Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • 99

    Ajd ti urednice kaži nešto protiv Iveca a da nije anonimno. Pozitivno se nema što napisati a kritike Ivec ne prihvaća - prepametan je. Umjesto što brišeš kritike poruči mu neka da ostavku i povede svoje trenere sa sobom.
    Ako već mora ostati (užas) onda sigurno ne može biti i trener i voditelj škole istovremeno. Neka se odluči.

    avatar

    29.04.2011. (15:22)    -   -   -   -  

  • DDD

    99
    Ti si očito ovdje samo padobranac jer vidim da nemaš pojima o temama koje su se na ovom blogu obrađivale. Ja već 3 godine pišem ono što mislim o klubu, o Upravi, o predsjedniku, o voditeljima škole, o uvjetima, o trenerima, o gradskim strukturama, o lovi, o radu i neradu, o znanju i neznanju, o pravdi i nepravdi, o uspjesima i neuspjesima, kritiziram i hvalim, potičem i provociram, a ti mene sad prozivaš. Pa vi, anonimusi, ste patetične kukavice i licemjeri i s pravom se bojite svoje savjesti jer pod pseudonimima sve pljujete i vrijeđate dok se javno ližete i uvlačite, a ne daj Bože da bi argumentirano i artikulirano izrazili svoje mišljenje.
    Misliti da netko nije dobar u svome poslu nije grijeh niti razlog za strah pogotovo ako mu se to dobronamjerno, jasno, glasno, imenom i prezimenom obrazloži. To je kao prvo nečiji osobni stav na koji svatko, pa i apsolutni laik ima pravo, a kao drugo konstruktivna kritika koju svatko pametan može dobro iskoristiti.

    avatar

    30.04.2011. (16:58)    -   -   -   -  

  • 99

    ivec i vaše posljednje dvije rečenice ne idu zajedno.

    avatar

    30.04.2011. (19:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...