Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    pa vidiš nije dovoljno što smo upropastili gospodarstvo u svakom smislu, treba uništiti i prirodu...van pameti je to što rade...

    avatar

    12.04.2011. (21:32)    -   -   -   -  

  • ljelja

    To ti je kad se nepismeni i prijetvorni seoski lukavci poduhvate vladanja!

    avatar

    13.04.2011. (07:33)    -   -   -   -  

  • WebReporter

    izvori iz HDZ-a poručuju da je za sve kriv SDP s Ivicom Račanom na čelu

    avatar

    13.04.2011. (08:57)    -   -   -   -  

  • kamena

    da su nam ministri normalni, ne bi smo ni bili di jesmo... plači, rođena zemljo!

    avatar

    13.04.2011. (09:19)    -   -   -   -  

  • Foto Natječaj

    Ovo je strašno, tog Čobankovića treba svrgnuti pod hitno sa tog mjesta.
    Prokleti lopov i domaći izdajnik!

    avatar

    13.04.2011. (09:25)    -   -   -   -  

  • file

    @Joanna - van naše pameti, njihove očito ne...
    @ljelja - da, baš tako.
    @Web Reporter - haha, baš tako...
    @kamena kućica na škoju - a nismo ni mi normalni ako ne reagiramo. ali reakcije će biti ovaj put... nije da prijetim, ali poznam bodule kad popizde...
    @Foto - ae. ali svaka sila za vrimena....

    avatar

    13.04.2011. (09:58)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Nisu imali snage ni hrabrosti izborit ZERP i sada upadaju samo u nove greške. Na kraju će ribarima omogućit izlov ribe jedino u akvarijima!
    I za ovo treba čut šta više ljudi!

    avatar

    13.04.2011. (10:25)    -   -   -   -  

  • kamena

    je, slažem se da previše sve puštamo, i ne znam koliko smo u tom kontekstu i mi normalni... treba reagirati, i treba da se čuje... a i moj zadnji post itekako ima veze sa politikom, koja će nam, ako ne reagiramo, uništiti i obalu i otoke...

    avatar

    13.04.2011. (10:43)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Dobro kažeš.... u moru svakakvih vijesti ovako nešto stvarno je prošlo nezapaženo.

    avatar

    13.04.2011. (10:55)    -   -   -   -  

  • file

    @Brod - Tako je. Ribari, s kojima sam nekako prirodno uvik bila u "koaliciji" potrošili su sav kredit kod mene kad su onako kukavički šutili o ZERPu, najvećoj nacionalnoj izdaji i prodaji.
    @kamena kućica - može se čuti, ali samo ako mediji stanu na našu stranu...iako ni to nije garancija za uspjeh, bar možeš reći da nisi šutke pao, bez borbe...
    @čiovka - svakakva se sranja događaju, ali ovakvo kršenje zakona od strane države koja ih je donijela - rijetko.

    avatar

    13.04.2011. (11:37)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    sve što kao doktor ginekologije mogu kazati je:

    - jebem im sveca!

    mimogrede, da! dobar tekst! žalosna istina!

    avatar

    13.04.2011. (12:42)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Iskreno mislim da naš Čiko nema pojma o moru i da bi tu Zagor nešto morao učiniti.

    avatar

    13.04.2011. (13:49)    -   -   -   -  

  • barba

    Ja san se maka na vrime. Franjo Josip je zna kako to urediti, a ovi danas samo potvrdjuju izreku da iza svakog rata vladaju neobrazovani.

    avatar

    13.04.2011. (15:02)    -   -   -   -  

  • Miki

    Debeli glupi prasac.

    avatar

    13.04.2011. (17:01)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Odličan, odličan post !

    Mislim da preostale nacionalne i parkove prirode namjesnički vladari čuvaju za EU ekipu, to je prefino za naše ljude.

    Odlično komentira @ ljelja ... samo : zašto dozvoljavamo da nepismeni i prijetvorni seoski lukavci vladaju, zato što smo i mi takvi ( u što debelo, debelo sumnjam ) ? ... ili zato što smo indoktrinirani / tradicijski i medijski isprogramirani da politiku smatramo kurvom , a mi, ako hoćemo ostati "fini", moramo se je kloniti ?! ( što je krajnje alogičan obrat uzroka i poslijedice !!! )
    Hvala Bogu, bar je Dragutin Lesar dokazao kako nije potpao pod tu parolu, i nije se ( za sada ) ni malo iskvario u toj politici. Zašto se onda, pobogu dovraga, bojimo prihvatiti tog posla ?!

