Komentari

utvir.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Liga teniskih veterana Dalmacije 35

    Redom ponovo po točkama jer ono što si napisao nije utemeljeno :
    1.
    Koliko ti znaš igrača 60+ koji bi igrali ovu natjecateljsku ligu, čovječe nema ih dovoljno ni za 3 ekipe a ne 12. Igrača 35+ , 40+ i 45+ je sa druge strane ogroman broj. I zašto bi dovraga kopirali HTSV koji barata sa klubovima od 120 i više članova dok su ekipe po Splitu a i drugdje ad-hock skupljene od rekreativaca koji bi se natjecali i najčešće su od 35-50 godina. Dobro znaš da nije samo Orebiću nerješiv problem skupiti sve kategorije. Orebić nema niti jednog igrača 50+,55+, i 60+.

    2.
    Svaka ekipa ima troškove koji su puno veći nego 100kn po igraču i ako nastupa u ligi onda to nije motiv za neozbiljnost. Odustajanje ekipe ne slabi legitimitet lige jer liga sa 12 ekipa od koje su 5-6 prilično jake nije besmisleno natjecanje kao što kažeš. Ljudi su odustali baš zbog troškova koje ti želiš i povećati a da se opet sa druge strane ne dobije ništa.

    3.
    Voditelj treba biti volonter jer je cijela liga temeljena na druženju i mečevima koji do sada nikada nisu bili sporni. Jasno je da onaj koji ne odigra i nema načina da prikupi bodove. Ekipama je u interesu igranje i zato se sve ovo i dešava.

    4.
    Naravno da je dosadašnje vođenje bilo manjkavo. Recimo da je se išlo sa subotom kao terminom za igranje i odmah nedjeljom kao rezervnim terminom u startu sve bi se odigralo bez zaostataka po rasporedu. Liga naprosto nema razloga da bude manje ili više ozbiljna nego što je dosada bila. Potrebne su manje minorne promjene kao ova navedena u 4. točki.

    5.
    Nije jasno kako brkaš nekakve tvoje duhovite komentare sa kvalitetnom popraćenosti lige slikama sa mečeva, najavom mečeva, ažuriranjem stranice, odgovaranjem na komentare i događanja. Naravno da ovakav format lige zaslužuje bolje praćenje osobito na području Splita. I naravno bolju stranicu.

    Na kraju još par detalja.
    Kakve crne iskaznice ako sa njima možeš nastupati samo u postojećoj ligi. Iskaznice se rade isključivo zbog nastupa na veteranskim turnirima kojih zasada svi znamo nema. Prvenstveno je potrebno utemeljiti Dalmatinski Teniski Veteranski Savez, naći moguće sponzore, organizirati turnire u dobnim kategorijama, delegirati ljude u HTSV i slično. Nije cilj "derati“ igrače sa po 100 kn za papirnu plastificiranu iskaznicu sa kojim ne možeš ništa pa ni to.

    Očito je da kroz jednu priču ustvari prodaješ drugu. Prva je kao zavođenje reda a druga je ubiranje novca. Ne nudi se ništa kvalitetno novo a besmisleno se povećavaju troškovi po igraču lige.

    avatar

    08.06.2011. (22:58)    -   -   -   -  

  • ćiril

    imaš potpuno pravo, prika. sve što si rekao apsolutno stoji, samo me čudi jedno - gdje si bio svih ovih 7 godina dok sam se ja bogatio od kotizacija. možda nisi bio dovoljno star, da uopće sudjeluješ u veteranskoj ligi ? možda mi samo nisi imao hrabrosti ovo reći u lice ? nerviraš me, priznajem, no moram zahvaliti za jedno; nadobudno-zavidne budale kao što si ti, prika, ponajveći su razlog zašto odustajem od dosadašnjeg načina vođenja.

    avatar

    09.06.2011. (13:36)    -   -   -   -  

  • ćiril

    oprosti, prika, ako sam te možebiti uvrijedio, ali u slučaju da se opet javiš inkognito, brišem sve komentare ...

    avatar

    09.06.2011. (13:39)    -   -   -   -  

  • Hrvoje administrator

    Blesavo je što se svađate na ovakav način, ali moram se složiti dijelom sa komentarom neznam već koga jer nije potpisan.
    U mojoj ekipi Marineta, a zbog Ćiro tvoje ideje 35, 40, 45....itd neki igrači razmišljaju da li će uopće nastupiti za ekipu. Naime mi svo savršena klapa i ekipa odličnih i zanimljivih pojedinaca. Po novim pravilima neki od mojih dragih prijatelja ovu ligu ne mogu igrati, ili ćemo je morati igrati na način da ću ja 1 kolo igrati 1 ploču , drugo kolo će igrati netko drugi ,a 3 kole netko treći na 1 ploči.
    Razmisli malo.....nije ovo HTS i nisu u našoj ligi svi klubovi već ekipe.
    Neću se miješati al ne znam tko to može složiti ekipu u takvom rasporedu po godištima.
    Hrvoje

    avatar

    09.06.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  • ćiril

    Hrvoje, ne smeta ni mene drugačije mišljenje nepotpisanog prike, ali me smeta način. naime, može se nekome ( konkretno voditelju Lige VII ) pristojno, dakle konstruktivno, reći da nije u pravu, kao što si ti upravo učinio, ali može se i vrijeđajući kako je učinila dotična budala. stvari su jednostavne: moje viđenje kvalitetnije Lige VIII je s dobnim kategorijama i ja ću je voditi samo na način kakav mislim da je pošteniji. ukoliko se voditelji i kapetani momčadi dogovore drugačije, nemam apsolutno ništa protiv. na znanje, ekipa orebića, po mojemu mišljenju veći entuzijasti od vas, pogođena je ovim pravilom mnogo više nego vi. što s njima ? oni su mlada ekipa, te im nedostaje igrača za zadnje tri ploče, a ne mogu kao vi prebacivati kvalitetnije starije igrače na prve tri ploče ... osobno, jer ekipa orebića se pokazala korektnom u svakom pogledu, najviše mi je žao zboh njih ...

    avatar

    10.06.2011. (09:07)    -   -   -   -  

  • Hrvoje administrator

    Samo za informaciju, razgovarao sam sa dosta voditelja ekipa i ima odličnih prijedloga. Mišljenja sam definitivno da ovaj tvoj prijedlog neće profunkcionirati.
    Sastanak ne raditi tek u 9-ti mjesec nego već sada, dok još sezona nije počela jer kasnije će biti kasno i neće se imati vremena sve organizirati.
    Hrvoje

    avatar

    10.06.2011. (10:17)    -   -   -   -  

  • ćiril

    imate moj blagoslov, samo naprijed ...

    avatar

    10.06.2011. (12:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...