Komentari

toxycat.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Šmrika

    Otrove pusti malu. Ma Rozga mi je zakon. Arenu ne može svatko napuniti. Možemo o njoj misliti što oćemo, ali skidam joj kapu za to. Ono što mene veseli kod mog mezimca, ne sluša narodnjake. Da samo znaš koliko dice od hrvatskih branitelja sluša Cecu, u želucu mi se grušti. Je i sad je u fazi punka slažem se, ali temelji su bitni, a to ima to si joj ti usadila. Kad sve prođe vidićeš, reći ćeš je oni ludi šmrika bija u pravu, ponosna san na ovo moje dite :)))))))))))

    avatar

    13.05.2011. (21:56)    -   -   -   -  

  • vila

    Mala je zakon!! Prilagodljivo dijete, hahahahahahh - kad si u Parizu, budi Parižanin, a što ćeš, prigovaraš joj da ne uči dovoljno, a dite uči, uči, makar i preko Rozge - uči o životu i uklapanju u ekipu. Šmrika, i meni je Jele slatka (nema afera, nije umjetna, svoja je). Tekstovi i pjesmice su pisane u klasičnom Huljićkinom PMS-u, ali još uvijek lakše poslušati nego neki istočni pop, ili cajke, slažem se:)

    avatar

    13.05.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Ah, te lude godine! Treba pustiti djecu da se izludiraju i uživaju do mile volje, jer sve to brzo prođe, a onda kad stisnu problemi... Vidiš kako je nas odrasle (da ne kažem stare) stislo. Sad ako zapjevaš, misle da si poludjela (i uglavnom su u pravu). :)))

    avatar

    13.05.2011. (22:56)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Steta sto je moja godinu mlada. Mogli bismo naci jos nekoliko njih koji ne znaju ove tekstove i organizirati im maturalno bez tekstova koje ne znaju.

    avatar

    13.05.2011. (23:19)    -   -   -   -  

  • M.Split

    bude li sriće pivat će.... "sveee ćee jednoom pjeesmaa postaatii..

    nikaaadaaa se neeeću vratiitiii" :)))))))))))

    avatar

    14.05.2011. (00:20)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ Šmrika ma ne krojim ja to, tj. krojila sma u početku kad je negdje u 7. razredu počela slušat narodnjake. Možda se netko neće složit samnom, ali tu sam bila izričito stavila zabranu, tj. nije bilo šanse da ih pusti glasno i brisala sam ih sa kompa namjerno ! Mlađoj se nikad nisu niti sviđali pa smo je malo zezali. Ali kako si reka, temelji su osnov svega, pa se nije dugo zadržala u toj fazi, na sreću... jer u biti zabrane ne rješavaju ništa.
    Jeli svaka čast na sposobnostima i figuri, ali ne slušam je, ne mogu si pomoći, nervira me....
    Magazin još i više :)
    Ali dobro, moraju postojat i lakoglazbene note za veselice, a kad je već tako neka su domaće lakoglazbene, radije nego cajke ( moje mišljenje o njima je jasno-užas!)

    @ Vilo.. parlez vous Vrance :)))))) dakako, rekla sam ja, pa ne'š sidit na stolici ka tuka, zabavljaj se i pleši pa makar i pjevala ajajajajajajajaj jeka jekaaaaaaaa :))

    @ Teobalda, hahha bolje da ne pjevam :) Netko je na jednom blogu spomenuo Vogone, e pa to je kao Vogonska recitacija :)))))))) ................ Ja doduše čekam kad će se prestat ludirat, svako vrime nosi svoje :)

    @ Sredovječni, mislim ima u razredu i jedan metalac :D biće ih smišno pogledat posli na videu :))) ali mladi su, a među prijateljima su, zabavit će se oni :)

    @ Mico :))) dakuće ... more se vratit jedino kao profa :))))

    avatar

    14.05.2011. (01:51)    -   -   -   -  

  • sunce na prozoru

    neka, neka.....o ukusima se ne raspravlja, ali osobno mislim
    da je slušanje narodnjaka čisti hir današnje mladeži, kao i
    onih prije njih koji su se "nalazili" u raznim pravcima koji su
    za odrasle bili samo proizvodnja buke, psovki i prostačenja....
    a i ne ide mi uz naše podneblje i mentalitet, neka se ne
    uvrijede oni koji su došli s tih prostora, ali za moje uho to
    nikad nije bilo pjesma....
    ja još čekam te faze, mi smo tek petaši i još smo djetinjasti,
    ali tko zna što nosi sutra.....
    lijep provod maminoj raspjevanoj maturantici:)))
    pozdrav sunčani i ugodan vikend!!!:)))

    avatar

    14.05.2011. (09:54)    -   -   -   -  

  • linda

    toxy, s nestrpljenjem čekam izvješće s maturalne zabave:))))jel plesala u štiklama ili u starkama, jel pjevala GA GA ili CRTE TVOGA LICA IZ KOLICA... u svakom slučaju sigurna sam da je uživala:))))