    Već se i State Departement žestoko kritički oglasio o ovoj vlasti : http://rnz.hrt.hr/view_file.php?dat_id=49606&view=y

    Mislim da je uvođenje debila u poslušničko-podaničku infrastrukturu, koja bi trebala organizirati upad u EU, namjeran završni spin politike novog svjetskog poretka, jer je EU barometar ( jedini koliko - toliko relevantan anketni statistički pokazatelj interesa građana RH za ulazak u EU ) odavno negativan po tom pitanju. Na taj način EU ekipa želi pokazati hrvatskim državljanima kako je nemoguće da opstanu sami u svojoj državi, bez izvanjske intervencije i "pomoći", to je psihološki rat nabijanjem osjećaja totalne nesposobnosti i defetizma, da se po ne znam koji puta prepustimo u ruke sve žešćih, i žešćih izrabljivača.

    Da nisam sama u toj "halucinaciji", evo još nekih u istoj "iluziji", malo stručnijih i kompetentnijih : http://europskaunija.yolasite.com/ Obratite pažnju na podstranicu 'S onu stranu Schengena', gdje su objavljeni tekstovi doktora i profesora znanosti ( a ne nekih ludih 'catwomena' ;-)).

    catwoman

    avatar

    13.04.2011. (18:01)    -   -   -   -  

  • file

    @dr Zloba - od doktora to zvuči vrlo ozbiljno. :-)
    @dejmon - a ko bi bio Zagor? onaj lik Božanić?
    @Miki - ne bih ja to svela na osobne uvrede. meni ne smetaju ni ružni ni debeli ni mršavi. smetaju me nesposobni i korumpirani.
    @catwoman - da, tu si u pravu, to se za nekog čuva, to se vidi po nekim drugim stvarima, o čemu sam nešto osjetila i na svojoj koži, i o čemu ću pisati drugom prilikom.
    U "halucinaciji" nisi definitivno sama.

    avatar

    13.04.2011. (20:44)    -   -   -   -  

  • primakka

    bravo, file! a sad bi svi fejzbukovci tribali ovo proširit, lajkat, štoli. jer naljuti li se morovićev punac, čobi je nafrka! čobanković je valjda od - čoban. da se preziva sarun, možda bi štogod zna o ribi. al to ga ne opravdava ko ministra koji mora poštovati zakon, isto ko i svi koji ne smiju šetat u grupama markovim trgom. da im pas...

    avatar

    13.04.2011. (21:53)    -   -   -   -  

  • primakka

    ne pas šetačima, nego onima na markovom trgu.

    avatar

    13.04.2011. (21:55)    -   -   -   -  

  • blade777

    Jako dobar prikaz stanja i još bolja poruka svima onima koji su prirodu uzeli kao svoju privatnu prćiju.

    To je tako u Lijepoj našoj; zbog uvezenosti kriminala u sve strukture upravljanja ovom državom, nedovoljne poduzetnosti i zbog čudne neustrajnosti građana.

    U vlast se uvezuju oni koji su glasniji i koji su kampanjski educirani, a pravi znalci čmrlje u prikrajcima.

    Zato imamo neke "zakone" i uredbe koji su zapravo sramota zakonodavstvu uopće.

    Kad sve sagledamo, još su dobri i takvi zakoni, kad znamo tko ih je donosio.

