju sam se borio 28 mjeseci i dao zdravlje za nju! U mirovinu nisam htio jer još uvijek mogu pridonijeti ovom društvu i samim tim onima koji su pravi invalidi ne oduzimati od njihove mirovine. Za razliku od lažnih invalida koji ne razumiju da svaki lažni invalid oduzima kunu-dvije pravom invalidu. I društvu općenito! Ali bitno je da je Jadranka i HDZ svima dali mirovine (tako je ona to javno rekla)! Da je to netko iz moje bliže okoline to izjavio, ja bi ga odmah pozvao na političko samoubojstvo!
    I da skratim, netko je jednom davno rekao da narod ima vlast kakvu zaslužuje. Samo mi nije jasno kako to da svi pljuju općenito po poziciji a kad su izbori vidimo tko dobije većinu. Možda stvarno ne želimo promjene i uživamo kad nas netko gazi?

    avatar

    27.06.2011. (11:48)    -   -   -   -  

  • leon

    Poštovani gospodine Vidović,
    od srca se zahvajujem na komentaru ovog prejadnog događaja (interesantno je kako niti jedan medij nije iznio slične ocjene ili se pak usudio ovo komentirati?).
    A gospođi Kosor, kao deklarirnaoj katolkinji, od mene praktičnog vjernika, samo jedan ulomak iz Sv.Ev.po Mateju:
    "Pazite da svoje pravednosti ne činite pred ljudima da vas oni vide. Inače, nema vam plaće u vašeg Oca koji je na nebesima. Kada dakle dijeliš milostinju, ne trubi pred sobom, kako to u sinagogama i na ulicama čine licemjeri da bi ih ljudi hvalili. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću. Ti naprotiv, kada daješ milostinju - neka ti ne zna ljevica što čini desnica, da tvoja milostinja bude u skrovitosti."
    Na žalost nekima niti posjeta Sv.Oca i osobni susret s Njim ne može pomoći.

    avatar

    27.06.2011. (14:29)    -   -   -   -  

  • Korisnik

    Prijatelju,Istina je da se Premjerka nameće.Ne sviđa mi se međutim apriorni arogantno odbojni stav prema Njoj.Ipak je neke važne stvari pokrenula.Više bi mi se svidjelo kada bi netko rekao Učinila je mnogo ali mi ćemo nastavljajući na to i u tom pozitivnom smjeru s novim snagama i novim nepotršenim entuzijazmom sigurno doći još dalje!

    avatar

    28.06.2011. (01:05)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    za početak, ta osoba nije moja premijerka, ne zato jer ju ne volim, ne iz osobnih razloga nego ju smatram jezivo nesposobnom za tu dužnost, netko tko može nakon godina u vlasti reći ja ne znam ništa ja sam samo potpisivala, nekako mi nije materijal za najvišu funkciju u zemlji,i još važnije nisam izašla na izbore da ju izabrala, jer izbora nije bilo... ona je samo skvoter koji se parkirao na slobodno mjesto i sad nam svojim eskapadama pričinjava neizmjernu zabavu, bilo mi je to vrlo zanimljivo gledati...iz više razloga, prvi je naveden, odakle ti novci, čiji su i tko je odredio takvo trošenje, drugo su naveli neki komentatori, te novce je mogla dobiti i majka djeteta s invaliditetom, no hajde, igra se mecene pa potiče umjetnost...no u cijeloj toj priči mi nije jasan kriterij...to je djevojčica od koliko 8 godina? koja ipak ima na čemu svirati. što ako za pola godine malena kaže joj ja ne bi više, ja bi na filmsku sekciju?koji je kriterij bio za dodjelu novce?može ona biti talentirana, može biti pametna divna i krasna, ali čak i ako smo došli dotle da doniramo novac za glazbala ljudima koji ih imaju, kako je naša kvazivlast pronašla baš nju? zanimljivim nekim algoritmom

    avatar

    28.06.2011. (08:50)    -   -   -   -  

  • zriko

    Poštovani Davorko.....deja vu.....ko o čemu vi o hdz-u i kosorici.....vidi se da se bliže izbori,sad će se zahuktati....:))

    avatar

    28.06.2011. (16:38)    -   -   -   -  

  • boky

    Poštovani gospodine Vidoviću kao prvo bi vam zaželio sretan rođendan i da vam se ispune sve želje te se nadam da ćete još dugo graditi socijaldemokraciju u SDP kao što ste je dosad gradili. Ako mi dozvolite postavio bi vam jedno pitanje : Čitam danas na indexu gdje premjerka kaže da će neisplata plaće biti kazneno djelo od 15 srpnja pa mene zanima da li je to dokaz da je HDZ nesposoban pa mora krasti prijedlog zakona od SDP i ostale oporbe HVALA i još jedanput sve najbolje

    avatar

    28.06.2011. (21:52)    -   -   -   -  

  • Muzika-Balkan

    Bok, samo želim da budete svjesni da postoji dobar balkanski glazbeni site na
    Balkan Muzika, i ako imate prijatelje sa Balkana,
    mislim da cete uživati vrlo mnogo.

    S poštovanjem,
    Muzika-Balkan.

    avatar

    03.07.2011. (13:31)    -   -   -   -  

  • italina

    jeste bili danas u Crikvenici kojim slučajem?

    avatar

    04.07.2011. (14:04)    -   -   -   -  

  • ero

    Davorko

    E je ti naslov....evo mene opet.....pa te nema dva miseca.

    A šta sam ono tija.....aeee pofali ti nastup sinoć u Oluji.....baš ti svaka pivala i vominantno si se meća ostalim ko Sanader na precjedništvu mafijaške organizacije.

    A usput baš mi je drago šta si osta nakon oni izbora u sdepeju.....lipo te je vidit tu di jesi.

    avatar

    05.08.2011. (18:36)    -   -   -   -  

  • Siščanka

    Davorko vrati se molim te .... bilo je puno bolje za tvoje vladavine.....G. Dinko nas guši....ništa ne napravi do kraja....kada bi se barem opet kandidirao....jer sigurna sam napravit ćeš nešto za Sisak :) Imam vjeru u tebe.....nadam se da mogu imati povjerenja u tebe :)

    avatar

    30.09.2011. (16:21)    -   -   -   -  

  • Siščanka

    Na to se više dragi Davorko ne može nasjesti....previše je nas HDZ izvarao....to je već normalna stvar.....laži,prijevare,krađa,...... ma oni su mafija :S Zato te molim da nam se vratiš....da barem ovaj naš dio Hrvatske....naš Sisak podignemo,jer ovaj naš gradonačelnik Pintarić baš ništa ne poduzima za svoj grad i građane :(

    avatar

    30.09.2011. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...