    avatar

    14.05.2011. (10:44)    -   -   -   -  

  • Šmrika

    Dobrice otrov je neka viša dimenzija, poštivam to, ali meni više leži ovaj nježniji dio koji ti nosiš u sebi i reci mi molim te što fali ovoj pismi. Pisma je zakon i uvik se sitin kome si je puštala, ali njega nema više http://youtu.be/bwuJNbhO9kM :)))))))

    avatar

    14.05.2011. (11:44)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ Sunce :))) Vidim te na prozoru.. dotjerala si do 25 stupnjeva (za sad) hvala ti :)
    @ Linda , i ja isto, maturantica spava :)
    @ Šmrika ... :)) to vila puštala ? drozguša :)) ... ne fali pjesmi ništa, pogodija si s macom :)

    avatar

    14.05.2011. (12:32)    -   -   -   -  

  • vila

    šmrika, istina, prijatelju, axlu sam ju puštala:))) to je pisma koju on voli:)))) ma zamisli kako si se sitija, a ova pisma je stvarno lipa, posebno zbog klape, a meni su klapske zakon:)))))

    avatar

    14.05.2011. (12:40)    -   -   -   -  

  • MF

    Music Fantasy je forum o svim vrstama glazbe. Ovdje možete pronaći sve najnovije vijesti, skinuti najnovije pjesme i isto tako zatražiti pomoć oko nečega, mi ćemo vam sigurno pomoć oko svega, bile to pjesme ili nešto o pojedinim izvođačima. Možete voditi diskusije o raznim izvođačima, pjesmama, albumima i svemu ostalome! Na forumu je super ekipa i sigurno ćete se dobro zabaviti. Ukoliko niste još registrirani, učinite to. Registracija je besplatna i traje minutu. Očekujemo vas!

    http://www.music-fantasy.org/
    http://www.music-fantasy.org/
    http://www.music-fantasy.org/
    http://www.music-fantasy.org/

    avatar

    14.05.2011. (15:21)    -   -   -   -  

  • nera

    miliiiiboze disanzaslaaa, bolmesnasla udomaji, na toxfox blog usla, a ona migauvaliiii :))) i zato, nezovitemenenenenemenebleeee!:)) ne trujte dicu drozgama i inim meketalima, neka budu pankerice, rockerice samo nek ne bleje ;)) kiss mojim 2kama :))

    avatar

    14.05.2011. (18:22)    -   -   -   -  

  • nera

    E, da, nadam se da ti mali, kad dojde u fazu maturalca, nece bit popularnijole i pivat onu zoveonameneeonemneneenenemenezove ;) znas, nije lako smisljat ove produhovljene tekstove...vec mi je glava pukla nadvadijela, a samo jedan dio glave boli, a samo san citirala, hahaha

    avatar

    14.05.2011. (18:28)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    hahhahha 2ko :))))) @ nera'h :))) slin

    @ MF , merci

    avatar

    14.05.2011. (19:00)    -   -   -   -  

  • Šmrika

    Dobrice a nisan moga da se ne sitin ove jer me uvik bacala s grabića http://youtu.be/qrtvMkZ6-4w :))))) Nerice lipo je i tebe vidit tu kod otkačene otrovnuše, e sad ebiga niko još nije izumislija srićo metar, sad esi li ti srinija od mene što ne slušaš Drozgu, ne bi reka, ali nebitno je, ja glup i slušan je ali sritan ko malo dite. Sve je relativno u životu osim onoga unutarnjeg što čovik ima, a to mu ne daje niko nego on sam, sad kako će to ko postići, neko slušajući Drozgu a neko Bon Jovija, ali najbitnije je da je čovik sritan. Otrove haha pogodija san, esan, natrevi nekad i ćoravoj kokoši zrno :)))))))))))))

    avatar

    14.05.2011. (22:39)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    :)) U pravu si, svoju sreću se ne mjeri tuđom, to je unutarnji osjećaj..nekog ne može razveselit ni da ima pola svita, a netko je sretan kad čuje srcu dragu pjesmu...
    daleko si ti od ćorave kokoši :))

    avatar

    15.05.2011. (12:12)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Eto, čestitke Rozgi :)))

    avatar

    15.05.2011. (23:55)    -   -   -   -  

  • linda

    Znala sam da ćeš ti zabilježiti taj povijesni događaj, hahaha, da nisi ti ja bih bila napisala:))))Čitavu noć nisam spavala od sreće, a moja sreća bi bila još veća da je za nabolju vokalnu izvedbu Porin dobila mala iz Magazina koja pjeva neponovljive stihove...ga ga, je je, još se ne bih udala...hahahaha...

    avatar

    16.05.2011. (07:59)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Linda :) To nisam znala :O ... a jaoj, Porin je dokazao da ga treba porinut tamo gdje sunce ne sja! :))

    avatar

    16.05.2011. (14:40)    -   -   -   -  

  • slatke tajne sakrivene

    ma otrovnico, jedna, da i tebe tu nađem.)))))pozzzić..moram malo čitat...

    avatar

    16.05.2011. (15:20)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    STS pozzz :))) ima tema po izboru :)

    avatar

    16.05.2011. (18:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...