    No, to ne znači da tako mora i ostati.

    avatar

    14.04.2011. (07:01)    -   -   -   -  

  • file

    @primakka - dobro ajde, ja ove fejsbukovce ne kužin ništa, to je naopredna (de)generacija komunikacijske znanosti koju ja još nisan dosegla, ali nije naodmet da ljudi saznaju za još jednu otimačinu, na bilo koji način.
    pasmater i od mene. i za markov trg i sve ostalo.
    @blade777 - puno sam razmišljala o toj neustrajnosti i nepoduzetnosti građana. ne mogu to opravdati, ali ni osuditi, tj. baciti kamen, jer ni sama nisam bez grijeha. je, velike gadarije se događaju, ali mi smo svi ucijenjeni, ko više ko manje, uglavnom manje, uglavnom kruhom. teško je biti zviždač ako time dovedeš u pitanje egzistenciju svoje djece.
    upleteni smo u mrežu i teško, jako teško je iz nje izić.
    hvala na komentaru.

    avatar

    14.04.2011. (09:17)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Upravo zato što je dugoročno u pitanju egzistencija naše djece, trebalo bi riskirati ovu kratkoročnu, no - za to treba imati viziju, odlučnost i biti dobro "potkovan". A "elita" upravo računa na to naše kratkoročno ziheraštvo - bitno je da se ima za danas, a sutra ... nadajmo se, valjda, da će sve riješiti mayanski kalendar, transformacija svijesti 2012. i Nibiru. ;-))) Zato poplava takvih 'underground' informacija ( NWO zamka ), da blokira ljude od akcije i usmjerava ih u neke nesuvisle nade ... A odavno je potvrđena ona : " Uzdaj se u se, ni u svoje kljuse."

    avatar

    14.04.2011. (13:52)    -   -   -   -  

  • file

    @barba - sori, preskočih te, nije namjerno, zemljače. a isto ne znan šta bi ti rekla. osjećaji su mi podvojeni kad se radi o odlascima...
    @catwoman - naravno da ću se s tobom složiti, ali upravo te vizije, odlučnosti i znanja nam fali. i to u kompletu. mnogi imaju jednu ili dvije od tih osobina, a to nije dovoljno. ili neko ima sve tri osobine, a fali hrabrosti. ili je na neki način ovisan. ili... kombinacije su beskonačne, i teško je doći do one dobitne.
    I u pravu si, "oni" stvarno računaju na naše ziheraštvo u ucijenjenost. Ali kad pređu granice, kao sada, možda zaboravimo na to.
    Ja već jesam. Moj brod je spreman za otpor. Još samo da na njega napišem Greenpeace.

    avatar

    14.04.2011. (17:32)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ fille ... bilo bi odlično da uspijete razložnim razgovorom uvjeriti profesionalne ribare kako bi izlov u Telašici bio ujedno i njihov gubitak - nakon par godina, a i prije ( ti to znaš najbolje ) niti tamo više ne bi bilo ništa za loviti, a očuva li se taj park ljepote, on uvijek može biti prirodoznanstvena i turistička atrakcija na kojoj se mogu dovijeka naplaćivati ulaznice onima ( npr. Talijanima ) što su svoje more totalno opustošili
    beskrupuloznim "gospodarenjem". Pa neka onda dotični ribari profići radije promijene zanimanje - umjesto da se bave takvom vrstom ekocidnog ribolova, neka radije preurede kočarice u ploveće naplatne kućice za upad u Telašicu. ( A Čobija i njegovu ekipu bace mesojednim spužvama, i još naplate nekom snimanje snuff horrora ;-)))

    Ja se samo bojim kako je to, zapravo, namjerno izrežirana situacija za provokaciju određenog incidenta, da se Hrvatsku i njene državljane ( kao i Vladu, koja je baš kao upravo takva s tom svrhom i instalirana ) proglasi totalno inkompetentnim / nerazumnim ljudima, te da se za njihovu "dobrobit" onda pobrinu dotični režiseri.

    Zato je izuzetno bitno apelirati na razum i zdravu viziju života i budućnosti.

    Sretno !

    avatar

    15.04.2011. (00:48)    -   -   -   -  

  • ineida

    File, valjda ribari neće zagrist udicu, ja sam tako pred neke izbore od J.K. dobio iskaznicu branitelja iako imam odobreno civilno služenje-pozdrav ineida.

    avatar

    15.04.2011. (14:47)    -   -   -   -  

  • torrente

    na kornatima treba kockarnice napraviti.da to ameri imaju napravili bi milijarde od toga.99%hrvata nikada kornate neće vidjeti .lako je vama situiranim tzv.zaštitinicima prirode govoriti o zaštitama kada tisuće po kontenjerima kopaju.šta bi bilo da su prije sto godina zabranili gradnju ?

    avatar

    16.04.2011. (13:54)    -   -   -   -  

učitavam...