Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • anonimac

    Urednice,seniori i omladinska škola nemogu jedno bez drugog.Činjenica je da seniori imaju unazad nekoliko sezona napredak i to se ove godine potvrđuje.Svakome ko voli ovaj klub to bi trebalo biti drago,a ne stoji teza da se samo seniori prate od strane uprave jer pojedinci iz te iste uprave do prije sezonu ili dvije nisu ni željeli tim istim seniorima omogućiti najosnovnije.
    Po vama je uprava zaslužna što su seniori na pragu treće lige(što klub sa takvom tradicijom i zaslužuje)

    avatar

    12.04.2011. (17:45)    -   -   -   -  

  • bivši član

    A kada to seniori nisu imali niti najosnovnije? A to da im netko nije želio omogućiti najosnovnije je čista laž. Sada imaju dosta više jer su i bogatiji ušli u upravu i zaslužni su za rezultate. Hvala Bogu da su rezultati dobri. I Bog dao da uđu u treću ligu.
    Uprava ne brine o radu škole jer je to prepustila Ćuku i Ivecu. Kako su rezultati (rad) škole u velikom padu to bi trebali pozvati na odgovornost spomenutu dvojicu, dok je još vrijeme.

    avatar

    12.04.2011. (18:24)    -   -   -   -  

  • anonimac

    Ćuk i Ivec nemaju veze sa seniorima i njihova odgovornost je neupitna za rad omladinske škole.U upravi ima članova koji su nekoliko godina u klubu i cijelo vrijeme prate rad omladinske škole pa šta su napravili po tom pitanju osim što gledaju svij sitni interes.

    avatar

    12.04.2011. (18:38)    -   -   -   -  

  • limać

    U kodeksu koj sam morao potpisati jasno piše da se roditeljima zabranjuje pričati o nogometu, taktici i rezultatima škole nogometa ( osim jednom godišnje sa trenerom o svom dijetetu na sastanku koj moram najaviti, jer ako ga ne najavim to je pritisak na trenera) čega se ja pridržavam. Sad ja pitam sve vas ko je odgovoran kome za rezltate i nerad u školi nogomet i na koj naćin. Nadam se da će na kraju sezone treneri i voditelj škole biti odgovorni za rezultate i nerad predsjedniku a on ih kazniti neisplatom plaće ili otkazom.

    avatar

    13.04.2011. (09:55)    -   -   -   -  

  • bivši član

    anonimac
    već sam napisao da su od uprave Ćuk i Ivec dobili otvorene ruke i ne žele da im se prigovara petljanje u struku.

    avatar

    13.04.2011. (11:23)    -   -   -   -  

  • limać

    Ako su odgovorni Ćuk i Ivec, onda Iveca i Ćuka treba kazniti plaćom i dati im otkaz. Pa nema reda, rada i rezultata ako nema i odgovornosti i sankcija. Meni moj poslodavac nikad nebi dao plaću da je ne zaradim, toga sam svjesan i ja i on, i kad je ne budem mogao zaraditi siguran sam da ću dobiti otkaz.

    avatar

    13.04.2011. (11:52)    -   -   -   -  

  • DDD

    Za informaciju "kadetu" i sličnima koji se očito ne snalaze na blogu:
    - rezultati posljednjih utakmica objavljuju se u lijevom stupcu, a svi rezultati zagića, limača i mlađih pionira kao i njihove pojedinačne i zbirne tablice pod rubrikom natjecanja
    "Gledam a ne vidim"
    I mislila sam da će pojedinci krivo shvatiti moje zadnje opaske. To što su seniori na pragu treće lige je hvale vrijedno i svaka čast svima koji su tome doprinijeli i financijski i organizacijski. Dubrava je to svakako zaslužila. No zanemarivanje škole je ono što nije dobro i ta neravnopravnost bode oči. Školu bi trebalo paralelno jednako razvijati, tim više što sama velikim dijelom pokriva svoje troškove. Barem bi tako trebalo biti tj. bilo je. To što su seniori prvi ne bi trebalo značiti da škola ne treba biti među 4 ili 5 najboljih u gradu kao što je to nekad bila, zar ne? Danas su nam zagići i limači 10/12, pioniri ZNS-a 9/12, pioniri HNS-a 6/16, a juniori i kadeti 9/18. Čini mi se da to je "lagani" pad naše škole.

    avatar

    13.04.2011. (12:30)    -   -   -   -  

  • RODITELJ

    Ako je istina da se na trenerskim sastancima raspravlja o komentarima na blogu to je pokazatelj da je blog dobra stvar i da opravdava postojanje . Zato želim zahvaliti urednici na trudu i razumjevanju. To je jedini naćin da mi roditelji iznesemo svoje stavove i mišljenja voditelju škole i trenerima jer smo za njih manje vrijedni osim kad treba platiti članarinu da bi oni sami dobili plaću.

    avatar

    13.04.2011. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...