Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ToxFox

    ... Prvo, ja sam u šoku od tog referendumskog NE, nećemo vam vratiti dug hahahaha, super...
    drugo, zamisli ti molim te kako bi izgledalo pisanje ustava sa svim građanima Hrvatske :)))))
    Mate Vukoja iz Dugopolja : Molim zak'nodavca da ubiljuži u zakon da sam ja reka da triba zakonom uvest da ničija krava nemere prić na tuđu livadu. Ako sruši su'ozid dok prilazi, triba propisat neku kaznu, nek vlasnik krave ziđe bogareti, kad je zna pušćat neka i popravi. I nek plati kaznu šta je krava pojila moju teškom mukom uščuvanu travu. Et' toliko od mene Mate. Živili mi!

    avatar

    14.06.2011. (20:41)    -   -   -   -  

  • crna kraljica

    Potrudih se pročitati predložak, ali draga mi još nismo tome dorasli ,
    slažem se sa ToxFox-om, to bi bio Ustav za predstavu u kazalištu Kerempuh,
    Mi nemamo izbora i samo DA nas odmaknuti od ove varljive
    stvarnosti....Pozdrav, C.K

    avatar

    14.06.2011. (23:26)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ ToxFox ... pa bolje i Mate Vukoja, nego Šeks. Na koncu - Mate je sve rekao na mjestu, pravda zadovoljena i nemanipulabilna. Ja vjerujem u mudrost mase, zato nam i ne daju demokraciju ... A vjeruje i jedan poljski pisac, što je napisao knjigu tog naslova, pretpostavljam i Krešimir MIšak, jer je knjigu spominjao na svom blogu u vrlo pozitivnom kontekstu.

    @crna kraljice ... bojim se da su sve stvarnosti podjenako varljive, kao i vrlo, vrlo istinosne.

    Dakle, cure, indirektno mi predlažete da pakiram mačke i kofere za Island ! Hrvatice, a ne vjeruju u svoj narod ... mamma mia ! Gottes Willen ! ;-)))

    Pa, ne bi se taj ustav pisao baš bez stručnih moderatora, koje bismo demokratski odabrali, a vremenom bi se u svemu tome iskristalizirali ljudi za koje ostali vide da kuže stvar i dobro ju rade, pa bi prepustili posao njima, uz svoj nadzor i mogućnost intervencije kritikom i prijedlozima. Zar bi i to bilo nemoguće ?

    avatar

    15.06.2011. (00:55)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    :)) ma šala cat, šala ... mudriji je naš narod nego što mu mnogi daju za pravo, ali daj ti umreži Hrvatsku u takvo nešto, kad i dan danas za svaku piz.riju tribaš brdo papira..te hajd ovdje, te hajd ondje.. a svi imaju računala ?!... to je čisti dokaz da računalo i komunikacija ne idu uvijek ruku pod ruku

    avatar

    15.06.2011. (17:45)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ ToxFox ... znam da si se šalila, samo nisam znala gdje bih stavila smajliće, sve sam u odgovoru mislila ozbiljno.
    O, da, slažem se, danas se sve koristi protiv čovjeka, tako i tehnologija, umjesto da pojednostavi život i sofisticira tu toliko proklamiranu demokraciju, ona dodatno komplicira i
    ukida famoznu transparentnost ( najnoviji primjer u zdravstvu: ne znaš svoju dijagnozu, nalaze, koje ti je recepte liječnik prepisao ) Ja sam prije 20 godina odmah znala upaliti novi televizor, sada danima tražim gdje su mu sakrili taj gumb, a o ostalim funkcijama da ne govorim ... Evo, i Mišak piše o autima koji automatski ugase funkcije kada procijene da su uvjeti za vožnju nepovoljni... pa zovi vučnu službu kada ti je auto i ispravan, samo ako puhne malo jači vjetar ili padne gušća kiša.

    avatar

    15.06.2011. (19:52)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Evo komentara i ovdje .

    avatar

    15.06.2011. (20:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...